Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات بهداشتی ژاپن امیدوارند محدوده بیمارانی که اطلاعات دقیق آنها باید گزارش شود را به افراد مسن یا کسانی که در معرض خطر ایجاد علائم شدید هستند، محدود کنند.در حال حاضر کادر درمانی، سوابق همه افراد مبتلا به کرونا که شناسایی کرده‌اند را در یک سیستم دولتی به نام «HER-SYS» وارد می‌کنند.

مقامات می‌خواهند زمانی که ژاپن هنوز موج هفتم شیوع کرونا را تجربه می‌کند، با تجدیدنظر در این سیستم گزارش‌دهی، باری از دوش کادر پزشکی بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح کنونی، بیمارستان‌ها و سایر نهادهای پزشکی ملزم شده‌اند که اطلاعات دقیقی درباره بیماران از جمله شرایط آنها و سابقه تزریق واکسن‌شان را گزارش کنند.

بر اساس طرحی که اکنون در حال بررسی است، دامنه این بیماران به افرادی محدود می‌شود که با خطر ابتلا به علائم حاد مواجه هستند، مانند افراد مسن یا کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند.

به گزارش شبکه تلویزیونی ان اچ کی،‌ با این حال در این طرح جدید هم شمارش تمامی موارد آلوده شدن به ویروس کرونا ادامه خواهد یافت تا مقامات بتوانند روند ابتلا در هر استان را ردیابی کنند.

بیشتر بخوانید

زمان نهفتگی ویروس کرونا کوتاه تر شده است

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشور ژاپن ویروس کرونا مبتلایان کرونا بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • برگزیدگان سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت تجلیل شدند
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • تاثیر فالوور فیک روی پیج‌های فروشگاهی
  • هوش مصنوعی ناجی مبتلایان به آلزایمر خواهد شد؟
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان در ژاپن
  • پلمب یک محل غیرمجاز زیبایی در اردبیل