Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین گفت: امسال تعداد ۵۵ کدرشته جدید مهارتی در ۲ مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در سطح مراکز آموزش علمی کاربردی استان قزوین ارائه شده است و در حال حاضر ۹ مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان قزوین فعالیت می‌کنند و در پذیرش امسال مجموعاً در ۱۸۸ کد رشته محل دانشجو می‌پذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد دوسرانیان‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی، توسعه آموزش مهارتی است و تنوع بخشی به رشته‌های تحصیلی و به‌روزرسانی منابع آموزشی این رشته‌ها متناسب با توسعه شتابان  فناوری از ویژگی‌های این دانشگاه به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: امسال تعداد ۵۵ کدرشته جدید مهارتی در ۲ مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در سطح مراکز آموزش علمی کاربردی استان قزوین ارائه شده است که ۳۰ درصد از کل رشته‌های ارائه شده در این پذیرش امسال را شامل می‌شود.

این مسئول بیان کرد: رشته‌های جدید دانشگاه شغل‌محور بوده و از تنوع قابل توجهی برخوردار است؛برای ارائه کدرشته‌ها سعی شده نیاز بازار اشتغال در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و خدمات اجتماعی احصاء شود.

وی عنوان کرد: رشته‌های تولید محتوای دیجیتالی، امور حج و زیارت، مربیگری پایه فوتبال، مربیگری پایه سنگ نوردی، مربیگری پایه تنیس روی میز، طلا و جواهر گرایش ساخت زیورآلات با دست، انرژی‌های تجدیدپذیر، نوازندگی ساز ایرانی، آرایشگری زنانه و مکانیک با گرایش تعمیر و نگهداری گیربکس از جمله رشته‌هایی است که برای اولین بار توسط مراکز آموزش علمی کاربردی استان قزوین ارائه شده‌ است.

دوسرانیان‌مقدم تصریح کرد: بازگشایی ثبت‌نام دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته برای پذیرش مهرماه سال ۱۴۰۱ از روز سه شنبه اول شهریور خواهد بود و پایان روز جمعه چهارم شهریور ماه ادامه دارد ضمنا اینکه امکان ثبت‌نام برای آن دسته از متقاضیانی ‌که تاکنون موفق به ثبت‌نام در این پذیرش امسال دانشگاه نشده‌اند در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org فراهم شده است.

وی تأکید کرد: متقاضیانی که قبلاً ثبت‌نام خود را تکمیل و کدرهگیری دریافت کرده‌اند در صورت تمایل می‌توانند در مهلت محدود اعلامی نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹ مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان قزوین فعالیت می‌کنند و در پذیرش امسال در ۱۸۸ کد رشته محل دانشجو می‌پذیرند.

دوسرانیان‌مقدم در پایان تصریح کرد:با هماهنگی های انجام شده با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امکان اعطای بدون محدودیت وام شهریه به تمامی دانشجویان متقاضی دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم شد.

وی افزود: بنابراین دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی متقاضی دریافت وام شهریه، بدون محدودیت می‌توانند در مهلت مقرر، ضمن ثبت درخواست خود در سامانه صندوق رفاه دانشجویان به نشانی swf.ir در بازه اعلامی برای هر نیمسال تحصیلی، اقدام و از مزایای تسهیلات اعطایی این صندوق بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی قزوين دانشگاه جامع علمي كاربردي وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی علمی کاربردی استان قزوین آموزش علمی کاربردی پذیرش امسال ارائه شده ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام اصغر رضوانی، امام جمعه شهر دهاقان در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان اظهار کرد: دانشجویان، فرزندان راستین این آب و خاک بوده که مایه روشنایی چشم و دل ایران و ایرانیان هستند. امیدوارم همگی تلاش کنند که تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد.

وی ادامه داد: جریان تعلیم و تربیت جریانی بوده مستمر که به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها سپرده شده؛ انسان در طول زندگی خود در حال تعلیم و تربیت است. اگر جریان تعلیم و تربیت در جامعه نهادینه و به شکلی مطلوب انجام شود، جامعه و مردم آن به سعادت و رستگاری خواهند رسید.

امام جمعه شهر دهاقان با اشاره به انجام مطلوب امور فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها باید تلاش شود که امور فرهنگی و انجام آنها نیز بیش از پیش در دستور کار و رسالت دانشگاه قرار گیرند، بر اساس اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی، می‌توان مطابق با دانش‌پژوهی و دانش‌پروری کار‌های خوب و فاخری را انجام داد، سوق دادن پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری به سمت امور فرهنگی، می‌تواند راهکار‌های خوب، مطالعه و تحقیق درباره مسائل فرهنگی جامعه و یافتن شیوه‌های مناسب انجام کار را برای جامعه به ارمغان بیاورد.

رضوانی افزود: با انجام این کار باعث تقویت روحیه پژوهش در امور فرهنگی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌شویم که علاوه بر آن، آثاری ماندگار و قابل اجرا را در دست خواهیم داشت تا بر اساس خط مش‌های آنها، قادر باشیم امور فرهنگی را بر اساس مطالعات علمی، در جامعه ساری و جاری کنیم.

وی با بیان لزوم انجام آموزش عملی در کنار آموزش نظری در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد: در مباحث اقتصادی و درآمدزا، چنانچه دانشگاه علاوه بر تصدی‌گری در مباحث و امور آموزشی در رشته‌های تحصیلی، آموزش عملی رشته را نیز در دستور کار قرار دهد، رویکرد خوب و قابل قبولی خواهد بود.

امام جمعه شهر دهاقان اضافه کرد: تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و یا همکاری با این گونه شرکت‌ها به منظور آموزش عملی رشته‌های نظری در واحد‌های دانشگاهی، بدون تردید بسیار مطلوب و پسندیده است که باید این امر در دانشگاه‌ها نهادینه و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • نارضایتی دبیران و آموزگاران از پرداخت شهریه جهت گذراندن دوره‌های مهارت آموزی
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند