Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@01:09:51 GMT

انتخاب ۲۰۴ عکاس در مرحله اول ده روز با عکاسان ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۲۹۰۲

انتخاب ۲۰۴ عکاس در مرحله اول ده روز با عکاسان ایران

آمار اولیه اعضای نامزد شده نهمین دوره ده روز با عکاسان ایران اعلام شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در نهمین دوره ده روز با عکاسان ایران با توجه به عدم اعلام فراخوان برای شرکت‌کننده‌ها، 204 عکاس توسط نامینیتور‌ها و داور‌ها به عنوان نامزد حضور در این رویداد معرفی شدند که از این میان 107 عکاس مرد و 97 عکاس زن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسن‌ترین عکاس معرفی شده 44 سال و جوانترین عکاس نیز 20 سال سن دارد.

از هر عکاس یک یا چند مجموعه برای داوری انتخاب شده و کل مجموعه‌های معرفی شده توسط نامینیتور‌ها 285 عدد است که در این میان یک هنرمند با 5 مجموعه دارای بیشترین آثار حاضر در داوری است.

در مرحله نخست هنرمندانی از 33 شهر اردبیل، ارومیه، اصفهان، اهواز، بابلسر، بجنورد، بندرعباس، بیرجند، تبریز، تهران، چالوس، رشت، رفسنجان، زنجان، ساری، سنندج، شهرضا، شوش، شوشتر، شیراز، قزوین، قشم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، گنبدکاووس، مریوان، مشهد، میناب، نقده، همدان و یزد برای حضور در این رویداد انتخاب شده‌اند.

از میان منتخبین، 64 درصد دارای تحصیلات عکاسی هستند و 36 درصد تحصیلات سایر رشته‌ها را دارند و فارغ التحصیل دانشگاه های‌امیرکبیر، دانشگاه آزاد یزد، دانشگاه الزهرا، دانشگاه امام خمینی، دانشگاه چمران اهواز، دانشگاه سوره اهواز، دانشکده خبر، دانشکده مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه آزاد همدان، دانشگاه پارس، دانشگاه سمنان، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و فرهنگ تهران، دانشگاه علی آباد کتول، دانشگاه علمی کاربردی واحد 48، دانشگاه علوم تحقیقات، دانشگاه غیر انتفاعی بابل، دانشگاه هانوفر آلمان، دانشگاه میرعماد قزوین، دانشگاه هنر و معماری مازندران، دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تهران هستند.
مهران مهاجر، مهرداد نجم‌آبادی، اسماعیل عباسی، رومین محتشم، غزاله هدایت، زانیار بلوری، نیوشا توکلیان، مهدی وثوق‌نیا، مهدی مقیم‌نژاد و بهنام صدیقی داوران این دوره هستند که در نهایت چهل مجموعه را برای نمایش انتخاب خواهند کرد.

نهمین دوره «ده روز با عکاسان ایران» به دبیری رامیار منوچهرزاده از 29 مهر تا 9 آبان ماه 1401 در گالری‌های خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

عکاسان جنایی، امشب در تلویزیون/ روایت کسانی که از "صحنه جرم" عکاسی می‌کنند!حاشیه دیدار استقلال - آلومینیوم| ترافیک سنگین در مسیر ورزشگاه و دردسر ورود برای خبرنگاران و عکاسان

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه عکاسان ایران عکاسی عکاسی ده روز با عکاسان ایران دانشگاه آزاد دانشگاه هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمسازی در حوزه اقوام یک گام بزرگ است/ اهمیت خرده‌فرهنگ‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، امید شمس کارگردان سینما از فضای فیلم کوتاه داستانی برخاسته و با ساخت فیلم سینمایی «ملاقات خصوصی» به شکل جدی وارد سینمای بدنه شده است. او که عضو هیات انتخاب بخش فیلم‌های کوتاه داستانی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی است، درباره آثار رسیده و سطح کیفی آن‌ها توضیح داد: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی نخستین دوره را پشت سر می‌گذارد بنابراین قطعاً اثری منحصراً برای آن ساخته نشده است. در خیلی از جشنواره‌ها شاهد هستیم زمانی که هویت پیدا می‌کنند و چند دوره را پشت سر می‌گذارند، تعدادی فیلم حول محور آن‌ها تولید می‌شود. ضمن این که بعضی از جشنواره‌ها به فیلمسازان کمک‌هزینه می‌دهند تا با موضوع جشنواره اثر تولید کنند.

وی ادامه داد: بر همین اساس با لحاظ کردن خرده‌فرهنگ‌های ایرانی به سراغ انتخاب آثار رفتیم که کار ما را در انتخاب سخت می‌کرد. خیلی از فیلمسازان، به‌خصوص فیلمسازان بومی به هویت و فرهنگ خودشان بدون در نظر گرفتن چنین جشنواره‌ای پرداخته بودند. ما از این ویژگی استفاده کردیم، چون این که فیلمساز بر اساس قومیت و دغدغه شخصی خود فیلم بسازد از روحیه‌ خودجوش او ناشی می‌شود. ضمن این که در ذات مردم ایران ویژگی حفظ هویت و فرهنگ مشهود است. گذشته از این‌ فیلمسازی با ساختار بومی همواره جذاب است، هم برای خود مردم و هم برای کشورهای دیگر بنابراین با این معیارها دست به انتخاب زدیم. به این نکته نیز توجه داشته باشید که جشنواره اقوام ایرانی هرچه سال‌به‌سال شناخته‌تر شود، هدفمندتر گام برمی‌دارد.

کارگردان فیلم کوتاه «گذر» در ادامه به آثاری که دارای خلاقیت و ویژگی خاصی باشند اشاره کرد و افزود: همیشه این خطر هست که اگر صرفا بخواهید ویژگی‌های یک منطقه بومی یا شهری را در نظر بگیرید، فیلمی که می‌سازید شکل توریستی پیدا کند بنابراین این ویژگی باید در محتوا و قصه باشد. ما آثاری داشتیم که به لحاظ موضوعی با جشنواره همخوان بودند، اما پرداخت خلاق نداشتند و به همین دلیل کنار گذاشته شدند. در این میان آثاری هم بودند که در بستر مورد بحث به‌خوبی فضاسازی کرده و خلاقانه کار شده بودند.

این کارگردان در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه فیلمنامه همواره پاشنه آشیل سینمای ایران است آیا در آثار حاضر در جشنواره کیفیت فیلمنامه‌ها خوب بود یا خیر، بیان کرد: متأسفانه این ضعف در سینمای ایران همواره وجود دارد؛ یعنی فیلمنامه‌ای که ایده‌آل و راضی‌کننده باشد، خیلی کم است. از سوی دیگر ما در هیات انتخاب خیلی متمرکز و فنی به بحث فیلمنامه نپرداختیم و صرفا استانداردهای لازم را مد نظر قرار دادیم اما طبعاً در بحث داوری آثار، تمام ابعاد فیلمنامه به شکل متمرکز بررسی و به آن امتیاز داده می‌شود. وقتی برای یک فیلم از قبل موضوع مشخص می‌شود، لزوماً نمی‌توان آن را اثری سفارشی دانست اما اگر فیلمی عمدتا در همان راستا تولید شود، امکان دارد گاهی به سمت شعاری شدن پیش برود و فیلمنامه هدر شود. فیلمنامه‌نویسی کار سختی است. ای‌کاش می‌شد در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، در فاصله برگزاری هر دوره یک بخش آموزش و کارگاه‌های فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی در نظر گرفته شود تا این بخش‌ها در مسیر تولید فیلم‌های با موضوع اقوام تقویت شوند.

وی درباره این جشنواره که توسط موسسه خصوصی فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی برگزار می‌شود، گفت: به نظرم جشنواره اقوام ایرانی باید با برداشتن گام‌های بلندتر، بزرگ‌تر شود؛ یعنی چنین ظرفیتی در جشنواره‌ وجود دارد. با ورود بخش سینمای بلند و بین‌الملل به جشنواره از آنجایی‌که این پتانسیل وجود دارد، می‌توان فیلمسازان را تشویق کرد دست به ساخت آثاری با موضوع اقوام بزنند. البته اگر این حمایت در بخش ساخت و پخش، چه در داخل و چه در خارج از کشور انجام گیرد، هم به فرهنگ و هنر کشور قوت می‌دهد و هم مسیر برای فیلمسازانی که دغدغه دارند.

شمس در پایان گفت: امیدوارم نخستین دوره این جشنواره به‌خوبی برگزار شود و ارگان‌های مختلف پای کار بیایند و این رویداد با حمایت‌های ویژه سال‌به‌سال بزرگ‌تر و بهتر شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6080924 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • یک اردیبهشت؛ آغاز انتخاب رشته آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۳، فردا
  • انتخاب رشته‌ آزمون دوره دكتری سال 1403 از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • فردا، آغاز انتخاب رشته آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۳
  • فیلمسازی در حوزه اقوام یک گام بزرگ است/ اهمیت خرده‌فرهنگ‌ها
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • شعار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انتخاب شد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انتخاب شد
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اعلام نتایج آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳