Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان پیره بابی رئیس اداره جهادکشاورزی مهاباد گفت: این ممنوعیت نقش بزرگی در کاهش تفکیک زمین‌ها برای احداث خانه باغ و از بین بردن مزارع کشاورزی دارد، از طرفی زمین کمتر از ۲ هزار و ۵۰۰ متر هیچ نوع بازدهی کشاورزی نخواهد داشت.

وی افزود: بیشتر زمین‌هایی از این دست در حاشیه روستا‌های نزدیک به شهر هستند و افراد متقاضی هم کشاورز نبوده و عمدتا برای احداث خانه‌های ویلایی درصدد خرید این نوع زمین‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره جهادکشاورزی مهاباد گفت: این موضوع یک نوع تهدید جدی در خصوص اراضی کشاورزی شهرستان است و امیدواریم دستگاه قضایی نیز در این راستا حمایت ویژه‌ای داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی ساخت و ساز غیرمجاز اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت گندم در کشور به ۶ میلیون و ۳۹۰ هزار هکتار رسید

سطح کشت گندم در کشور به ۶ میلیون و ۳۹۰ هزار هکتار رسید

مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی، گفت: سطحی حدود ۶ میلیون و ۳۹۰ هزار هکتار گندم آبی و دیم توسط کشاورزان کشور کشت شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سهراب سهرابی مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی، گفت: براساس آخرین گزارش‌ها از سازمان‌های جهادکشاورزی استان‌ها از این میزان سطح کشت، چهار میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار گندم دیم و دو میلیون و ۱۷۰ هزار هکتار گندم آبی می‌باشد.

وی افزود: از ابتدای فصل کشت تاکنون ۳۹۰ هزار تن بذر اصلاح شده شامل ۲۲۲ هزار تن بذر گندم آبی و ۱۶۸ هزار تن بذر گندم دیم میان کشاورزان کشور توزیع شده و مابقی بذر‌ها به صورت خودمصرفی است که براساس اصول فنی کشت شده‌اند.

سهرابی با اشاره به کاهش بارندگی ها، افزایش میانگین دما و آثار آن بر مزارع گندم از کشاورزان خواست برای جلوگیری از خسارت‌ها به دستورالعمل‌ها و توصیه‌های فنی جدید که هرهفته از طریق رسانه‌ها و سازمان‌های جهادکشاورزی استان‌ها به کشاورزان اطلاع رسانی می‌شود، عمل کنند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کشاورزان در شرایط بحرانی به لحاظ آب و هوایی، براساس توصیه‌های فنی کارشناسان سازمان‌های جهادکشاورزی استان‌ها و کارشناسان پهنه مستقر در مراکز خدمات جهادکشاورزی، کود‌های ازته، پتاسه، ریزمغذی‌ها و محرک‌های رشد را در مزارع خود مصرف کنند و کشاورزانی که به منابع آبی دسترسی دارند در زمان‌های مناسب به ویژه در مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن، آبیاری را انجام دهند.

وی ادامه داد: به علت کاهش بارش، کشاورزان به طور قطع با طغیان برخی آفات مانند سوسک سیاه (زابروس)، سوسک قهوه‌ای، آفت سن غلات، مینوز برگ غلات، شته سبز، شته روسی و علف‌های هرز رو‌به‌رو خواهند شد و برای مبارزه با این عوامل خسارت زا باید با کارشناسان پهنه و کلینیک‌های گیاه پزشکی مشورت کنند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت رفتن زارع به لیگ برتر روسیه
  • تخریب ۲۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در زمین‌های کشاورزی سپیدان
  • سطح کشت گندم در کشور به ۶ میلیون و ۳۹۰ هزار هکتار رسید
  • فرونشست سمنان را می‌بلعد/ ممنوعیت برداشت آب در ۹ دشت استان
  • ممنوعیت صادرات خرما همچنان ادامه دارد
  • ممنوعیت صادرات خرما کماکان ادامه دارد
  • قلع‌وقمع ۸۸۰ بنای غیرمجاز در زمین های کشاورزی لرستان
  • ممنوعیت تدریس زبان انگلیسی در کودکستان های کشور
  • واکنش حسن روحانی به ممنوعیت های اعمال شده برای خاتمی در شورای عالی امنیت ملی
  • معرفی مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مهاباد