Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال معتمدی زاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آسیب دیدگی حدود ۱۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، شکستگی و تخریب ۱۰ عدد پایه و آسیب پذیرشدن حدود ۵۰ پایه فشار متوسط و ضعیف به دلیل شُسته شدن اطراف پایه ها در اثر شدت سیلاب، وارد آمدن خسارت به پنج دستگاه تابلو ترانس، صدمه به هزار و ۵۰۰ مترکابل خودنگهدار و معیوب شدن ۱۵ دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان این طوفان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با وجود وارد آمدن خسارت‌های سنگین به تاسیسات و تجهیزات برق در جریان طوفان و بارندگی های این سامانه بارشی، تلاش شبانه روزی نیروهای عملیاتی باعث شد در کوتاه ترین زمان ممکن با اصلاح شبکه یا مانور خطوط توزیع آسیب دیده با خطوط دیگر، شبکه برق احیاء و مُشترکان برق دار شوند.

معتمدی زاده با قدردانی از تلاش تمامی نیروها ، پیمانکاران و سیمبانان صنعت برق درخصوص پایداری شبکه در شرایط سخت ناشی از وقوع بحران اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهارداشت: همواره همکاران و گروه‌های عملیاتی به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش شبکه هستند تا در صورت بروز خسارت و آسیب احتمالی به خطوط توزیع برق، موارد را بررسی و در سریع ترین زمان ممکن اقدام به اصلاح و تامین برق مشترکان کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات اجرایی این شرکت در مواجهه با سامانه بارشی اخیر پرداخت و خاطرنشان کرد: مطابق هُشدارهای سازمان  هواشناسی از روزهای قبل از شروع طوفان مونسون، تمامی عوامل اجرایی و عملیاتی این شرکت در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفت و  اقدامات در سه بخش قبل، حین و بعد از وقوع بحران، برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

معتمدی زاده گفت: قبل از وقوع این پدیده، اقدامات پیشگیرانه موثری از جمله: جلسات هماهنگی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سطح شرکت تشکیل و همه سناریوهای مرتبط با مخاطرات ناشی از بارندگی و سیلاب احتمالی بررسی و اقداماتی برنامه ریزی و مصوب شد.

وی افزود: مقاوم سازی پایه‌های واقع در مسیل احتمالی سیلاب ها، ایمن سازی پست‌های توزیع زمینی، بازدید از شبکه، هرس درختان درگیر شبکه،  بررسی سناریوهای مانور فیدرهای فشار متوسط و سایر موارد نیز صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:  در زمان وقوع بارندگی و طوفان، گروه های عملیات و اتفاقات در محل‌های تعیین شده در مرکز و نواحی مدیریت های تابعه این شرکت، مستقر و با اقدام سریع و به موقع نیروها، مشکلات در کوتاهترین زمان ممکن رفع و زمینه تامین برق مطمئن و پایدار فراهم شد.

معتمدی زاده افزود: در هر شیفت کاری ۳۰ گروه شامل (گروه اتفاقات ،گروه کمکی بحران، جرثقیل و بالابر و گروه خط گرم) مشغول بوده و این گروه ها در هر شبانه  نسبت به رفع سریع خاموشی و بحران اقدام کردند.

وی خاموشی های ناشی از شرایط نامساعد جوی را کمتر از ۱۰۰ مورد عنوان و تصریح کرد: با وجود شرایط بد آب و هوایی (بارندگی شدید، باد و طوفان ، رعد و برق ، جاری شدن سیلاب ها )، اما خوشبختانه با تلاش جهادی و شبانه روزی همه کارکنان خدوم صنعت برق و تیم‌های عملیاتی و امدادی شرکت مشکلات مناطق آسیب دیده در همان ساعات اولیه رفع و شبکه برق این مناطق پایدار شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از مهمترین خاموشی های صورت گرفته سامانه بارشی معروف به مونسون در این استان مربوط به معیوب شدن ترانس T۳ ایستگاه فوق توزیع سَرپَری دهدشت بود که بخشی از شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه، شهرستان لنده، بخش های قلعه رئیسی، دیشموک، سوق و روستاهای حاشیه ای این مناطق را در خاموشی قرارداد.

معتمدی زاده با بیان اینکه مسوولیت تعمیر این ترانس برعهده برق منطقه ای خوزستان بود و تا همکاران ما از اهواز به دهدشت عزیمت کردند این خاموشی چندین ساعت بطول انجامید، یادآورشد: البته برق برخی از مشترکین را با جابجایی فیدرها در همان دقایق اولیه برقدار نمودیم و تمامی گروه های عملیاتی و اتفاقاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در شهر دهدشت و حومه برای برق رسانی به مشترکین فعالیت شبانه روزی نمودند.

وی افزود: کار در شرایط سیلاب و تامین برق برای مشترکین بسیار سخت و طاقت فرسا است اما با تلاش و پشتکار صنعت گران برق در استان کهگیلویه و بویراحمد، اکنون هیچگونه مشکلی در تامین برق پایدار برای مشترکین خود در این استان نداریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش مصرف برق توسط برخی مشترکین اظهار نگرانی کرد و اظهارداشت: میزان مصرف برق بطور بی سابقه ای در این استان روبه افزایش بوده که می طلبد مشترکین در مدیریت مصرف برق خود نهایت همکاری را با مجموعه صنعت برق داشته باشند.

معتمدی زاده، تعداد مشترکین برق در این استان را ۲۸۵ هزار مشترک ذکر و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۱۰ هزار مشترک را مشترکین خانگی تشکیل می دهند که ما تمام تلاش خود را بکار می بندیم در ساعات پیک بار، برق این مشترکین قطع نشود.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد یاسوج شركت‌ توزيع نيروی برق پروندهٔ خبری بارش‌های سیل آسای تابستان ۱۴۰۱ در کشور و موج امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد یاسوج شركت توزيع نيروی برق کهگیلویه و بویراحمد یاسوج شركت توزيع نيروی برق مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد سامانه بارشی معتمدی زاده شبانه روزی تامین برق گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است

توزیع پنل‌های خورشیدی از کارهای شاخصی است که در راستای کاهش سوخت‌های فسیلی، از بین بردن درخت‌ها و کمک به روشنایی مورد نیاز عشایر در شب در دستور کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد دارای بیش از 12 هزار خانوار عشایری با بیش از 70 هزار نفر جمعیت و دارا بودن یک میلیون رأس دام یکی از بزرگترین جوامع عشایری کشور را دارد.

به حق می‌توان عشایر را پیش‌قراولان عرصه اقتصاد مقاومتی دانست، افرادی سخت‌کوش، کم‌توقع و غیور که جز کسب روزی حلال و پاسداری از کیان نظام جمهوری اسلامی اندیشه‌ای در سر ندارند و همواره تاریخ با رشادت‌ها و حضور خود در عرصه‌های مختلف بر این ادعا مُهر تائید زده‌اند.

جامعه عشایری گرچه با مشکلات عدیده‌ای در زندگی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما با اراده راسخ خود در مقابل مشکلات قد خم نکرده و سخت کوشی و از خود گذشتگی را می‌توان از صفات بارز جامعه عشایری دانست.

جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد نظیر سایر عشایر کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، نبود راه‌های ارتباطی مناسب، کمبود آب آشامیدنی، زیرساخت‌های ضعیف بهداشتی و آموزشی، مشقت در تأمین سوخت و آرد و ده‌ها مشکل دیگر روح عشایر کهگیلویه و بویراحمد را سوهان می‌کشد.

انبوه مشکلات انباشته شده در گذر زمان بر گُرده‌ عشایر کهگیلویه و بویراحمد باعث شده تا روز به روز شاهد کاهش جمعیت عشایری باشیم و وارگه‌های عشایری را هر روز خالی‌تر از دیروز ببینیم.

یکی از نیازهای اساسی عشایر تأمین سوخت برای روشنایی و گرمایش سیاه‌چادرهای خود هستند، نیازی که گاه از سرناچاری عشایر را مجبور می‌کند بجان درختان بیفتد و ناخواسته به تخریب منابع طبیعی روی آورد.

در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل پوشش انبوه درختان بلوط و نگرانی‌های موجود در خسارت به این سرمایه گران‌بها جلوگیری از هرگونه خسارت به بلوط زاگرس از ضروریات است.

فضل‌الله آذرفر  اظهار کرد: توزیع پنل‌های خورشیدی یکی از کارهای شاخص ماست که در راستای کاهش سوخت‌های فسیلی، از بین بردن درخت‌ها و کمک به روشنایی مورد نیاز عشایر در شب در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در دو سال گذشته بیش از دو هزار و 400 پنل خورشیدی بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد و در سال‌ جاری نیز با همکاری شرکت توزیع نیروی برق، یک‌هزار و 200 پنل خورشیدی دیگر بین عشایر استان توزیع می‌شود.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قرار است در سازمان امور عشایر نیز یک تفاهم‌نامه با وزارت نیرو منعقد و سهم استان ما ویژه دیده شود و سهم آورده هر عشایر در این مدت برای هر پنل خورشیدی یک میلیون تومان است، در صورتی که امور عشایر برای هر پنل 12 الی 13 میلیون تومان هزینه کرده است و تلاش شده کمترین مبلغ از عشایر دریافت شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه ناپایدار بارشی تا چهارشنبه در کهگیلویه و بویراحمد فعال است
  • وصل شدن برق تمام روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • برق روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • تمامی روستاهای سیلزده سیستان و بلوچستان برقدار شدند
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • برق تمامی روستا‌های سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان وصل شد
  • توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است
  • ۱۲۰۰ پنل خورشیدی بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع می‌شود
  • سیل ۹۵۰ میلیارد ریال به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت بيش از ۹۵ ميليارد تومانی سيل به شبكه توزيع برق / تنها برق سه روستا ناپایدار است