Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف نوری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره هزینه تحصیل دانش‌آموزان در مدارس سمپاد اظهار کرد: مدارس سمپاد به دلیل برگزاری برنامه‌های فوق العاده مانند مدارس هیات امنایی و سایر مدارسی که برنامه‌های خاص خارج از برنامه درسی ارائه می کنند، مبلغ کمی از دانش‌آموزان برای برگزاری این کلاس‌ها دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به حساسیت عمومی برای دریافت مبلغ در مدارس سمپاد، پیشنهاد ما این بود که به طریقی این مبلغ حق الثبت را از دانش اموازن نگیرند اما این موضوع هنوز مصوب نشده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان مستعدی که در آزمون‌های سمپاد نمره قبولی کسب می‌کنند، بواسطه کمک‌هایی حتما پذیرش می شوند.

نوری خاطرنشان کرد: اخبار مربوط به رایگان شدن کلاس‌های مدارس سمپاد برای دانش‌آموزان بی بضاعت در فضای مجازی منتشر شده اما این موضوع هنوز مصوب نشده است. امسال ثبت‌نام دانش‌آموزان آغاز شده و اگر این پیشنهاد مصوب شود، به سال‌های آینده موکول می‌شود.
 

به گزارش ایرنا، علی پارسانیا مشاور وزیر در اجرایی‌سازی سندتحول بنیادین آموزش و پرورش در روزهای اخیر با انتشار توییتی اعلام کرد که میزان دریافتی سمپاد از دانش‌آموزان بسیار کمتر از مدارس غیردولتی است و تخفیف‌های ارائه شده به نحوی است که هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکل اقتصادی از حضور در مدارس سمپاد محروم نمی‌شود.

انتشار این توییت بازتاب‌های مناسبی در فضای مجازی دریافت کرد و در نهایت وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با ایرنا ضمن تایید این خبر از مطرح شدن پیشنهاد رایگان شدن کلاس‌های سمپاد برای دانش‌آموزان بی بضاعت در سال‌های آینده خبر داد.

مدارس سمپاد یا همان به‌اصطلاح عامیانه مدارس دانش‌آموزان تیزهوشان که نام خود را به‌اختصار از سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گرفته، با هدف شناسایی دانش‌آموزان مستعد و پرورش آنها به‌منظور افزایش نیروی انسانی کارآمد در جامعه تأسیس شده است.

بنابراین باتوجه‌به حجم بالای تقاضا برای تحصیل دانش‌آموزان در این مدارس، دانش‌آموزان در صورت‌ پذیرش در آزمون‌های ورودی می‌توانند در این مدارس به تحصیل خود ادامه دهند. براین‌اساس، یک آزمون ورودی برای دانش‌آموزان پایه هفتم و یک آزمون تکمیل ظرفیت برای ورود دانش‌آموزان پایه دهم به مدارس سمپاد هر سال برگزار می‌شود و براساس گفته‌های مسئولان سازمان ملی پرورش استعداد درخشان، عرف پذیرش دانش آموزان با استعداد درخشان در جهان بین ۱.۶۰ تا ۲ درصد است که ایران هم از همین قاعده پیروی می‌کند.
 

برچسب‌ها مدارس یوسف نوری مدارس سمپاد دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس یوسف نوری مدارس سمپاد مدارس یوسف نوری مدارس سمپاد دانش آموزان آموزش و پرورش مدارس سمپاد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.

وی به اهمیت برگزاری آزمون‌های نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمون‌ها غلط بوده و دانش‌آموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافته‌اند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌گیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.

وی برقراری تأمین امنیت آزمون‌ها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار می‌شود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمون‌ها هستند لذا باید زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی ایجاد شود.

زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش باید براساس تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.

گفتنی است؛ در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمون‌ها هستند.

کد خبر 6081676

دیگر خبرها

  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور