Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اتاق‌های فکر وزارت عتف نسبت به ارزیابی عملکرد بخش‌های وزارت، ارایه بسته‌های سیاستی، بررسی نگهداشت نخبگان، راهکارهای تحقق مرجعیت علمی، ادامه تحصیل کارکنان و مهارت آموزی به دانشجویان اقدام کنند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل روز سه شنبه در دومین جلسه کمیته راهبری اتاق‌های فکر با اشاره به سپری شدن ۹ ماه از فعالیت اتاق‌های فکر افزود: فرصت مناسبی است تا روند طی شده مورد بررزسی و بازبینی قرار گیرد و اصلاحات لازم برای اثربخشی بشتر اتاق‌های فکر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: شیوه نامه مشخصی از طرف دبیرخانه اتاق‌های فکر تدوین و به روسای اتاق‌های فکر ابلاغ شود تا تشکیل جلسات و بیان راهکارها و پیشنهادها در یک شکل منسجم و تعریف شده صورت پذیرد.

وزیر علوم گفت: برای ارزیابی مستمر اتاق‌های فکر و تقویت پویایی و اثربخشی آنها ضرورت دارد کمیته راهبری حداقل در هر فصل یک بار تشکیل جلسه دهد و عملکرد اتاق‌ها را مورد برسی قرار دهد.

 

دو ایده برآمده از اتاق‌های فکر

زلفی گل گفت: راه‌اندازی درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان با عنوان «دانا» با هدف معرفی دانشمندان و نمایه‌سازی فعالیت‌های پژوهشگران ایرانی به زبان‌های فارسی و انگلیسی و تدوین طرح امریه سربازی پسادکتری دو ایده مهمی بود که توسط یکی از اتاق‌های فکر مطرح شد و در مسیر اجرا قرار دارد.

 

ارایه بسته‌های سیاستی

ارایه بسته‌های پیشنهادی سیاستی مشخص برای تصمیم‌گیری در موضوعات مرتبط با آموزش عالی به وزیر علوم و مدیران این وزارت به پشتوانه بررسی‌های کارشناسی و علمی، نخستین درخواست وزیر علوم از روسا و دبیران اتاق‌های فکر ۱۶ گانه وزارت علوم بود.

وی اظهار داشت: دومین انتظار از اتاق‌های فکر، ارزیابی عملکرد وزارت علوم در بخش‌های مختلف براساس شاخص‌های مشخص و آسیب شناسی روند موجود است.

بررسی شیوه ادامه تحصیل کارکنان در مقاطع بالاتر

وزیر علوم با تاکید بر اینکه نباید فرصت رشد علمی و ارتقا از کارکنان سلب شود گفت: اتاق‌های فکر مرتبط با حوزه آموزش بررسی کنند که بهترین شیوه ادامه تحصیل کارکنان چیست و در چه دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی و به چه صورتی(روزانه، شبانه؛ تمام وقت، نیمه وقت، پیام نور، دانشگاه دولتی و ...)  باید ادامه تحصیل مجاز باشد.

مهارت آموزی به دانشجویان

زلفی گل با بیان اینکه اهمیت مهارت آموزی برای همگان روشن است گفت: اتاق‌های فکر بررسی کنند ضوابط فرابخشی و پیش نیازهای حمایت دولت و حاکمیت از مهارت آموزی و حضور در صنایع و کشاورزی و ... چیست.

 

نگه‌داشت نخبگان و تحقق مرجعیت علمی

پبشنهاد راهکارهای اجرایی برای حفظ و حضور اثربخش نخبگان و فرهیختگان در جامعه از دیگر پیشنهادهای وزیر علوم برای بررسی در اتاق‌های فکر بود.

وزیر علوم اظهار داشت: اتاق‌های فکر بررسی کنند علاوه بر آنچه که هم‌اکنون در حال انجام است چه روش‌های موثری برای ارتقای مرجعیت علمی و تقویت دیپلماسی علمی مورد نیاز است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، محمدعلی زلفی گل ، نخبگان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل نخبگان اتاق های فکر ادامه تحصیل مهارت آموزی مرجعیت علمی وزارت علوم وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۳۱ فروردین برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی صدر با اعلام این خبر، افزود: مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته های زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، علوم‌ تربیتی، حقوق، روانشناسی، علوم ‌زمین، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، آمار، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت به رقابت می‌پردازند.

وی با اشاره به مراکز برگزارکننده المپیاد دانشجویی کشور گفت: دانشگاه‌های تربیت مدرس، مازندران، تبریز، بوعلی سینا همدان، رازی کرمانشاه، اصفهان، شیراز، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز و فردوسی مشهد مراکز برگزارکننده این آزمون هستند.

صدر خاطر نشان کرد: منتخبین المپیاد غیرمتمرکز به همراه منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز (آزمون کارشناسی ارشد) که اسامی آنها از طریق درگاه مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام خواهد شد، می توانند در آزمون تشریحی مرحله دوم (نهایی) المپیاد علمی دانشجویی کشور در اوایل مرداد ماه سال ۱۴۰۳ شرکت کنند.

کد خبر 6081290

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • دعایی: لطفاً یک نوآوری علمی مهم از حوزه نجف نام ببرید! / سروش محلاتی: در حوزه نجف هیچ کس به خاطر اظهار نظر، احضار نمی شود
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۳۱ فروردین برگزار می شود
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • «محمد دوستار» سرپرست دانشگاه گیلان شد
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • سرپرست دانشگاه گیلان منصوب شد