Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2023-05-30@20:18:04 GMT

تکاپوی خدمات موکب‌ها برای ارائه خدمات در اربعین

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۹۶۰۳

تکاپوی خدمات موکب‌ها برای ارائه خدمات در اربعین

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، علی محمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات بازسازی و گسترش حسینیه غایب الحاضر واقع در عمود ۷۷۷ با حضور ۸ نفر از نیروهای فنی این موکب آغاز شد. 

وی افزود:  این تیم ۸ نفره از نیروهای فنی شامل مهندس برق، داربست بند، کاشی کار، بنا و سایر از تاریخ ۲۴ مرداد ماه به کشور عراق اعزام شده و پیش‌بینی می‌شود تا تاریخ ۱۶ شهریور به عملیات بازسازی و گسترش حسینیه غایب الحاضر مشغول باشند تا به لطف خدا بتوانیم در سطح گسترده تری به زوار اباعبدالله (ع) خدمت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدی در ادامه افزود: تهیه و توزیع غذای گرم، امکان اسکان شبانه زائرین و استفاده از خدمات درمانی موکب از جمله فعالیت‌های این موکب برای خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی است. 

وی یادآور شد: این موکب که از سال ۹۳ با دو جایگاه در مسیر پیاده روی اربعین خدمت رسانی می‌کند، توانسته است طی این سال‌ها بیش از ۴۰۰ هزار پرس غذای گرم بین زائران توزیع کند.

محمدی گفت:  همچنین بیش از ۲۳۸ هزار نفر نیز از خدمات این موکب به جهت اسکان و استراحت شبانه و ۲۶ هزار نفر نیز از خدمات درمانی موکب بیعت حسینی ساری بهره مند شدند. 

انتهای پیام/۸۶٠۳۴/غ

صرافی ارز دیجیتال

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدصادق محمدی زیارت اربعین استان مازندران پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب آذربایجان شرقی به‌عنوان معین نقطه مرزی تمرچین در اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر رزمی در جلسه ستاد اربعین استان، اظهار داشت: طبق اعلام ستاد کشوری اربعین، ۲۷ مرداد (اول صفر) تا ۲۰ شهریور (۲۵ صفر) به عنوان بازه عملیاتی این ستاد تعیین شده و باید تا آن زمان با بررسی اقدامات سال قبل، کاستی‌ها و ضعف‌ها را برطرف کرده و خدمات شایسته‌ای را به زائران اربعین ارائه کنیم.

وی افزود: موکب داران استان نیز تجارب و پیشنهادهای خوبی در خصوص پشتیبانی و خدمات رسانی دارند که باید از ظرفیت و تجارب آنها نیز به صورت شایسته بهره گرفت.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به انتخاب این استان به عنوان استان معین در مرز تمرچین، گفت: این نقطه مرزی برای اولین بار در سال گذشته برای اعزام زائران اربعین استفاده شد که در مجموع بازخوردهای خوبی از زائران دریافت شد، اما در بازگشت زائران به کشور مشکلاتی پیش آمد که باید هماهنگی و برنامه ریزی در این خصوص صورت گیرد.

وی با اشاره به کمبودها و ضعف‌های سیستم حمل و نقل عمومی، گفت: به دلیل نزدیکی شهرهای استان آذربایجان شرقی به مرز تمرچین، از فشار حمل و نقل استان کاسته خواهد شد و در نتیجه خدمات بهتری به زائران ارائه خواهد شد.

رزمی بر ایجاد هماهنگی‌های لازم از سوی دستگاه‌های خدمات رسان استان برای انجام اقدامات زیرساختی در مرز تمرچین تاکید کرد و گفت: استان‌های آذربایجان شرقی و زنجان به عنوان استان‌های معین برای مرز تمرچین انتخاب شده‌اند و باید تمام ظرفیت استان در بحث ایجاد و ارائه خدمات زیرساختی و حضور مواکب حسینی در این نقطه مرزی متمرکز باشد.

وی خاطرنشان کرد: هیچ الزامی برای عبور زائران استان آذربایجان شرقی از مرز تمرچین نیست، اما توصیه و پیشنهاد ما این است که از این مرز استفاده شود.

رزمی از افرادی که اعتبار گذرنامه آنها کمتر از ۶ ماه است درخواست کرد از الان نسبت به تمدید گذرنامه‌های خود اقدام کنند تا در آستانه سفر اربعین دچار مشکل نشوند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی به اهمیت ثبت نام زائران اربعین حسینی در سامانه سماح نیز اشاره کرد و افزود: زائران حتماً از قبل برای سفر خود برنامه ریزی و بازه خروج و ورود و مرز مورد نظر خود برای خروج از کشور را در سامانه سماح ثبت کنند تا مسئولان امر نسبت به ارائه خدمات بهتر به زائران برنامه ریزی کنند.

محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری و عضو ستاد اربعین نیز از برگزاری جلسه مشترک مدیران دستگاه‌های خدمات رسان استان آذربایجان شرقی و استان آذربایجان غربی در مرز تمرچین خبرداد و گفت: ان‌شاءالله پس از برگزاری این جلسه و احصای مشکلات و چالش‌های پیش‌رو نسبت به حل مشکلات زیرساختی اقدام خواهد شد.

کد خبر 5796383

دیگر خبرها

  • نبود خط پرواز مستقیم عراق به کرمانشاه بیماران را راهی تهران می کند/ در ۱۳۰ قلم دارو کمبود داریم
  • سالانه 10 هزار توریست درمانی داریم/ وقتی خط پروازی نیست بیماران نیازمند جراحی کرمانشاه نمی‌آیند
  • راه اندازی درمانگاه بهداشتی درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مرز خسروی کرمانشاه 
  • هماهنگی برای ارائه مطلوب خدمات به زائران اربعین در خوزستان + فیلم
  • تعامل ۲ دستگاه برای ارائه خدمت درمانی بهتر به بیماران در کشور
  • انتخاب آذربایجان شرقی به‌عنوان معین نقطه مرزی تمرچین در اربعین
  • تعامل ۲ دستگاه برای ارائه خدمت درمانی بهتر به بیماران
  • آذربایجان شرقی معین نقطه مرزی تمرچین برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • انتخاب آذربایجان شرقی به‌عنوان معین نقطه مرزی تمرچین برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی
  • تاکید معاون استاندار هرمزگان بر ارائه خدمات رسانی مطلوب به زائران اربعین