Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه هفته دولت از تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: جذب اعتبار یک درصد مالیات بر ارزش افزوده برای منابع پایدار در حوزه نظام بهداشتی را اتفاقی مهم قلمداد کرد و افزود: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۴ سال برای اولین بار در کشور با بودجه ۵ هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم نیز از دستاوردهای مهم وزارت بهداشت در این دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن اشاره به تلاش وزارت بهداشت برای تبدیل وضعیت کارکنان نظام سلامت در قالب طرح ساماندهی کارکنان دولت، تصریح کرد: تا مرداد ماه ۱۴۰۱ تبدیل وضعیت ۶۶ هزار نفر از کارکنان نظام سلامت در قالب قانون تبدیل وضعیت ایثارگری انجام شده است.

رحیمی همچنین تشکیل پرونده شهدای خدمت سلامت برای اولین بار در کشور را یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت دانست و یادآور شد: مدافعان سلامت در بخش های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در راه حفاظت از سلامت مردم تلاش و جانفشانی کرده و در این راه شهدای زیادی را نیز تقدیم کشور کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت توجه به مناطق محروم و کم برخوردار را سیاست دولت سیزدهم و وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: آغاز پروژه تامین ۵۰۰ دستگاه آمبولانس، تکمیل و بهره برداری از تعداد چشمگیری پروژه بهداشتی و درمانی تا پایان سال، توزیع ۴۳ هزار نیروی طرحی در سطح کشور، تعیین اولویت توزیع نیروی انسانی در آزمون های استخدامی، تامین تجهیزات و تخت های بیمارستانی و بسیاری موارد دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای محرومیت زدایی و توجه به مناطق کم برخوردار و مرزی است.

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ۵ هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی در حاشیه این مراسم از ایجاد و گسترش شبکه بهداشت و درمان به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: در این ساختار ۱۸ هزار خانه بهداشت فعالیت دارند و تقویت ساختار شبکه بهداشت در دولت مردمی به طور جدی پیگیری می شود.

وی شبکه بهداشت کشور را در منطقه، کم نظیر و الگوی بسیاری از کشورهای همسایه دانست و تاکید کرد: در دولت مردمی با هدف تقویت ساختار شبکه بهداشت، دو هزار و ۷۰۰ مرکز بهداشتی تکمیل و افتتاح شد و تا پایان دولت، تعداداین مراکز به چهار هزار و ۴۰۰ واحد می رسد.

 عین اللهی با بیان این که مردم همه روستاهای کشور دارای شناسنامه سلامت هستند، به ارائه خدمات ارزشمند بهداشتی و درمانی در رشته های بهورزی، مامایی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پزشکی، دندانپزشکی و خدمات دارویی در مراکز جامع خدمات سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: مرکز جامع خدمات سلامت میقان در زمینی با زیربنای یک هزار و ۴۱۰ متر مربع احداث و همچنین یک محل زیست پزشک با زیربنای هزار و ۲۰۰ متر مربع در این روستا ساخته شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به تقدیم ۱۲۰ شهید از سوی اهالی روستای میقان به انقلاب اسلامی ملت ایران ، خود و همکارانش را مرهون خون شهدا دانست و گفت: عملیات ساخت مرکز جامع خدمات سلامت از ۷ سال پیش آغاز شده بود) اما ۷۵ درصد از پیشرفت این پروژه در دولت مردمی رقم خورد تا آن که امروز افتتاح شد و از این پس خدمات مورد نیاز سلامت ۵ هزار نفر جمعیت تحت پوشش خود را تأمین می کند؛ ضمن آن که نظام ارجاع نیز در این مرکز اجرا می شود تا بیماران در صورت نیاز به مراکز تخصصی و بستری ارجاع داده شوند.

وی از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار جمهوری اسلامی ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود. 

 عین اللهی با اشاره به برگزاری پویش ملی سلامت در سال گذشته افزود: در جریان برگزاری این پویش ، دو بیماری فشارخون بالا و دیابت بررسی شدند و امسال نیز دو پویش سلامت کودکان و غربالگری سرطان در کشور به اجرا در می آید.

وزیر بهداشت از تحرک بیشتر مردم، آب ، هوا و غذای سالم به عنوان مزایای مناطق روستایی یاد کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه های گوناگون نظام سلامت، بسیاری از بیماریهای عفونی به ویژه در مناطق روستایی، کنترل و یا ریشه کن شده اند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • همه ایرانی‌ها‌ دارای ‌پرونده سلامت ‌می‌شوند
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • چتر حمایت بر سر بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳