Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه بین‌المللی نجوم این فرصت را در اختیار ستاره شناسان حرفه‌ای و همینطور عموم مردم گذاشته است که اکتشافات جدید جیمز وب را نامگذاری کنند.

بر اساس گزارش اسپیس، این اتحادیه به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس دفتر خود برای گسترش نجوم، مسابقه‌ای را برای نامگذاری ۲۰ سامانه فراسیاره‌ای که تلسکوپ فضایی جیمز وب آن‌ها را رصد خواهد کرد، برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسابقه، با نام NameExoWorlds ۲۰۲۲، به دنبال گرد هم آوردن ستاره‌شناسان حرفه‌ای و عموم مردم است تا فرصت نام‌گذاری ۲۰ سیاره فراخورشیدی منتخب، همراه با ستاره‌های میزبانشان را فراهم کند و پیوند‌هایی را میان علم و فرهنگ در فضا ایجاد کند.

برای نامگذاری یک سیاره فراخورشیدی و ستاره آن، شرکت کنندگان باید گروهی را تشکیل دهند که ترکیبی از دانش آموزان و معلمان، علاقه‌مندان به نجوم، ستاره شناسان آماتور و منجمان حرفه‌ای را گرد هم می‌آورد.

تیم‌ها باید یک منظومه هدف خود را انتخاب کنند و سپس نامی برای سیاره و ستاره میزبان، همراه با توضیح زمینه فرهنگی پیشنهاد دهند. پیشنهاد‌ها باید به صورت مکتوب و ویدئویی ارسال شوند.

پیشنهادات از طریق یک فرآیند انتخاب دو مرحله‌ای انجام می‌شود. در ابتدا یک هیئت انتخاب ملی یک نامزد و دو نام پشتیبان را انتخاب می‌کند. سپس یک کمیته انتخاب نهایی، نامزد‌های پیشنهادی هر کشور را بررسی می‌کند و نامی را برای هر جهان فراخورشیدی انتخاب می‌کند. رئیس اتحادیه بین‌المللی نجوم، در بیانیه‌ای این مسابقه را هیجان انگیز توصیف کرد که پل‌هایی را بین متخصصان، آماتور‌ها و مردم ایجاد می‌کند.

این اتحادیه پیش از این هم چنین مسابقه‌هایی را ترتیب داده بود، اما دوره جدید به دلیل مشارکت برای نامگذاری اهداف اولیه تلسکوپ جیمز وب مود توجه قرار گرفته است. نسخه امسال به دلیل مشارکت در اهداف اولیه JWST قابل توجه است. گفتنی است اتحادیه بین‌المللی نجوم در سال ۲۰۰۶ عنوان سیاره را از پلوتو سلب و آن را به عنوان به سیاره کوتوله معرفی کرد.

بیشتر بخوانید

بررسی اهدافی که جیمز وب آن‌ها را دنبال می‌کند

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلسکوپ فضایی جیمز وب سیاره فرا خورشیدی جیمز وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاره در برابر پلاستیک

دریافت 4 MB کد خبر 846797 برچسب‌ها زباله پلاستیک کره زمین

دیگر خبرها

  • تریلر جدید و عجیب «جیمز باند» که ۳.۵ میلیون بازدید خورد
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ۳ مورد از شگفت انگیزترین اکتشافات مصر باستان؛ از شهر طلایی تا مقبره نفرین‌ شده (+عکس)
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • سیاره در برابر پلاستیک
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • بلاک شات دیدنی لبران جیمز مقابل جمال موری در دیدار دنور ناگتس و لس آنجلس لیکرز / فیلم
  • ماهگرد ششم تهران
  • مردم ایران چگونه می‌توانند به مردم جهان کمک کنند؟