Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری صبح امروز (شنبه) به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگاران در جمع برخی از اهالی رسانه، ضمن تبریک روز خبرنگار، گفت: امسال روز خبرنگار با سلام تاسوعا و عاشورای حسینی همراه بود و تبریک ما به این مناسبت تأخیر داشت. خبرنگاران راویان خبری هستند که از خودشان کمتر روایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار که در حوادث مختلف جان خود را از دست دادند، افزود: این جلسه، یک جلسه هم اندیشی بود تا به بهانه روز خبرنگار با دوستان تعامل و گفتمان داشته باشیم.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز وقتی از حوزه اطلاع رسانی و خبر صحبت می‌کنیم قصد داریم از یک «اکوسیستم اطلاع رسانی» سخن بگوییم، گفت: ما با زیست بوم متکثری از فعالان حوزه رسانه مواجه هستیم و اگر نتوانیم خودمان را در این اکوسیستم خوب جاگذاری کنیم، متضرر خواهیم بود.

خیاطیان تصریح کرد: باید از این فضای غبار آلود رسانه‌ای که غالباً در خارج از کشور انجام می‌شود، خارج شویم. ان شاءالله پیگیری می‌شود تا ارتباط‌های شکلی، فنی، دسترسی به بدنه کارشناسی در دولت و مرکز بررسی‌ها مورد بررسی قرار گیرد و مرتفع شود.

وی خطاب به خبرنگاران، تاکید کرد: نه دولت، بلکه نظام اسلام نیازمند حمایت و کمک شما است. در فضایی که حق را ناحق نشان می‌دهند، خلاقیت‌ها، حس مسئولیت‌ها و واکنش‌های سریع رسانه‌ای کمتر به چشم می‌خورد.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری بیان کرد: برای نمونه در سیاست مردمی کردن یارانه‌ها، در ایام انتخابات ۱۴۰۰ گروه‌های مختلفی خدمت رئیس جمهور می‌آمدند و نکاتی را مطرح می‌کردند و اغلب قریب به اتفاق آنها روی بحث حذف ارز ترجیحی اتفاق نظر و تاکید داشتند و این موضوع با تأخیر و با اجماع اتفاق افتاد، اما بعد از آن هر چه از کارشناسان خواستیم موضوع رو توضیح دهند، بر اساس ملاحظاتی امتناع می‌کردند.

خیاطیان اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان با موج رسانه‌ای موجود همراهی نمی‌کنند و سیاست اگر با همراهی مردم همراه نباشد، آثار مورد انتظار به وقوع نمی‌پیوندد. راه‌های میانبر برای خبرنگاران وجود دارد تا بتوانند سیاست‌ها را خوب تبیین کنند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات مرکز بررسی‌های استراتژیک، ایجاد گفتمان دولت بود و عنوان، گفتمان جمهوریت و عدالت انتخاب شد. مردمی کردن اقتصاد، مردمی کردن حوزه فرهنگ و مردمی شدن سیاست داخلی و خارجی باید دنبال شود که نیازمند تبیین و تولید ادبیات است.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری اظهار کرد: امتداد اجتماعی یافتن یکی از دیگر اهداف است. حضور رئیس جمهور میان مردم استان‌های مختلف یکی از مواضع اثرگذار است، اما تمام هدف ما در مورد گفتمان جمهوریت، حضور میان مردم نیست بلکه مردمی کردن همه موارد توقع است که متأسفانه نیازمند فضاسازی و الگوسازی است زیرا متأسفانه در گذشته وجود نداشته است.

خیاطیان با بیان اینکه پایش و رصد سیاست‌ها از دیگر اقدامات مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری است، گفت: برای ما اهمیت دارد کانال ارتباطی ای میان مردم و دولت وجود داشته باشد و رسانه‌ها می‌توانند ایجاد این فضا را رقم بزنند.

کد خبر 5561774 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری محمدصادق خیاطیان هیئت دولت فلسطین روز خبرنگار مجلس شورای اسلامی رژیم صهیونیستی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پیام تسلیت وزارت امور خارجه میرحسین موسوی حسین امیر عبداللهیان دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران ایالات متحده امریکا رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روز خبرنگار مردمی کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد خوش چهره گفت: در ساختار کشور ما قوای مقننه، مجریه و قضائیه هر کدام استقلال ساختارهای خود را دارند و این عدم‌تحقق مرتبط با غفلت‌ها، کج‌فهمی‌ها و عدم‌درک و باور در بعضی از سطوح عالی و تصمیم‌گیر و سیاستگذار بوده که در سالیان گذشته اتفاق افتاده است.

این نماینده پیشین مجلس در گفتگو با روزنامه جوان گفته است؛ نکته دیگر این است که تبیین درستی از شعارهای سال و فرمایشات رهبری نمی‌شود، مثلاً من در جمع برخی روحانیون برجسته سخنرانی داشتم. در آن جمع سؤال این بود که مگر ما کشور کمونیستی که در آن اقتصاد زیربناست، هستیم که این همه بر مسئله اقتصادی تأکید می‌شود؟! من دیدم که درک درستی از جهت‌گیری رهبری شکل نگرفته است. در پاسخ گفتم که این نامگذاری اقدامات تاکتیکی را که در شعارهای سال طرح می‌شود، با زیربنایی و بنیادی اشتباه گرفته‌اند. از سوی دیگر مسئله اقتصاد در همه ناهنجارهای فرهنگی و اجتماعی مؤثر است.

وی می گوید: در بخش‌های امنیتی برای سخنرانی حضور پیدا می‌کنم، مطرح می‌کنند که چرا نامگذاری در حوزه امنیت نمی‌شود. پاسخ من به این افراد این است که اگر لشکر بیکاران بیرون بریزند، آن وقت مهم‌ترین چالش ضدامنیتی شکل می‌گیرد، اما من در اینجا باید بحث مهم دیگری هم طرح کنم که خود من همواره این نگرانی را داشتم که شعارهای رهبری با غلفت و اشتباه افراد به ضدخود بدل نشود. مثل رونق تولید تبدیل به رکود تولید نشود یا به جای مشارکت مردمی به گریز مردم از حوزه‌های ملی مخصوصاً اقتصادی منجر نشود و این مسائل نیازمند آسیب‌شناسی‌های مختلف است. من معتقدم نامگذاری‌ها باید کامل از سوی صاحبنظران عالم و امین و نهادهای تخصصی تبیین شود. تا مردم ضمن اقناع و ارتقای آگاهی در کنار نهادهای مردمی و نظارتی مخصوصاً مجلس مطالبه‌گر آن باشد.


۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898900

دیگر خبرها

  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • وعده بزرگ وزیر اقتصاد به پرسپولیس و استقلال
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی