Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی شنبه‌شب در نشست تجلیل از خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاران می‌توانند با پیشنهادات، توصیه‌ها و نقدهای خود، زمینه‌ای فراهم کنند که به توسعه شهرستان کمک شود.

فرماندار تنگستان عنوان داشت: نگاه دولت در استان و شهرستان، تعامل و همراهی با رسانه‌هاست، جناب آقای استاندار خبرنگاران را به عنوان پشتیبان و همراه اقدامات دولت می‌بیند و بنده نیز همیشه از ایده‌ها و پیشنهادات رسانه‌ها استقبال کرده و هیچ هراسی از نقد ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: انتظار داریم همه خبرنگاران در مسیر توسعه استان و شهرستان تنگستان، بیشتر از گذشته حضور داشته و مسائل و مشکلات مردمی را به مسؤلین منتقل کنند.

لطفی با اشاره به اینکه در یک سالی که از دولت آیت‌الله رئیسی سپری شده، در استان و شهرستان طرح‌های بزرگی اجرا شده و یا در حال انجام است، تصریح کرد: در یک سال اخیر سهمیه قیر شهرستان را که ۵۰ هزار متر مربع بود، با توجه به نیاز شهرستان ۷۰۰ هزار متر بود، افزایش دادیم که با پیگیری و همکاری بسیج سازندگی و بنیاد مسکن، تا یک سال آینده تنگستان در آسفالت روستایی به خودکفایی می‌رسد.

وی افزود: در خصوص طرح ملی مسکن، ۳۰ هزار هکتار زمین به اهرم الحاق کردیم که افرادی که نیاز به مسکن دارند می‌توانند با ثبت نام در سامانه اقدام کنند. همچنین در بحث مقاوم‌سازی مسکن روستایی شهرستان، با توجه به جمعیت روستایی، منازل از استاندارد کافی برخوردار نبودند و با پیگیری‌های صورت گرفته درصد مقاوم‌سازی منازل را به نرم استانی رسانده و امسال نیز ساخت ۱۵۰۰ مسکن روستایی را در برنامه خواهیم داشت.

فرماندار تصریح کرد: برای رونق اقتصادی و همچنین کاهش نرخ بیکاری شهرستان، از سرمایه‌گذاران بومی و غیر بومی دعوت کردیم که هم‌اکنون طرح‌های اقتصادی بزرگی در دست اقدام است و در آینده‌ای نزدیک فعالیت آنها شروع خواهد شد.

لطفی یادآور شد: شهرک صنعتی زیست‌فناوری دلوار، که در کشور هشت منطقه مجوز این فعالیت را دارند، در حال احداث است که به رونق اقتصادی شهرستان کمک خواهد کرد.

فرماندار تنگستان برای رفع کمبود آب در بخش دلوار با اشاره به اینکه یک مخزن آب و یک آب‌شیرین‌کن در حال احداث است، افزود: با پشتیبانی نیروی انسانی لازم و تزریق اعتبار و نوسازی قسمتی از خط انتقال در نوار ساحلی بخش دلوار، توانستیم مقداری از تنش آبی موجود در این منطقه را کاهش دهیم.

مقام عالی دولت در تنگستان با بیان اینکه کشور در سال گذشته با مشکلات بی‌برقی مواجه شد، ولی امسال کمترین قطعی برق را داشتیم، خاطرنشان کرد: در تنگستان پروژه ایستگاه فوق توزیع جایینک، ۳۰ درصد پیشرفت کار داشت، که در همین یک سال گذشته تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید. همین پروژه باعث شد امسال و در فصل گرما قطعی برق کمتری در بخش دلوار داشته باشیم.

لطفی گفت: ورودی و سیمای اهرم فضای درخوری برای مرکز شهرستان ندارد، به همین منظور به دنبال آن هستیم با اجرای ۱۴ طرح به نیت ۱۴ معصوم در شهر اهرم، مبلمان و ورودی این شهر را زیباتر کنیم.

وی تصریح کرد: از استاندار بوشهر صمیمانه تشکر می‌کنم که شخصاً با حضور در شهرستان در ایام بارندگی و پس از آن، بحران ایجاد شده را به صورت لحظه‌ای رصد و دنبال می‌کردند؛ پس از گذشت چند روز از بارندگی‌های اخیر، محصول نخیلات و کشاورزان شهرستان دچار آسیب شد که بلافاصله این موضوع را پیگیری و کارشناسان مربوطه بررسی کردند. معاون وزیر جهاد، نماینده مردم در مجلس، استاندار و معاون عمرانی وی و کارشناسان استان این موضوع را پیگیری کردند که قرار هست این مشکل ایجاد شده برای کشاورزان در وزارت جهاد پشتیبانی شود.

فرماندار تنگستان با بیان اینکه بخشی از جاده اهرم به برازجان در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید، عنوان کرد: در خصوص وضعیت راه‌های مواصلاتی تنگستان، هم مسیرهای روستایی و هم بزرگراه‌ها به طور کامل در حال پیگیری هستیم که جا دارد از پشتیبانی و همراهی نماینده محترم مردم در مجلس نیز تشکر کنم.

لطفی خاطرنشان کرد: در نشستی که با حضور مدیران باشگاه شاهین عامری و استاندار داشتیم، قرار شد که ۵۰ درصد منابع این تیم تأمین شود و ما مشکلی با پشتیبانی مالی از این تیم نداشتیم که اکنون به نظر می‌رسد خود مدیران باشگاه تصمیم به فروش و انتقال تیم را گرفته‌اند.

وی گفت: پروژه استادیوم ورزشی آباد و همچنین راه‌اندازی نور ورزشگاه اهرم در هفته تربیت بدنی به بهره‌برداری خواهند رسید.

کد خبر 5562486

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر احمد لطفی تنگستان روز خبرنگار بوشهر محرم 1401 ویروس کرونا سفر استانی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه اربعین حسینی روز خبرنگار آمار کرونا لیگ برتر فوتبال ایران شیوع کرونا گرگان ماه محرم یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی سه شنبه شب در نشست با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر که دهیاران شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستایی و عشایری به عنوان یکی از مزیت‌های و ابتکارات نظام جمهوری اسلامی بشمار می‌آید که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه خدمت عادلانه به روستاییان و گروه عشایر شکل گرفته است.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: هدف از تشکیل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر این است تا کسانی است که بهر دلیل از مزایای بیمه‌های اجتماعی و صندوق‌های باز نشستگی محروم بودند بهره مند شوند.

وی یاد آور شد: همه دهیاران تلاش کنند تا اطلاع رسانی کامل به ساکنان روستاهای شهرستان جهت استفاده از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایری انجام شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان با اشاره به اینکه متوسط پوشش این بیمه در استان ۱۶ درصد است و متوسط عضویت شهرستان ۱۴ درصد است، خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آمار که صورت گرفته جامعه هدف شهرستان ۲۰ هزار نفر است که تعداد سه هزار نفر آن تحت پوشش بوده و ۱۷ هزار نفر آن در روستاها با اطلاع رسانی باید توسط دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام گیرد تا جهت استفاده از مزایای باز نشستگی در این صندوق عضو شوند.

وی ادامه داد: جهت استفاده بهتر از مزایا بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی نماینده صندوق بیمه در شهرستان و با محوریت بخشداران مرکزی و دلوار برنامه کمی و کیفی آن برای دهیاران و شوراهای اسلامی در سطح روستا مشخص کنند.

لطفی اضافه کرد: در شهرستان ۱۷ هزار نفر باقی مانده در طرح بیمه روستایی در تنگستان، نیازاست ظرف یک برنامه ۲ ساله این تعداد افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: ۵۰ درصد مادران دارای سه فرزندی در روستاهای شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند و باید تلاش کرد این آمار به ۱۰۰ درصد رسانیده شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: باید تلاش کرد تا در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷ هزار نفر از جمعیت روستایی در سطح شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در ۲ بخش، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع رسانی و تشویق بیشتر روستاییان جهت بهره مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر نشست‌هایی را در چهار دهستان شهرستان برگزار کنند.

کد خبر 6087084

دیگر خبرها

  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • نهضت ملی مسکن، تحولی در حوزه روستایی ایجاد خواهد کرد
  • بلاتکلیفی مسکن ملی نورآباد از زبان متقاضیان
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • تکمیل طرح‌های مسکن در تنگستان تسریع شود
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد