Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی جهانی گفت: در سال‌های اخیر اقدامات مهمی جهت پاسداشت معماری سنتی منطقه انجام شده و با توجه به اینکه گیلان هر ساله میزبان گردشگران متعددی است، با همکاری سایر دستگاه‌ها موفق شدیم تاکنون ۱۳۰ واحد اقامتگاه بوم گردی در مناطق مختلف استان گیلان را به بهره برداری برسانیم.

وی افزود: در حال حاضر ۸۴ اقامتگاه در گیلان در دست اجرا است و قرار است که ۱۷ اقامتگاه بوم گردی در هفته دولت به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگی وصنایع دستی استان گیلان با اشاره به اینکه باید از تمامی ظرفیت‌های استان گیلان برای معرفی بیشتر و جذب گردشگر استفاده کرد، گفت: طبق بررسی‌های کارشناسان اداره کل میراث استان، ظرفیت اکثر اقامتگاه‌های بوم گردی گیلان تکمیل است و این نشان‌دهنده استقبال گردشگران از سبک معماری سنتی و جایگاه اقامتگاه‌های بوم گردی در استان است.

ولی جهانی در ادامه با اشاره به روستا‌هایی که هنوز بافت سنتی و تاریخی خود را حفظ کرده اند، افزود:در همین راستا در تلاش هستیم تا با شناسایی آنها، آن روستا را به عنوان روستای بوم‌گردی معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: تاکنون روستای تاریخی انبوه در رودبار، روستای ارده در رضوانشهر، روستای کشایه در رودسر و روستای آل بویه در شهرستان املش شناسایی شده اند و قرار است این روستا‌ها به عنوان روستا‌های تاریخی با اصالت بوم‌گردی خود شناخته شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقامتگاه بوم گردی میراث فرهنگی بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خانی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرحله نخست این طرح شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین، کلیبر و هشترود است که با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و با اتمام آن ۱۷۸ روستا از آب سالم و پایدار برخوردار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با بهره برداری از مجتمع آبرسانی قشلاقات در کلیبر و خداآفرین ۶۸ روستا و شهر آبش احمد با چهار هزار و ۱۹۵ خانواده زیر پوشش قرار خواهد گرفت، گفت: با اتمام عملیات مربوط به ایستگاه‌های پمپاژ، می‌توان آبرسانی به ۳۸ روستا را تا تابستان ۱۴۰۳ بهره برداری کرد.

خانی همچنین افزود: با بهره برداری از مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان نیز ۶۴ روستا و شهر ورزقان با پنج هزار و ۷۷۳ خانواده تحت پوشش قرار می‌گیرد که با تخصیص کامل اعتبارات امکان افزایش به ۸۸ روستا نیز امکان پذیر است.


مدیرعامل آبفای استان طرح جهاد آبرسانی را گامی در مسیر محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های اجرای این طرح در روستاها شناسایی شده و همه توان و امکانات در راستای اجرای درست و به موقع پروژه‌های آبرسانی بسیج شده و در مسیر پیشرفت قراردارد.


خانی در مورد استفاده از ظرفیت‌های خیرین در جهاد آبرسانی گفت: وجود خیرین در کشور یک ظرفیت بالقوه است که با الگوگیری از این امر، مجمع خیرین آب‌رسان کشور نیز شکل گرفت و توانستیم از کمک خیرین در آبرسانی به روستاها استفاده کنیم.

کد خبر 6081924

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • برگزاری جلسه تحویل خط انتقال آب روستای آغبلاغ ولدیان شهرستان خوی
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • بهره برداری و آغاز ساخت ۴ مدرسه در میناب
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟