Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از فاکس نیوز، «جنیفر گرانهولم»، وزیر انرژی آمریکا روز گذشته -یکشنبه- پس از آن‌که ‌گفت آمریکایی‌هایی که تحت فشار تورم قرار دارند می‌توانند با نصب پنل‌های خورشیدی با تخفیف ۳۰ درصدی تحت قانون کاهش تورم، هزینه‌های انرژی خود را کاهش دهند، در رسانه‌های اجتماعی با انتقادهایی مواجه شد. 

گرانهولم طی مصاحبه‌ای گفت که قانون ۴۳۷ میلیارد دلاری دموکرات‌ها برای آب‌وهوا و مراقبت‌های بهداشتی هزاران دلار تخفیف مالیاتی برای آمریکایی‌های طبقه پایین و متوسط فراهم می‌کند تا خانه‌هایشان را از لحاظ سیاست‌های سبز بهنجار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گرانهولم گفت: «اگر درآمد پایینی دارید، می‌توانید خانه‌تان را از طریق گسترش قوانین زیرساخت‌های دو حزبی کاملاً مناسب با قوانین جدید آب‌وهوایی کنید. این قضیه توسعه‌ای قابل‌توجه است، چراکه مجبور نیستید برای هیچ چیزی هزینه کنید.»

وی گفت: «اگر پمپ‌های حرارتی، عایق، پنجره‌های جدید می‌خواهید، قانون جدید برای آن‌ها تمهیداتی اندیشیده شده است. اگر درآمد متوسطی دارید، امروز می‌توانید ۳۰ درصد از قیمت پنل‌های خورشیدی تخفیف بگیرید. این پنل‌های خورشیدی از لحاظ مالی مقرون به صرفه هستند، بنابراین نیازی نیست هزینه‌های زیادی را مد نظر قرار دهید. این پیشرفتی مهم است.»

«جی دی ونس»، نامزد جمهوری‌خواه سنای اوهایو، رقیب دموکرات خود، در واکنش به این اظهارات در توئیتر نوشت: «اگر فقیر هستید، تیم رایان ۳۰ درصد از قیمت پنل‌های خورشیدی به شما تخفیف می‌دهد.»

وی افزود: «آنها شما را در این زمستان گرم نمی‌کنند، اما در چین ساخته شده اند، بنابراین این هم برای خودش چیزی است.»

شماری دیگر از کاربران نیز اظهارات گرانهولم را مورد انتقاد قرار دادند و از دولت آمریکا خواستند به فکر افزایش قیمت حامل‌های انرژی در این کشور باشد. 

 

انتهای پیام/

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آمریکا تغییرات آب وهوایی پنل های خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران

به گزارش صدای ایران،احمد حاتمی یزد، کارشناس اقتصادی با تاکید بر این نکته که اقتصاد ایران درگیر بحران جدی ریزش ارزش پول ملی است، گفت: متاسفانه در چهار دهه اخیر ارزش پول ملی در ایران ۱۰ هزار برابر کاهش یافته است. معنای این اتفاق در حقیقت ریزش قدرت خرید مردم است.

وی گفت: اتفاقاتی زنجیروار زمینه را برای بروز این بحران مهیا کرده است. عامل مهم این اتفاق یعنی ریزش ارزش پول ملی، افزایش شدید نرخ تورم است و رشد تورم نیز ریشه در افزایش نقدینگی دارد. به عبارت دیگر دولت‌ها در ایران سیاست پرداخت درستی ندارند و با پیش‌بینی هزینه‌های غیرضروری در بودجه، موجب بروز ناترازی و ایجاد کسری در بودجه می‌شوند. این اتفاقات نیز دست به دست هم می‌دهد و چنین شرایط نامساعدی را ایجاد می‎کند

بانک مرکزی باید مستقل باشد
حاتمی یزد تاکید کرد: وقتی درآمد و هزینه تطابقی با هم ندارند، دولت بانک مرکزی را مجبور به چاپ پول می‎کند و در نتیجه پول بدون پشتوانه را راهی اقتصاد می‌کند. اگر کالا‌ها و خدمات همپای تورم در اقتصاد رشد می‌کرد چنین بحرانی به وقوع نمی‌پیوست، اما متاسفانه شرایط تولید در بخش کالا و خدمات در ایران شرایط بسیار ناگواری است.

بیشتر بخوانید:پیش‌بینی‌ها از بدتر شدن وضعیت اقتصاد ایران حکایت دارد/ ریال همچنان زیر تیغ

او تورم را گرفتن مالیات از فقرا و دادن پول و امکان به ثروتمندان دانست و گفت: در این فضا طبقه متوسط در حال از بین رفتن است. متاسفانه شکاف طبقاتی در حال عمیق شدن است. افراد به صرف نداشتن خانه، هر روز بیشتر از روز گذشته در فشار و تنگنا قرار می‌گیرند.

ام‌الفساد اقتصاد چیست؟
حاتمی یزد با تاکید بر اینکه تورم بی هیچ اغراقی ام‌الفساد جامعه است، گفت: بالا رفتن تورم و کاهش قدرت خرید افراد را ناگزیر به داشتن شغل دوم و سوم می‌کند در نتیجه کار‌ها درست پیش نمی‌رود و بحران پدیدار می‌شود. حتی من معتقدم پایین بودن بهره‌وری و فساد اداری و قاچاق و .. تا حدی به معضل تورم در کشور مرتبط است. در شرایط فعلی همه چیز در خدمت طبقه بسیار ثروتمندی است که جمعیت اندکی دارند، اما از همه‌ی مواهب برخوردارند. واقعا شرایط امروز ایران مصداق ضرب‌المثل قدیمی شده که از نخورده می‌گیرند و به خورده می‌دهند، چون همان طور که گفتم تورم مالیاتی است که به فقرا فشار می‌آورد.

او مسئولیت اصلی بانک مرکزی را پیشگیری از تورم دانست و گفت: وقتی بانک مرکزی مستقل نیست، وضعیتی مثل وضعیت ایران پدیدار می‌شود چرا که دولت بانک مرکزی را مجبور با چاپ پول می‌کند و در نهایت تورم به مردم تحمیل می‌شود. آن وقتی ما می‌شنویم که رییس کل بانک مرکزی نسبت به تضعیف حکمرانی ریال در اقتصاد اعتراض دارند.

او در جواب این پرسش که نرخ تورم در سال جاری به نظر شما به هدف دولت یعنی بازگشت به کانال بیست تا سی درصد نزدیک خواهد شد یا خیر؟ گفت: نه تنها امسال بلکه در سال آینده نیز به نظر من نرخ تورم بالاتر از چهل درصد باقی خواهد ماند.

این مدیر اسبق بانکی گفت: جامعه در حال تغییر وضعیت است. طبقه متوسط تحت تاثیر سیاست‌های اشتباه اقتصادی در حال از بین رفتن است و در نتیجه این اتفاق جامعه به دو طبقه فقیر و بسیار ثروتمند تقسیم می‌شود. در این جامعه طبیعتا توسعه‎ای رخ نمی‌دهد و فشار موجود بر بخش مولد نیز موید همین مدعاست.

دیگر خبرها

  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • پنل خورشیدی چسبان ، تولید انرژی رایگان برای همه (فیلم)
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • برق خورشیدی بالکنی راهکار نوین آلمان برای انرژی سبز
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • ایده‌های جالب مردم غزه در برابر توحش همه جانبه صهیونیستها