Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، طی بازدید اخیر رئیس قوه قضائیه از بندر بوشهر، دستور تعیین‌ تکلیف فوری خودروهای دپو شده صادر شده است و احتمالا به زودی وضعیت آنها مشخص خواهد شد؛

عبدالمجید اجتهادی -مدیرعامل سازمان اموال تملیکی- در رابطه با اینکه در جریان سفر اخیر رئیس قوه قضائیه به بوشهر، درباره خودروهای وارداتی که از سال‌ها پیش در گمرک مانده و تعیین‌تکلیف نشده چه مسایلی مطرح و مورد توجه قرار گرفت، توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروها بخشی از ارزش خود را از دست داده‌اند!

وی گفت: یکی از مسایلی که مورد انتقاد رئیس قوه قضائیه قرار گرفت این بود که حدود پنج سال از توقیف و نگهداری این خودروها گذشته ولی همچنان در شرایط آب و هوایی نامناسبی قرار دارد و بخشی از ارزش خود را از دست داده و تعیین تکلیف نشده است، از این رو دستور بررسی فوری وضعیت خودروها صادر شد.

امکان برگشت خودروهای دارای پرونده قضایی به صاحب کالا

این مقام مسئول در سازمان اموال تملیکی در مورد وضعیت خودروهای دپو شده نیز گفت: بخشی از این خودروها دارای پرونده قضایی است که امیدواریم که به زودی به سرانجام برسد و با صدور رای، تعیین‌تکلیف شود. ممکن است با رای صادره، خودرو به ضبط دولت درآید و یا اینکه رای برائت صادر و به صاحب خودرو استرادد شود.

ضبط دولت یا ترخیص خودروهای دپو شده

فاقد ثبت سفارش‌ها در دستور کار قرار دارند

معاون وزیر اقتصاد این را هم گفت که بخشی از این خودروها فاقد ثبت‌سفارش هستند که امکان ترخیص نداشته‌اند، با این حال با دستور اخیر رئیس قوه قضائیه، احتمالا به زودی نیز تعیین تکلیف شوند. این اولین بار نیست که مقام مسئولی از وضعیت خودروهای دپو شده بازدید و دستور تعیین تکلیف آنها را صادر کرده است ولی برای این حدود ۲۲۴۹ دستگاه باقی مانده در نهایت به نتیجه مشخصی نرسیده و همچنان در گمرک خاک می‌خورند. از سالها پیش و قبل از ممنوعیت واردات خودرو در سال ۱۳۹۷، بیش از ۱۲ هزار خودرو وارد و در گمرک دپو شده که با اعمال ممنوعیت فرصت ترخیص پیدا نکرد و در نهایت با چند مصوبه و تمدید زمان، از دی ماه ۱۳۹۷ تا شهریور ۱۳۹۹ تعداد زیادی از آن ترخیص شد ولی حدود ۲۲۴۹ دستگاه به دلایل مختلف، ترخیص نشده و مدت‌هاست در گمرک مانده است. بخشی از خودروها دارای پرونده قضایی است که طبق مصوبه قبلی هیات دولت برای تعیین تکلیف این خودروها، برای آنهایی که دارای پرونده قضایی هستند، قید زمانی مطرح نیست و هر زمان که رای مرجع قضایی صادر شود امکان برگشت به صاحب کالا را خواهند داشت. حدود ۱۰۰۰ دستگاه فاقد ثبت‌سفارش هستند که حتی اگر مهلتی برای تعیین‌تکلیف آنها مشخص شود ولی سامانه ثبت سفارش را وزارت صمت باز نکند، امکان ترخیص ندارند. به گزارش ایسنا، همچنین بخشی از این خودروها، آمریکایی و یا ساخت آمریکا است که امکان ورود به کشور را نداشته و باید مرجوع یا امحاء شود.

 

آفتاب یزد

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دارای پرونده قضایی خودروهای دپو شده رئیس قوه قضائیه تعیین تکلیف ثبت سفارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش‌ترین خودروها در اروپا

شاسی‌بلندها اکنون بیش از نیمی از فروش خودروها در اروپا را تشکیل می‌دهند. فروش این خودروها (SUV) در اروپا ۵۱ درصد از فروش خودروهای جدید در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است که نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، تسلا مدل Y پرفروش‌ترین خودروی اروپا در سال ۲۰۲۳ بود و اولین خودروی برقی بود که در صدر جدول قرار گرفت.

همه می‌دانند که شاسی‌بلندها محبوب هستند و در ایالات‌متحده فروش آن‌ها از سایر رده‌ها از جمله وانت‌ها بیشتر است. همین امر را می‌توان در مورد اروپا نیز گفت اما آمار نگران‌کننده‌تری در قاره کهن برای سال ۲۰۲۳ مطرح شد. شاسی‌بلندها صرفاً محبوب‌ترین دسته خودروها نبودند. آنها در مجموع از تمام دسته‌های دیگر فروش بیشتری داشتند.

سال گذشته زمانی که اعداد اولیه به تسلط کامل شاسی بلندها اشاره می‌کرد اما آماری از Automotive News Europe نشان می دهد که آستانه ۵۰ درصد واقعاً برای سال ۲۰۲۳ عبور کرده است. به طور خاص، ۵۱ درصد از فروش خودروهای جدید به خودروهای شاسی‌بلند و کراس اوور اختصاص داشت و بقیه خودروهای سدان، کامیون‌ها، واگن‌ها و هاچ‌بک‌ها را پر کردند.

این یک افزایش ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته برای این بخش است که توسط تسلا مدل Y رهبری می‌شود که عنوان پرفروش‌ترین وسیله نقلیه جهان را برای سال ۲۰۲۳ به دست آورد. در برخی زمینه‌ها، فروش مدل Y به تنهایی ۸۵ درصد در منطقه افزایش یافته است.

این بدان معنا نیست که خیابان‌های اروپا توسط خودروهای شاسی بلند بزرگ تسخیر شده است. جایی که هاچ بک‌های کوچک زمانی پادشاه بودند، اکنون شاسی بلندهای کوچک آن فضا را اشغال کرده‌اند. Automotive News Europe اعلام کرد که خودروهای کوچک و جمع‌وجور محبوب‌ترین هستند و ۴.۱ میلیون فروش را به خود اختصاص داده‌اند. با این حال، داده‌ها نشان می‌دهد شاسی‌بلندهای پریمیوم بیشترین افزایش را نسبت به سال گذشته داشته‌اند و با ۳۱ درصد افزایش به ۸۴۳ هزار و ۹۳۹ فروش رسیده‌اند. بر اساس آمار بسیار مثبتی که از برندهای لوکس در سال گذشته دیدیم، این منطقی است.

در حالی که تسلا با مدل Y موفقیت قابل توجهی دارد، این خودرو پرفروش‌ترین خودرو در ایالات‌متحده نیست. در مجموع، شاسی‌بلندها فروش بیشتری از کامیون‌ها دارند اما آمریکایی‌ها همچنان عاشق پیکاپ‌های فول سایز هستند. فورد سری F برای چندین دهه پیشتاز نمودار ایالات‌متحده بوده است و سال ۲۰۲۳ با فروش ۷۵۰ هزار و ۷۸۹ دستگاهی سال خوبی بود که ۱۴.۸ درصد افزایش داشت. شورولت سیلورادو با فروش ۵۵۵ هزار و ۱۴۸ نفر دوم شد و رقیب خود رام با فروش ۴۴۴ هزار و ۹۳۶ کامیون سوم شد. محبوب‌ترین شاسی بلند در آمریکا سرانجام در رتبه چهارم قرار گرفت اما تسلا نیست. تویوتا راو ۴ با فروش ۴۳۴ هزار و ۹۴۳ دستگاهی و پس از آن تسلا مدل Y با فروش تخمینی ۴۰۳ هزار و ۹۸۷ دستگاه این عنوان را به خود اختصاص داده است.

طبق آمار تحلیلگر صنعتی جاتو دینامیک(Jato Dynamics)، این کراس اوور تسلا مدل Y که از سال ۲۰۲۰ در ایالات متحده، چین و آلمان ساخته شده است، سال را با ۲۵۱ هزار و ۶۰۴ دستگاه به پایان رساند که افزایشی ۸۴ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ داشت. همچنین این تنها مدل برقی بود که در بین ۳۰ خودروی برتر ظاهر شد زیرا دومین خودروی الکتریکی پرفروش، تسلا مدل ۳ سالون، در مجموع با صدهزار و ۸۸۳ فروش در جایگاه سی‌ودوم قرار گرفت.

محبوبیت فزاینده مدل Y و کاهش قیمت در محدوده آن به تسلا کمک کرد تا بزرگترین سهم بازار خود را از زمان ورود به اروپا ثبت کند. این برند اکنون شانزدهمین برند ثبت شده در اروپاست که از ولوو و نیسان پیشی گرفته است.

فیلیپه مونوز، تحلیلگر جهانی Jato گفت تسلا محصول مناسب را در مکان مناسب و در زمان مناسب دارد. این برای برند آمریکایی خودروهای الکتریکی به همین جا ختم نشد، این برند اکنون شانزدهمین برند ثبت شده در اروپاست که از ولوو و نیسان پیشی گرفته است.

در همین حال، فولکس واگن با فروش یک میلیون و ۳۴۳ هزار و ۷۴۰ خودروبار دیگر سال را به عنوان برند مورد علاقه اروپا به پایان رساند و پس از آن تویوتا با ۸۱۹ هزار و  ۵۴۴ خودرو و آئودی با ۷۳۰ هزار و ۶۹۰ خودرو قرار گرفتند.

پنج تا از بزرگترین بازارهای خودروهای کارکرده اروپا در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ رشدی را ثبت کردند. فرانسه، ایتالیا، آلمان، اسپانیا و بریتانیا همگی شاهد افزایش خودروهای دست دوم بودند. با کاهش مشکلات عرضه، خریداران برای استفاده از طیف گسترده‌تری از مدل‌های ارزان‌تر هجوم آوردند.

از آنجایی که پیش‌بینی می‌شود هر بازار خودروی جدید در سال ۲۰۲۴ رشد ثبت نام را تجربه کند، گزینه‌های استفاده شده بیشتری نیز در دسترس خواهند بود. این بدان معناست که با ادامه سال، بازارها پایگاهی پایدار برای ساختن خواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزیابی کالا‌های ورودی به کیش در انبار صاحبان کالا‌ها
  • ارزش کالاهای صادر شده از گمرک مهاباد به بیش از ۲۱ میلیون دلار رسید
  • فروش ۵۰ میلیاردی خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در سمنان
  • وزیر خارجه عراق: سرنوشت ملت فلسطین به دست خود آن‌ها تعیین می‌شود
  • وزیر خارجه عراق: فلسطینی‌ها هستند که باید سرنوشت خود را تعیین کنند
  • پرفروش‌ترین خودروها در اروپا
  • این خودروها امسال باید معاینه فنی بگیرند
  • کدام خودروها مشمول معاینه فنی هستند؟
  • امسال کدام خودروها مشمول معاینه فنی هستند؟
  • سن فرسودگی انواع خودروها چند سال است؟