Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال معتمدی زاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آسیب دیدگی حدود ۱۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، شکستگی و تخریب ۱۰ عدد پایه و آسیب پذیرشدن حدود ۵۰ پایه فشار متوسط و ضعیف به دلیل شُسته شدن اطراف پایه ها در اثر شدت سیلاب، وارد آمدن خسارت به پنج دستگاه تابلو ترانس، صدمه به هزار و ۵۰۰ مترکابل خودنگهدار و معیوب شدن ۱۵ دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان این طوفان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با وجود وارد آمدن خسارت‌های سنگین به تاسیسات و تجهیزات برق در جریان طوفان و بارندگی های این سامانه بارشی، تلاش شبانه روزی نیروهای عملیاتی باعث شد در کوتاه ترین زمان ممکن با اصلاح شبکه یا مانور خطوط توزیع آسیب دیده با خطوط دیگر، شبکه برق احیاء و مُشترکان برق دار شوند.

معتمدی زاده با قدردانی از تلاش تمامی نیروها ، پیمانکاران و سیمبانان صنعت برق درخصوص پایداری شبکه در شرایط سخت ناشی از وقوع بحران اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهارداشت: همواره همکاران و گروه‌های عملیاتی به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش شبکه هستند تا در صورت بروز خسارت و آسیب احتمالی به خطوط توزیع برق، موارد را بررسی و در سریع ترین زمان ممکن اقدام به اصلاح و تامین برق مشترکان کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات اجرایی این شرکت در مواجهه با سامانه بارشی اخیر پرداخت و خاطرنشان کرد: مطابق هُشدارهای سازمان هواشناسی از روزهای قبل از شروع طوفان مونسون، تمامی عوامل اجرایی و عملیاتی این شرکت در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفت و اقدامات در سه بخش قبل، حین و بعد از وقوع بحران، برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

معتمدی زاده گفت: قبل از وقوع این پدیده، اقدامات پیشگیرانه موثری از جمله: جلسات هماهنگی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سطح شرکت تشکیل و همه سناریوهای مرتبط با مخاطرات ناشی از بارندگی و سیلاب احتمالی بررسی و اقداماتی برنامه ریزی و مصوب شد.

وی افزود: مقاوم سازی پایه‌های واقع در مسیل احتمالی سیلاب ها، ایمن سازی پست‌های توزیع زمینی، بازدید از شبکه، هرس درختان درگیر شبکه، بررسی سناریوهای مانور فیدرهای فشار متوسط و سایر موارد نیز صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زمان وقوع بارندگی و طوفان، گروه های عملیات و اتفاقات در محل‌های تعیین شده در مرکز و نواحی مدیریت های تابعه این شرکت، مستقر و با اقدام سریع و به موقع نیروها، مشکلات در کوتاهترین زمان ممکن رفع و زمینه تامین برق مطمئن و پایدار فراهم شد.

معتمدی زاده افزود: در هر شیفت کاری ۳۰ گروه شامل (گروه اتفاقات ،گروه کمکی بحران، جرثقیل و بالابر و گروه خط گرم) مشغول بوده و این گروه ها در هر شبانه نسبت به رفع سریع خاموشی و بحران اقدام کردند.

وی خاموشی های ناشی از شرایط نامساعد جوی را کمتر از ۱۰۰ مورد عنوان و تصریح کرد: با وجود شرایط بد آب و هوایی (بارندگی شدید، باد و طوفان ، رعد و برق ، جاری شدن سیلاب ها )، اما خوشبختانه با تلاش جهادی و شبانه روزی همه کارکنان خدوم صنعت برق و تیم‌های عملیاتی و امدادی شرکت مشکلات مناطق آسیب دیده در همان ساعات اولیه رفع و شبکه برق این مناطق پایدار شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از مهمترین خاموشی های صورت گرفته سامانه بارشی معروف به مونسون در این استان مربوط به معیوب شدن ترانس T۳ ایستگاه فوق توزیع سَرپَری دهدشت بود که بخشی از شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه، شهرستان لنده، بخش های قلعه رئیسی، دیشموک، سوق و روستاهای حاشیه ای این مناطق را در خاموشی قرارداد.

معتمدی زاده با بیان اینکه مسوولیت تعمیر این ترانس برعهده برق منطقه ای خوزستان بود و تا همکاران ما از اهواز به دهدشت عزیمت کردند این خاموشی چندین ساعت بطول انجامید، یادآورشد: البته برق برخی از مشترکین را با جابجایی فیدرها در همان دقایق اولیه برقدار نمودیم و تمامی گروه های عملیاتی و اتفاقاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در شهر دهدشت و حومه برای برق رسانی به مشترکین فعالیت شبانه روزی نمودند.

وی افزود: کار در شرایط سیلاب و تامین برق برای مشترکین بسیار سخت و طاقت فرسا است اما با تلاش و پشتکار صنعت گران برق در استان کهگیلویه و بویراحمد، اکنون هیچگونه مشکلی در تامین برق پایدار برای مشترکین خود در این استان نداریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش مصرف برق توسط برخی مشترکین اظهار نگرانی کرد و اظهارداشت: میزان مصرف برق بطور بی سابقه ای در این استان روبه افزایش بوده که می طلبد مشترکین در مدیریت مصرف برق خود نهایت همکاری را با مجموعه صنعت برق داشته باشند.

معتمدی زاده، تعداد مشترکین برق در این استان را ۲۸۵ هزار مشترک ذکر و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۱۰ هزار مشترک را مشترکین خانگی تشکیل می دهند که ما تمام تلاش خود را بکار می بندیم در ساعات پیک بار، برق این مشترکین قطع نشود.

46

کد خبر 1661489

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد برق خسارت سیل مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد سامانه بارشی معتمدی زاده شبانه روزی تامین برق گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری در خصوص فعالیت سامانه بارشی

در این اطلاعیه آمده است؛ از امروز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در چهارمحال و بختیاری آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در استان تداوم خواهد داشت. 

فعالیت این سامانه به صورت رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد گردوخاک و ریزش تگرگ و کاهش نسبی دما خواهد بود.

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید

پیش‌بینی رگبار باران در چهارمحال و بختیاری

احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی توصیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • سامانه ناپایدار بارشی تا چهارشنبه در کهگیلویه و بویراحمد فعال است
  • ثبت ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تردد در محور‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد
  • وصل شدن برق تمام روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • برق روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • تمامی روستاهای سیلزده سیستان و بلوچستان برقدار شدند
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری در خصوص فعالیت سامانه بارشی
  • برق تمامی روستا‌های سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان وصل شد