Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بررسی آمار منتشر شده توسط صندوق بین‌المللی پول از میزان هزینه کرد دولت‌های ایران طی سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ نشان  می‌دهد دولت قبل به لحاظ ریالی ولخرج‌ترین دولت ایران طی این سال‌ها بوده و هزینه کرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ با شیب تندی افزایش‌یافته است.

در حالی هزینه‌های دولت ایران در سال پیش از آغاز فعالیت دولت یازدهم ۱۴۱ هزار میلیارد تومان بوده است این رقم در سال پایانی فعالیت دولت دوازدهم به ۷۶۱ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی طی هشت سال هزینه کرد دولت در ایران حدود ۵.۵ برابر شده است.

بر اساس آمار صندوق بین‌المللی پول، طی سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ شاهد روند افزایشی نسبتاً منظمی در هزینه‌های دولت قبل بوده‌ایم اما در دو سال پایانی فعالیت این دولت جهش قابل‌ملاحظه‌ای در رقم هزینه‌های دولت ثبت شده است.

بر اساس این گزارش در سال ۲۰۲۰ هزینه‌های دولت ایران با رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه‌ می‌شود و به ۵۱۳ هزار میلیارد تومان‌ می‌رسد. در سال ۲۰۱۹ هزینه‌های دولت ایران ۳۷۹ هزار میلیارد تومان اعلام شده بود.

به رغم رشد قابل توجه ۳۵ درصدی هزینه‌های دولت دوازدهم در سال ۲۰۲۰، میزان هزینه‌های این دولت در سال ۲۰۲۱ نیز رشد قابل توجه ۴۸ درصدی را تجربه‌ می‌کند و به ۷۶۱ هزار میلیارد تومان‌ می‌رسد.

میزان هزینه‌های دولت ایران در سال ۲۰۱۴، ۱۷۳ هزار میلیارد تومان، در سال ۲۰۱۵، ۱۹۷ هزار میلیارد تومان، در سال ۲۰۱۶، ۲۴۵ هزار میلیارد تومان، در سال ۲۰۱۷، ۲۸۶ هزار میلیارد تومان، و در سال ۲۰۱۸ نیز ۳۲۹ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

برچسب‌ها دولت یازدهم دولت تدبیر و امید دولت ایران صندوق بين المللی پول دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت یازدهم دولت تدبیر و امید دولت ایران دولت یازدهم دولت تدبیر و امید دولت ایران صندوق بين المللی پول دولت دوازدهم هزینه های دولت ایران هزار میلیارد تومان المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران/حمایت ویژه صندوق اعتباری هنر از هنرمندان خوشنویس

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ عصر روز گذشته نخستین نمایشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی روایت باران به همت نگارخانه ترانه باران و همکاری صندوق اعتباری هنر در گالری شماره ۱ و ۲ فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرد.

این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و هنری کشور از جمله محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سید محمود اسلامی (معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سید مجید پوراحمدی (مدیرعامل صندوق اعتباری هنر)، محبوبه کاظمی (مدیر مسئول نگارخانه تخصصی هنر‌های ایرانی واسلامی ترانه باران)، سیدمحسن خاتمی (رئیس فرهنگسرای نیاوران) و اساتید برجسته هنر خوشنویسی کشور از جمله محمد سلحشور، رسول مرادی، مجید آماده‌رزم، علی‌اشرف صندوق‌آبادی، امیرهوشنگ آقامیری و مسئولان همراه بود.

در آیین افتتاح نمایشگاه روایت باران محبوبه کاظمی دولابی (مدیر گالری تخصصی هنر‌های ایرانی و اسلامی ترانه باران) با بیان اینکه فروردین سال ۱۴۰۳ با نمایشگاه قرآنی در روز‌های ماه رمضان آغاز و حالا با برگزاری نمایشگاهی از هنر‌های قرآنی به پایان می‌رسد، گفت: امیدوارم امکان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در کشور‌های دیگر نیز فراهم شود و هنرمندان این حوزه و آثارشان فرصت معرفی در سطح بین‌المللی را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه این آثار تنها بخشی از آثار هنری تولید شده در حوزه هنر‌های قرآنی است، گفت: ما در این نمایشگاه میزبان آثار هنرمندان بزرگ ایران هستیم که عمر خود را در راه هنر صرف کرده‌اند، اگر بنا داشتیم آثار را به شکلی جامع‌تر گردآوری و به نمایش بگذاریم هزاران اثر گردآوری می‌شد و فضای وسیع‌تری برای نمایش آثار نیاز داشتیم. امیدواریم این نمایشگاه تحفه کوچکی در شان و مقام قرآن باشد.

حمایت ویژه صندوق اعتباری هنر از هنرمندان خوشنویس

در ادامه آیین افتتاحیه نمایشگاه روایت باران سید مجید پور احمدی (مدیرعامل صندوق اعتباری هنر) با بیان اینکه این نمایشگاه اتفاق خوبی در حوزه هنر خوشنویسی محسوب می‌شود گفت: با تقویت بخش خصوصی که حامی هنر و هنرمندان است می‌توانیم شاهد برگزاری بیشتر چنین رویداد‌هایی باشیم.

او ادامه داد: در صندوق اعتباری هنر قصد داریم به طور ویژه حمایت‌هایی از هنرمندان حوزه خوشنویسی داشته باشیم.

این نمایشگاه توسط محمد سلحشور (استاد برجسته خوشنویسی)، سید مجید پوراحمدی (مدیرعامل صندوق اعتباری هنر)، محبوبه کاظمی (مدیر مسئول نگارخانه تخصصی هنر‌های ایرانی واسلامی ترانه باران) و تنی چند از اساتید و هنرمندان عرصه خط و خوشنویسی افتتاح شد.

همچنین وزیر ارشاد در ساعات نخست آغاز به کار نمایشگاه روایت باران از آثار دیدن و با هنرمندان حاضر گفتگو کرد.

توجه به هنر‌های تجسمی به ویژه خوشنویسی در قانون هفتم توسعه

محمد مهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) یادآور شد: سال گذشته آیین نامه‌ای را به دولت فرستادیم، اما الزام آن دارای اشکال حقوقی بود، به همین دلیل از مسئولان وزارتخانه خواستیم تا اصلاحات لازم را انجام دهند، در قانون هفتم توسعه هم دست ما تا حدودی باز است امیدواریم در سال اول برنامه آیین نامه‌ای را تهیه کنیم تا بتوانیم حکایت‌های ویژه‌ای از حوزه هنر‌های تجسمی به ویژه خوشنویسی داشته باشیم.

گفتنی است نخستین نمایشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی روایت باران تا آخر اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح تا ۷ عصر در فرهنگسرای نیاوران پذیرای علاقمندان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • کاهش فقر مطلق در ایران به روایت بانک جهانی
  • جلوگیری از خروج ارز با متصل شدن به زنجیره بین المللی استاندارد
  • از شیدایی به رضاخان تا قلع و قمع مخالفان مصدق!
  • روایت مقام سازمان ملل از وضعیت بیمارستان‌های غزه
  • هشدار صندوق بین المللی پول به آمریکا
  • آغاز به کار «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران/حمایت ویژه صندوق اعتباری هنر از هنرمندان خوشنویس
  • هشدار صندوق بین‌المللی پول به آمریکا
  • بدشانس‌ترین بازیکن استقلال به روایت آمار