Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه آمار ابتلا به کرونا در استان یزد کاهش یافته است بر ضرورت توجه بیشتر مردم به تزریق دوز چهارم واکسن کرونا تاکید کرد.

عمیدالدین خطیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره وضعیت کرونا در یزد اظهار کرد: از مدتی قبل با افزایش آمار ابتلاء به کرونا روبه‌رو بودیم اما در دو هفته اخیر وضعیت استان به لحاظ آماری بهتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخشی از این موضوع به دسترسی کمتر مردم برای مراجعه به مراکز درمانی به دلیل بروز سیل و همچنین حضور در مراسم‌های عزاداری برمی‌گردد و بخش دیگر به دلیل کاهش بروز بیماری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی (ره) یزد ادامه داد: موارد مثبت سرپایی یزد تقریباً در دو هفته قبل کاهش محسوسی نشان می‌دهد و بستری‌ها هم تقریباً روند ثابت به خود گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد موارد مراجعه در موج‌های قبلی تا ۱۵۰۰ نفر در روز می‌رسید اما در موج فعلی تعداد مراجعه‌ها بسیار کمتر است و درحال حاضر تنها افرادی مراجعه می‌کنند که تست آنها مثبت بوده در مجموع آمار ابتلاء کاهش یافته است.

خطیبی افزود: در گروه‌های سنی ۱۲ سال به بالا وضعیت خوبی در حوزه واکسیناسیون داریم اما در گروه سنی پنج تا ۱۲ سال و دوز سوم فاصله چهار تا پنج درصدی با میانگین کشوری داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی (ره) یزد، تصریح کرد: در بخش دوز چهارم یا همان دوز یادآور وضعیت مناسبی نداریم و تعداد افرادی که برای دریافت دوز یادآور نوبت چهارم مراجعه کرده‌اند به نسبت دیگر دوزها پایین است.

وی اظهار کرد: درحال حاضر نگرانی ما مربوط به افزایش تعداد افرادی است که شش ماه از آخرین دوز تزریق آنها می‌گذرد و روز به روز هم این آمار در حال بالا رفتن است اما تعداد افرادی که برای تزریق دوز یادآور اقدام می‌کنند هنوز پایین است.

کد خبر 596503

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد ویروس کرونا وضعیت کرونا در یزد وضعیت کرونا در استان یزد کاهش کرونا در یزد دوز چهارم واکسن کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • ریزش بیشتر قیمت دلار در راه است؟
  • آخرین آمار تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • پسر رئیس کمیته داوران، رکورددار تعداد داوری!