Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-16@18:04:56 GMT

کاهش سختگیری‌های بهداشتی در آمریکا علیه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۲۷۸۵

کاهش سختگیری‌های بهداشتی در آمریکا علیه کرونا

آفتاب‌‌نیوز :

CDC در بیانیه ای اعلام کرد: «قرنطینه دیگر برای افرادی که در معرض کووید-۱۹ هستند توصیه نمی‌شود، مگر در صورت اسکان در اماکن پرتجمع و پرخطر مانند مراکز اصلاحی، پناهگاه‌های بی‌خانمان‌ها و خانه سالمندان».

طبق دستورالعمل جدید صادر شده با گزارش هفتگی بیماری و مرگ و میر آژانس، دیگر تست روتین کرونا برای اکثر افرادی که علائم ندارند تجویز نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دیگر نیازی رعایت فاصله شش فوتی (دو متر) از دیگران نیست.

این تغییرات ناشی از این است که، با گذشت بیش از دو سال و نیم از شروع پاندمی، حدود ۹۵ درصد از آمریکایی‌های ۱۶ ساله و بالاتر سطحی از ایمنی جسمی را به دست آورده‌اند؛ حال این ایمنی یا در اثر ابتلا به ویروس حاصل شده است یا از طریق واکسیناسیون.

گرتا ماستی، اپیدمیولوژیست ارشد CDC و نویسنده‌ی این دستورالعمل، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «شرایط فعلی این بیماری همه‌گیر با شرایط دو سال گذشته بسیار متفاوت است».

استفاده از ماسک نیز فقط در مناطقی توصیه می‌شود که خطر ابتلا به بیماری در آن بالا باشد، بخصوص برای افرادی که دارای بیماری‌های خاص هستند.

البته رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای افرادی که تست کووید آنها مثبت است، تغییری نکرده و مثل سابق پابرجاست.

CDC پیش‌تر اعلام کرده بود که اگر با افراد واکسینه‌ نشده یا با افرادی که تست کوویدشان مثبت شده است، در تماس نزدیک بودید، باید حداقل پنج روز در خانه بمانید؛ اما اکنون این آژانس می‌گوید در صورت تماس با این افراد، قرنطینه‌ طولانی در خانه الزامی نیست، اما بهتر است که به مدت ۱۰ روز از ماسک‌های باکیفیت استفاده کنید و بعد از پنج روز تست بدهید.

این آژانس همچنان می‌گوید افرادی که نتیجه تست‌شان مثبت است، صرف نظر از اینکه واکسینه شده‌اند یا نه، باید حداقل پنج روز از دیگران دور باشند. با گذشت پنج روز، افراد اگر تب نداشتند می‌توانند به قرنطینه پایان دهند. همچنین استفاده از ماسک به مدت ۱۰ روز پس از بهبودی ضروری است.

ماستی گفت: «سطوح بالای ایمنی جمعیت عمومی به دلیل واکسیناسیون، ابتلای قبلی و بسیاری از ابزارهای موجود برای حفظ سلامت جامعه و حفاظت از افرادی که بیشتر در معرض خطرند، به ما این امکان را می‌دهد که بر محافظت از افراد در برابر بیماری‌های جدی‌تر ناشی از کووید تمرکز کنیم».

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس آمریکا پنج روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟

سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود در اواسط سال گذشته (۲۰۲۳) منتشر کرد: میزان مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی ۴۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شعبه اروپایی سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر نسبت به افزایش چشمگیر موارد ابتلا به سرخک در قاره سبز هشدار داد.

سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و می‌تواند منجر به عوارض جدی شود و حتی می‌تواند کشنده باشد.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

بنابر گزارش ان‌اچ‌کی، برای مثال در ژاپن بیشتر افراد ۵۰ ساله یا مسن‌تر در دوران کودکی به دلیل فقدان سامانه‌های معمول واکسیناسیون در آن روزها، واکسن دریافت نکردند. برای نسل‌های بعد از این افراد، سامانه‌های واکسیناسیون معمولی حدود ۳۰ سال تنها یک واکسن ارائه می‌کردند به این معنی که احتمال دارد این نسل‌ها مصونیت کافی به دست نیاورده باشند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

همچنین زنان باردار به ویژه باید در مقابل ابتلا محتاط باشند. گفته می‌شود زنان باردار در صورت ابتلا به سرخک در معرض خطرات بالای عوارض آن قرار خواهند گرفت. ابتلا به این بیماری می‌تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. برای زنانی که قصد بارداری دارند مهم است که خطر ابتلای خود را از قبل با انجام اقداماتی مانند آزمایش آنتی‌بادی بررسی کنند و از آن‌ها خواسته می‌شود که در صورت لزوم، واکسینه شوند.

علاوه به این، هنگامی که به کشور‌های خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آن‌ها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود اقداماتی مشابه اقدامات مربوط به زنان باردار انجام دهید و پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

دیگر خبرها

  • قارچ چاگا ؛ برای افرادی که به سیستم ایمنی خود اهمیت می دهند(+عکس)
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • این افراد ریواس نخورند
  • کالج قلب و عروق آمریکا؛ اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • هزارتوی سیاه تنهایی
  • عوارض مصرف دوغ برای سلامت بدن و موارد منع نوشیدن آن
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟