Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مسعود خاتمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، با اشاره به تلاش‌های محققان داخلی برای دستیابی به واکسن‌های کرونا، اظهار کرد: پس از آغاز ماجرای کرونا،کشورهای مختلفی وارد عرصه تولید واکسن شدند، یکی از آن کشورها ایران بود و در آن زمان دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله العظم(عج) با همتی که متخصصان در این زمینه داشتند، واکسن پروتئینی که ترکیب مناسبی در بین واکسن‌ها بود را تولید و مراحل علمی آن را طی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این واکسن نهایتاً وارد بازار شد و براساس اظهارنظر مسئولان تولید کننده واکسن، نورا واکسنی نوترکیب بوده و بسیار اثرگذاری مطلوبی دارد.

ستاد علمی کرونا «نورا» را بیشتر معرفی کند

 نماینده مردم خوانسار و گلپایگان در مجلس، ادامه داد: بسیاری از مردم و حتی خود بنده نیز برای دز سوم از واکسن نورا استفاده کردم، این واکسن برای همه در دسترس است و به نظر در جامعه به خوبی شناخته نشده است، این واکسن تولید داخل بوده و تمام مراحل تولید آن در کشور صورت گرفته است و باید بتوانیم آن را به تولید انبوه برسانیم.

وی درباره عملکرد وزارت بهداشت در قبال معرفی واکسن نورا، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت هفته‌های قبل ویژگی‌های واکسن را به مردم معرفی کرد،  این یک گام مطلوب بود اما معاونین وزیر و مسئولان ذی ربط باید واکسن را معرفی کنند، در ستاد علمی کرونا نیز باید نسبت به معرفی بیشتر واکسن را کرونا اقدام کنند، به نظر باید دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله العظم(عج) در یک برنامه  تلویزیونی فواید را تشریح کند و رسانه‌ها روی معرفی واکسن کار کند. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه این گفت‌وگو با تأکید بر لزوم در دسترس بودن دارو برای آحاد مردم، اظهار کرد: ما یکی از اقلامی که می‌خواهیم  به صورت ارزان به دست مردم برسد دارو است و برهمین اساس به این داروها ارز ترجیحی اختصاص دادیم؛ اما همه کارشناسان معتقد بودند که در این ماجرا مفسده وجود دارد. نهایتاً مجلس مصوب کرد تا ارز ترجیحی حذف شود.

بیمه‌ها با داروخانه‌ها و مراکز درمانی خوش‌حساب باشند

وی اضافه کرد: باید در این ماجرا بیمه ها فعال شوند، سازمان برنامه و بودجه نیز به بیمه‌ها نگاه جدی داشته باشند تا در داروخانه‌ها از طرح اقبال کنند؛ اگر بیمه‌ها ماه‌ها هزینه‌های داروخانه‌ها را پرداخت نکنند طبیعی است که نمی تواند داروی مورد نیاز را تأمین کند، بنابراین حمایت از داروخانه‌ها باید به صورت جدی پیگیری شود.

خاتمی با بیان اینکه میزان زیادی از داروها به کشورهای همسایه قاچاق می شود؛خاطرنشان کرد: این در حال است که این داروها در آنجا بسیار گران‌تر به فروش می‌رسد؛ بررسی ها نشان می‌دهد که داروهایی ایرانی در کشورهای خارجی به چندین برابر فروخته می‌شود، بنابراین انجام طرح و این مرحله واجب بود. تنها شرط لازم و کافی آن است که وزارت بهداشت زیرساخت‌های لازم را فراهم کند تا دارو به دست مردم برسد.

این نماینده مجلس تأکید کرد: تأمین اجتماعی از دولت طلب دارد و باید به گونه ای عمل کنیم که دفترچه‌های بیمه دارای اعتبار باشند و به آنها بها بدهند، پس شرط لازم آن است که برنامه و بودجه موظف شود به طرح توجه بیشتری کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن نورا بیمه ها دارو داروخانه ها بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • مراحل هشت‌گانه تبدیل شدن ایران به ابرقدرت
  • اول خرداد آخرین مهلت استفاده از بسته حمایتی ویژه مادران
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • فرصت خرید بسته مادران دارای فرزند زیر دو سال تا یکم خرداد
  • فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • فرصت یکماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر