Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در بازدید از دانشگاه صنعتی قوچان در نشستی با هیئت رئیسه این دانشگاه اظهار داشت : امروز با بررسی کشورهای توسعه یافته و یا درحال توسعه در می یابیم که این کشورها به توسعه دانایی از مسیر توجه و اهمیت دادن  به دانشگاه ها دست یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش خیرین در توسعه دانشگاهها گفت: امروز بسیاری از دانشگاههای معتبر و موثر جهان، توسط خیرین بنا شده اند. خیرین  علاوه بر ساخت و ساز در پشتیانی تجهیزاتی و نوسازی   نیز در کنار مسئولین دانشگاهها  کمک یار هستند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به اینکه پرداخت هر گونه بودجه برای ساخت خوابگاه از سوی صندوق رفاه دانشجویان مغایر با قانون است،  و از مسئولین دانشگاه‌ها خواست،  برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی از  صندوق درخواست کمک مالی نداشته باشند، هر چند برای افزایش ظرفیت خوابگاههای دانشجویی، بجز کمک مالی مستقیم از سوی بودجه صندوق، هر اقدامی که لازم باشد با تمام توان در کنار مسئولین دانشگاه‌ها خواهیم بود.

وی در همین زمینه افزود:  البته طبق روند موجود، اگر دانشگاهی اقدام به ساخت خوابگاه دانشجویی نماید  و در این زمینه، خوابگاه درحال ساخت 50 درصد پیشرفت فیزیکی از بودجه خود دانشگاه و یا با کمک خیرین داشته باشد، 50 درصد باقیمانده را وزارت علوم تقبل می کند.
وی اضافه کرد: از طرف دیگر، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز راه‌کارهای قانونی مناسبی، برای حمایت مالی در این بخش در نظر گرفته است.

گنجی در ادامه ضمن اشاره به دیگر راهکارهای موجود در این زمینه از مسئولان دانشگاه‌ها خواست ارتباط و تعامل خود را با سازمان برنامه و بودجه تقویت کنند و با استفاده از ظرفیت قوانین مربوط به جذب حداکثری اعتبارات اقدام نمایند تا بتوانند روند ساخت و ساز و رفع کمبودهای دانشگاه را بهتر و سریعتر دنبال کنند.

وی در پایان ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشگاه قوچان ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه را بسیار پایین تر از متوسط کشوری ارزیابی کرد و خواستار توجه جدی متولیان استانی و خیرین در کنار حمایت‌های دولتی شد تا این دانشگاه در زمینه خوابگاه سازی بتواند در دوره ای 5 ساله به میزان متوسط کشوری ارتقا یابد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود گنجی صندوق رفاه دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بنابراعلام پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حمیدرضا آرش پور و حسین نساج پور، دانشجویان کارشناسی‌ارشد مهندسی مکانیک گروه تحقیقاتی دستیابی به دانش این فناوری در داخل هستند.
مهندس آرش پور از طراحان این فناوری، پژوهشگران این دانشگاه را با استفاده از علم تریبولوژی به دنبال ارائه راهکار‌های خلاقانه برای بهبود رفتار سایشی کامپوزیت‌های زمینه پلیمری دانست وگفت: به‌کارگیری مواد مرکب خودروانکار در صنایع مختلف ازجمله نساجی و هوافضا، باعث افزایش راندمان عملکرد، جلوگیری از هدررفت انرژی و کنترل هزینه‌ها خواهد شد.
این پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: کامپوزیت‌های تولیدشده با زمینه اپوکسی در این دو پژوهش، خواص تریبولوژیکی بهتری نسبت به اپوکسی خالص از خود بروز می‌دهند.
وی گفت: در کامپوزیت خودروانکار نوع اول میکرو الیاف تولیدی روی سطح و الیاف کربن با هدف بهبود خواص مکانیکی در عمق کامپوزیت قرار گرفته است؛ همچنین در کامپوزیت نوع دوم، حضور ذرات حاوی روغن در فاز زمینه باعث بهبود رفتار تریبولوژیکی شده است.
مهندس نساج پور هم ازدیگر پژوهشگران اجرای این طرح دانشجویی مدت اجرای دستیابی به عملیات ساخت و ارزیابی عملکرد کامپوزیت‌های زمینه اپوکسی را یک سال برشمرد و افزود: نتایج آزمون سایش در نیروی ۱۵ نیوتن، سرعت ۱/۰ متر بر ثانیه و مسافت ۵۰۰ متر نشانگر خاصیت خودروانکاری کامپوزیت‌های تولیدی است، طوریکه میزان ضریب اصطکاک کامپوزیت‌ها نسبت به اپوکسی خالص حدود ۷۰ درصد کاهش داشته است.
مهندس حمیدرضا آرش پور گفت: عملکرد مناسب کامپوزیت‌های تولیدی در بارگذاری و سرعت لغزش سبک، نتیجه امیدبخشی برای ادامه مسیر این پژوهش‌ها و استفاده از ایده مشابه جهت ساخت قطعات صنعتی پلیمری مقاوم در برابر سایش دارد که می‌تواند مشکلاتی از جمله دسترسی نداشتن و توقف خطوط تولید برای فرآیند روانکاری خارجی را برطرف کند.
این پژوهش‌ها در قالب پایان‌نامه ارشد با راهنمایی دکتر صالح اکبرزاده و دکتر رضا جعفری ندوشن، دو عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی و با مشاوره دکتر حسین فشندی، هیئت‌علمی دانشکده مهندسی نساجی و دکتر علیرضا علافچیان هیئت‌علمی پژوهشکده نانوتکنولوژی و مواد پیشرفته اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • خوابگاه دانشجویی ۵۰۰ نفره در گرگان کلنگ زنی می شود
  • استان سمنان تشنه است/ ضرورت اهتمام مسوولان در رفع مشکلات مردم
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین