Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطوط مخابراتی که این روزها به یکی از نیازهای اساسی جامعه تبدیل شده و نمی‌توان از این موضوع چشم پوشی کرد چرا که بسیاری از موارد و امورات زندگی در فضای مجازی صورت می‌پذیرد و به همین دلیل می‌طلبد متولیان امر، اهتمام ویژه‌ای برای رفع این معضل داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، کندی سرعت اینترنت و اختلال در آنتن اپراتورهای تلفن همراه در سیستان و بلوچستان به قصه ادامه دار تبدیل شده و هر بار با وعده های مسئولین روزنه ای از امید در دل مردمان این خطه از کشور ایجاد اما پس از عدم تحقق ناامیدی مهمان دل مهربان ساکنین پهناورترین استان کشور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنتن روستاهای شهرستان تازه تاسیس زرآباد در بیشتر مواقع بسیار ضعیف است و اینترنت هیچکدام از اپراتورها در این منطقه فعال نیست و بسیاری از مردم با پیمودن مسافت های طولانی برای انجام کارهای روزمره، با وجود مشکلات فراوان و قطعی خطوط ارتباطی از انجام کارهای روزمره خود باز می مانند.

خطوط تلفن همراه و ثابت و شبکه اینترنت در روستای هومدان در شهرستان زرآباد دکل تلفن‌ همراه اول ندارد، آنتن‌دهی و اینترنت در این روستا شدیدا ضعیف است و همچنین اسکله جُد؛ از آنتن دهی و اینترنت بی بهره است که حسب قول مخابرات استان با راه اندازی دکل روستای شریف آباد مشکل آنتن دهی و اینترنت آن رفع خواهد شد.

اختلال در کارهای روزمره با قطعی و نبود دکل های مخابراتی در روستاهای زرآباد

رئیسی یکی از معلمین روستای جد در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: با توجه به پراکندگی روستاها در جنوب سیستان و بلوچستان، نیاز به اینترنت و خطوط ارتباطی امری حیاتی برای انجام کارهای روزمره مردم است.

وی افزود: بسیاری از مردم با پیمودن مسافت های طولانی برای انجام کارهای روزمره، با وجود مشکلات فراوان و قطعی خطوط ارتباطی مواجه هستند و فعالیت دستگاه های خودپرداز، کارت خوان های فروشگاه ها و بسیاری از کارهای اداری با وجود قطعی های مکرر خطوط ارتباطی انجام نمی‌گیرد.

این شهروند زرآبادی گفت: عدم اراده و بی توجهی مسئولان برای رفع مشکل خطوط ارتباطی و شبکه اینترنت باعث اعتراض اهالی این مناطق شده است و مردم جهت برقراری ارتباطات ضروری مجبور هستند تا به ارتفاعات و پشت بام‌ ها بروند که این ترفند نیز در همه نقاط روستا ممکن نیست.

این معلم روستای جد تصریح کرد: در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و انجام برخی آموزش ها، قطعی شبکه اینترنت در روند تحصیل دانش آموزان و دانشجویان تاثیر منفی خواهد گذاشت.

پیگیری های مکرر مردم جهت رسیدگی مسئولان به معضل تجهیز سایت دکل های مخابراتی بی نتیجه ماند

این شهروند ضمن انتقاد شدید از ناتوانی مخابرات در تجهیز سایت دکل های مخابراتی، گفت: دکل همراه اول روستا دچار اختلال شده است و پهنای باندش به شدت کاهش پیدا کرده بطوریکه در برخی نقاط روستا آنتن دهی وجود ندارد و این امر باعث گله مندی مردم روستا شده است.

وی ادامه داد: برای برقراری تماس باید چندین مرتبه شماره گیری کرد تا تماس مورد نظر برقرار شود و این امر باعث نارضایتی مردم روستا شده است.

رئیسی گفت: پیگیری های مکرر مردم جهت رسیدگی مسئولان به این معضل نتیجه ای در پی نداشته و وضعیت آنتن دهی در این منطقه روز به روز بدتر می‌شود.

 استاندار سیستان و بلوچستان در ماه های اخیر نشست بررسی مشکلات شهرستان زرآباد با تاکید مجدد بر رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه در شهرستان زرآباد گفت: استقرار دکل اپراتور در محل بندر شهید رضایی زرآباد، گمرک بندر شهید رضایی و تعیین حریم دریایی هرچه زودتر بایستی به نتیجه برسد.

نبود هیچ گونه دکل پوشش ارتباطات در روستای دودر از توابع بخش مرکزی شهرستان زرآباد

فاروق اعظمی، نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: در دنیای امروز با توجه به انجام کارهای روزانه، استفاده از تلفن همراه به عنوان یک راه سریع به یکی از مهم ترین نیازهای روزمره مردم از جمله استفاده از خدمات دولت الکترونیک و سرعت بخشیدن به فعالیتهای خدماتی، تبدیل شده است ولی ضعف آنتن دهی تلفن همراه، اهالی روستاهای جنوب استان را آزار می دهد.

وی با اشاره مکاتبه با وزیر ارتباطات و فناوری مبنی بر نبود هیچ گونه دکل پوشش ارتباطات در روستای دودر از توابع بخش مرکزی شهرستان زرآباد افزود: روز گذشته این مکاتبه به دلیل عدم دسترسی به آنتن دهی مناسب و اینترنت در این روستا انجام شده است.

نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها تصریح کرد: عدم پوشش ارتباطی در شهرستان زرآباد که از شهرستان های جدیدالتاسیس است همواره مورد اعتراض و نگرانی مردم جنوب سیستان و بلوچستان شده است.

وی ادامه داد: این موضوع بارها به مرکز استان گزارش شده اما مدیرکل مخابرات سیستان و بلوچستان در این خصوص پاسخگو نبودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان انجام کارهای روزمره شهرستان زرآباد خطوط ارتباطی تلفن همراه آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب ۵۰ طرح از سیستان و بلوچستان به عنوان ایده برتر ملی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  رضا جعفری گفت: طرح ملی شهریاران همزمان با سراسر کشور در سیستان و بلوچستان آغاز شد که پس از اتمام مهلت تعیین شده ، سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد.
وی افزود: این استان با ثبت ۱۰ هزار و ۸۱۶ ایده و اقدام با مشارکت مردم در رده‌های بالای کشوری قرار گرفت و در مرحله دوم نیز ۶۷۷ طرح به مرحله داوری رسید که شامل ۴۰۶ ایده و ۲۷۱ اقدام بود.
جعفری افزود: تمامی طرح‌های معرفی شده و قابل قبول پس از داوری مجدداً ارزیابی شد و از میان ۶۷۷ تایید شده، ۵۰ مورد شامل ۱۸ اقدام و ۳۲ ایده به عنوان طرح‌های برتر انتخاب شد.
دستیار ویژه استاندار در امر مردمی سازی دولت تاکیدکرد: از میان این ۵۰ طرح نیز بخش عمده‌ای به حوزه ضعف در زیرساخت‌ها با تعداد ۱۹ مورد بود که در ادامه نیز محور چالش‌های مرزی با ۱۵ مورد در رده دوم قرار گرفته است.

وی افزود: زود بازده بودن، استفاده از ظرفیت مردم در اجرا و مراحل انجام کار و واسپاری امورات به دست مردم، توجه به وظیفه اصلی دولت که نظارت و پشتیبانی و تسهیل گری است و عام المنفعه بودن و گروهی بودن ایده‌ها و اقدامات به شکلی که شخصی و موردی نباشد جزو شاخصه‌های اصلی این انتخاب بوده است.
جعفری ادامه داد: در بخش‌های بیکاری و مشکلات آبی نیز به ترتیب هفت و دو ایده و طرح به ثبت رسید و هفت مورد دیگر مربوط به سایر محور‌ها بود که از سیستان و بلوچستان تایید و به عنوان برتر انتخاب شد.

دیگر خبرها

  • فرودگاه بین‌المللی زاهدان میزبان زائران سرزمین وحی شد
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم
  • ۵۰ طرح از سیستان و بلوچستان به عنوان ایده برتر ملی انتخاب شد
  • اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان اردبیل
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • ارتقاء زیرساخت‌های مخابراتی برای ۱۲۰۰ مشترک بلوار ۱۷ شهریور سمنان
  • آب آشامیدنی کنارک پایدار شد
  • انتخاب ۵۰ طرح از سیستان و بلوچستان به عنوان ایده برتر ملی