Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-03-29@02:11:59 GMT

مخالفت گوگل با قوانین نظارتی هند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۴۵۱۱

مخالفت گوگل با قوانین نظارتی هند

هند در ماه ژوئن پیشنهاد تعیین یک هیئت دولتی برای رسیدگی به شکایات کاربران در مورد حذف و تعدیل محتوای نامناسب را مطرح کرد. هند از ایجاد یک نهاد رگولاتوری داخلی نیز استقبال کرد.

با این حال، فقدان اجماع در میان غول‌های فناوری، احتمال تشکیل یک هیأت دولتی را افزایش می‌دهد، چیزی که فیس‌بوک و توئیتر به شدت با آن مخالف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوگل پس از برگزاری جلسه‌ای با شرکت نماینده دولت و شرکت‌های فناوری، نسبت به تأسیس این نهاد رگولاتوری داخلی ابراز بی‌علاقگی کرد، زیرا این امر به دولت هند امکان می‌دهد نتیجه بررسی‌های گوگل در مورد محتوای مختلف را رد کند و نظر خود را به عنوان نظر نهایی تحمیل کند. اسنپ و شیرچت نیز در این زمینه با گوگل هم نظر هستند.

در مقابل توئیتر با مسدود کردن حساب‌های چند سیاستمدار هندی با نفوذ مخالف دولت، به بهانه نقض سیاست‌های خود و با پیروی کامل از دستورات مربوط به عدم انتشار اطلاعات نادرست از دولت هند پیروی کرد. در عین حال غول‌های فناوری غربی سال‌ها با دولت هند در تضاد بوده‌اند و استدلال می‌کنند که قوانین سختگیرانه مذکور به برنامه‌های تجاری و سرمایه‌گذاری آنها لطمه می‌زند.

منبع: مهر

تماشاخانه ببینید| تست اولین خودرو بدون سرنشین در خیابان‌های شهر تورین ایتالیا همه چیز درباره بیماری قرن جدید: ام اس ، نشانه ها و علائمی که اگر زود متوجه بشوید نجات می یابید/ چه افرادی بیشتر مبتلا می شوند و راهکارهای درمان (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی ۸ میلیون شغل در انگلیس توسط هوش مصنوعی

موسسه تحقیقات سیاست عمومی هشدار داد با سیاست فعلی دولت، حدود هشت میلیون انگلیسی در خطر از دست دادن شغل خود به هوش مصنوعی هستند.

به گزارش ایسنا، این اندیشکده در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شد، هشدار داد هوش مصنوعی در حال حاضر ۱۱ درصد از وظایف انجام شده توسط کارکنان انگلیسی را انجام می‌دهد و در صورت افزایش استفاده شرکت‌ها از این فناوری، این رقم می تواند به ۶۰ درصد برسد. مشاغل پاره وقت، رده پایین و پشتیبان مانند خدمات مشتری، بیشتر در معرض خطر حذف شدن هستند، اما مشاغل درآمد بالاتر هم به طور فزاینده ای تحت تاثیر استفاده از هوش مصنوعی، قرار خواهند گرفت.

این یافته‌ها، چالش‌های پیش روی دولت انگلیس را نشان می‌دهد که در تلاش برای استفاده فزاینده‌ از هوش مصنوعی برای رفع مشکل بهره‌وری است. شرکت‌ها در سراسر جهان از هوش مصنوعی برای افزایش کارایی استفاده می‌کنند، در حالی که وزیر خزانه‌داری انگلیس، از سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیون پوندی (یک میلیارد دلاری) در فناوری و هوش مصنوعی برای افزایش تولید بخش عمومی خبر داده است.

دولت انگلیس در گزارشی که در نوامبر منتشر شد، اذعان کرد هوش مصنوعی  بر مشاغل در بخش مالی و بیمه تاثیر گذاشته است. دولت از مدارس و کارفرمایان خواست تا کارکنان را به مهارت‌هایی که برای سازگاری نیاز دارند، مجهز کنند.

با این حال، تحقیقات جداگانه ای از شبکه اجتماعی حرفه ای لینکیدن نشان داد انگلیس در زمینه مهارتهای هوش مصنوعی از کشورهایی نظیر هند، آمریکا، آلمان و کانادا، عقبتر است.

زنان و جوانان ممکن است بیشتر در معرض خطر بیکار شدن به دلیل بکارگیری هوش مصنوعی باشند. زنان به طور نامتناسبی در آن دسته از وظایفی که بیشتر تحت تاثیر این فناوری هستند به کار گرفته می‌شوند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، موسسه تحقیقات سیاست عمومی در گزارش خود اعلام کرد دولت باید یک استراتژی هوش مصنوعی صنعتی برای حمایت از انتقال شغل و توزیع دستاوردهای اتوماسیون در سراسر اقتصاد طراحی کند. توصیه ها شامل مشوق های مالی برای افزایش اشتغال، تغییرات نظارتی و حمایت از مشاغل سبز است که کمتر مستعد اتوماسیون هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • مالیات افزایش می‌یابد/وزیر اقتصاد: رسما مخالفت خود را با تصمیم مجلس برای افزایش بار مالیاتی اعلام کردیم
  • دولت با افزایش بار مالیاتی بودجه مجلس مخالف کرد؟
  • نابودی ۸ میلیون شغل در انگلیس توسط هوش مصنوعی
  • یوتیوب یک مجرم را به دام انداخت!
  • فرشاد مومنی: به مسئولان کلیدی مملکت هشدار می دهم با این وضع، حکومت زمین گیر می شود! / اوضاع به نام تولید اما کاملا به کام رباخواران است / نهادهای نظارتی کجا هستند؟
  • گوگل چه چیز درباره ما می‌داند؟
  • مسئولان باید از دخالت در اقتصاد دل بکنند
  • ردیابی یک مجرم از طریق یوتیوب