Web Analytics Made Easy - Statcounter

رودخانه راین یک مسیر حمل‌ونقل اصلی برای محصولات نفتی در اروپاست که به علت خشکسالی کشتی های کمتری می‌توانند از این رودخانه عبور کنند در نتیجه عرضه زغال سنگ و محصولات نفتی در اروپا را محدود خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، ، عرضه سوخت‌هایی مانند زغال‌سنگ و محصولات نفتی در اروپا طی روزهای آینده به‌خاطر پایین آمدن سطح آب در رودخانه راین بیش‌از پیش مختل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رودخانه که یکی از مسیرهای اصلی حمل‌ونقل در اروپاست، به‌زودی به‌خاطر کاهش سطح آب قابل کشتیرانی نخواهد بود.

رودخانه راین یک مسیر حمل‌ونقل اصلی برای محصولات نفتی در اروپاست که از شمال شرق در سوئیس آغاز شده و پس‌از گذشتن از آلمان، فرانسه و هلند به دریای شمال می‌ریزد.

سطح آب در این رودخانه به‌خاطر موج گرما و خشک‌سالی در اروپا در تابستان جاری پایین آمده و حالا عمق آن برای گذشتن کشتی‌های حامل محصولات نفتی بسیار کم شده‌است. کشتی‌ها مجبوراند حجم بار خود را کم کنند تا وزن آن‌ها برای عبور از این رودخانه کاهش یابد به‌این‌ترتیب هزینه کشتیرانی افزایش‌یافته و محموله‌های ذغال‌سنگ و سوخت با تاخیر دریافت می‌شوند. درنتیجه تولید برق در آلمان تحت تاثیر قرار گرفته‌است.

سطح آب در مسیر کواب در آلمان درحال‌حاضر به کمتر از آستانه‌ 40 سانتی‌متر که برای حمل‌ونقل مناسب است رسیده‌ و انتظار می‌رود طی روزهای آینده پایین‌تر هم بیاید.

بخشی از حمل‌ونقل کالاها از طریق مسیرهای ریلی انجام می‌شود که تامین زغال‌سنگ و سوخت را برای اروپا سخت کرده‌است. پایین آمدن سطح آب در رودخانه راین مدت‌هاست عرضه زغال‌سنگ را تحت تاثیر قرار داده و باعث بالا رفتن شدید قیمت برق در آلمان شده‌است.

بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا مدت‌هاست تولید برق از نیروگاه‌های زغال‌سنگ خود را برای صرفه‌جویی در مصرف گاز افزایش داده‌است. اما به‌نظر می‌رسد تولید در دو نیروگاه زغال‌سنگ این کشور تا هفته اول سپتامبر به‌خاطر عرضه محدود زغال‌سنگ از طریق رودخانه راین کاهش یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان خشکسالی نفت محصولات نفتی در اروپا رودخانه راین سطح آب حمل ونقل زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی صادر شد؛ تشدید بارندگی در این استان‌ها

سازمان هواشناسی با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ سه‌شنبه (۴ اردیبهشت) در کرمان، مازندران و گلستان، چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش مهر، در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفر‌ها به ویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

دیگر خبرها

  • احتمال سیلابی‌شدن مناطق مختلف در سیستان و بلوچستان
  • هشدار نارنجی برای یک نیمه کشور | بارش‌های سیل‌آسا و احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان‌ها
  • بارش بی‌سابقه باران در تفت / جاری شدن سیل در رودخانه‌ها+فیلم
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • هشدار هواشناسی صادر شد؛ تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • (ویدئو) احتمال طغیان رودخانه‌ها در اصفهان، گلستان، یزد و سمنان
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در کرمان
  • هشدار طغیان رودخانه‌ها در ۲۱ استان