Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمودارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که روند بستری بیماران کرونایی در هفته چهارم مرداد ۱۴۰۱ در ۷ استان افزایش بارز، در ۴ استان افزایش و در ۱۸ استان کاهش داشته و در ۲ استان ثابت بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم،  اپیدمی کووید19 و پاندمی در سطح جهانی یک عارضه ایستا نیست، بلکه موضوعی در حال تغییر است و مرتباً تغییر می‌کند، به‌عنوان مثال واکسنی دو سال قبل تولید و استفاده شده و اثربخشی 70درصدی داشته است، اکنون دیگر آن اثربخشی را ندارد و اثربخشی‌اش کاهش یافته است، در نتیجه باید مرتباً خودمان را با شرایط جدیدی که در ویروس ایجاد می‌شود و واریانت‌هایی که اتفاق می‌افتد، تطبیق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق تجربه کشورهایی که قبل از ما با اُمیکرون درگیر بودند، به‌نظر می‌آید که اُومیکرون تا مدتی یک‌سری نوسانات دارد و نباید به نزول‌های آن خیلی دل خوش کنیم و به‌نظر می‌رسد که این نوسانات وجود دارد، اما این‌که چقدر طول بکشد و شیب نزولی ما چقدر سریع یا کند باشد، بستگی به مداخلاتی دارد که انجام می‌دهیم. ما یک‌سری مناسبت‌ها هم داریم که می‌تواند به‌صورت بالقوه خطر گسترش اپیدمی را افزایش دهد؛ مانند سفرها، اجتماعات مختلف و... که با عدم رعایت پروتکل‌ها هم همراه است و سختگیری‌های گذشته هم وجود ندارد. اگر ما مداخلات مؤثری نداشته باشیم، ممکن است شاهد افزایش آمارها باشیم.

نمودارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که روند بستری بیماران کرونایی در هفته چهارم مرداد 1401 در 7 استان افزایش بارز، در 4 استان افزایش و در 18 استان کاهش داشته و در 2 استان ثابت بوده است و این در حالی است که رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید19 در انستیتو پاستور می‌گوید:‌ احتمال بروز موج‌های هشتم و یا بیشتر کرونا همچنان وجود دارد، اما همه چیز به این وابسته است که چه واریانتی از ویروس به وجود آید؛ بنابراین نمی‌توان گفت موج هفتم، آخرین موج کرونا در ایران است چرا که زیرسویه جدید امیکرون که با نام BA2.75 شناخته می‌شود هنوز در ایران شناسایی نشده است‌ و در زمان حاضر بیشترین واریانت موجود از کووید19 در کشور (بیش از 90 درصد) سویه BA5 است که در سایر نقاط دنیا هم سویه BA5 فراگیر و غالب است.

بهرام عین اللهی در سفر به سمنان در گفت و گو با خبرنگاران  با اشاره به وضعیت کنونی شرایط کرونایی کشور اظهار داشت: وضعیت کرونا در سه هفته اخیر به صورت ثابت مانده و روند افزایشی نداشته است.

وی با اشاره به کاهش آمار مبتلایان به کرونا در کشور افزود: شیوع کرونا از سه موج ابتلا، بستری و مرگ و میر تشکیل شده که اکنون دو موج را پشت سر گذاشته ایم و در موج سوم قرار داریم و در این موج نیز خوشبختانه آمارها رو به کاهش است.

وزیر بهداشت با اشاره به فرارسیدن فصل سرما از یک سو و بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی از سویی دیگر تصریح کرد: توصیه ما به عموم مردم این است که برای کنترل بیماری کرونا نسبت به تزریق دُز یادآور واکسن کرونا اهتمام ویژه داشته باشند و چنانچه 6 ماه از تزریق واکسن گذشته نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند.

براساس رنگ‌بندی جدید کرونایی کشورمان، که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر کرده است، در شرایطی که هفته گذشته شاهد بهبود اوضاع و کاهش شمار شهر‌های قرمز بودیم و این گونه به‌نظر می‌رسید که موج هفتم شیوع ویروس و بیماری از قله خود عبور کرده است، بار دیگر شاهد افزایش شمار شهر‌های قرمز هستیم که خبر از وخامت اوضاع می‌دهد و این را می‌شود با دقت در تغییرات نقشه رنگ بندی کشورمان در هفته‌های گذشته نیز دریافت که بر اساس بروزرسانی اخیر، شمار شهر‌های قرمز آن از 78 به 106 شهرستان افزایش یافته و معنایی جز وخامت اوضاع در مناطق وسیع تری از کشورمان ندارد.

بر اساس نقشه جدید، شمار شهر‌های نارنجی از 184 به 156 شهرستان کاهش یافته که معنای آن، افزایش شمار مبتلایان به کووید 19 در برخی از این شهرستان‌ها و قرمز شدن وضعیت آنهاست، اما نکته خوشایند در بروزرسانی اخیر نقشه کرونایی، در وضعیت نسبتا ثابت شهر‌های زرد و آبی است، به این صورت که شمار شهر‌های زرد و آبی تقریبا ثابت مانده (تعداد شهر‌های زرد از 174 به 173 رسیده و تعداد شهر‌های آبی از 12 به 13 افزایش یافته است) و نشان می‌دهد، وضعیت بیماری در مناطق وسیعی از کشور ثبات نسبی داشته است.

جدیدترین وضعیت کرونایی در استان‌ها

استان کرمان/ 6 فوتی جدید در 24 ساعت گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 29 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 3 مورد به 12 مورد افزایش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 16 شهر به 5 شهر کاهش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 4 شهر به 6 شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 46 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 24 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 2 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 10 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و 10 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 143 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 6 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 789 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 356 هزار و 827 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 91 هزار و 375 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 922 هزار و 949 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 85 هزار و 813 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان اصفهان/ بستری 75 بیمار  بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، پژمان عقدک سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به ‌جز کاشان و آران ‌و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا یک میلیون و 531  هزار و 212 مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 511 هزار و 954  نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.

وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در 24 ساعت گذشته (احتمالاً بیمار) 644 نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی 212 مورد و 2 فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است .

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با بیان اینکه 214 هزار و 740 نفر تعداد کل بستری‌شدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان فعلی در بیمارستان‌ها 386 نفر است و تعداد بیماران بستری 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان 75 نفر است که از این تعداد 75 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

عقدک ادامه داد: 11 هزار و 914 نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار و 875 نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به‌ جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

استان بوشهر/ بستری‌ها سه رقمی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه 30 درصد شهرستان‌های استان بوشهر در شرایط قرمز کرونایی قرار دارد اظهار داشت: اکنون 7 شهرستان در وضعیت نارنجی و زرد و 3 شهرستان در شرایط قرمز قرار دارد.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از اشتغال بیش از 20 درصد تخت‌های بخش کرونایی مراکز درمانی استان خبر داد و بیان کرد: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به 103 نفر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 47 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند گفت: در حال حاضر 10 بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که از این تعداد 4 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از روز بدون فوتی کرونایی خبر داد و بیان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 214 نفر در استان بوشهر فوت کرده‌اند.

 ملکی‌زاده ادامه داد: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 43 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.

کاشان/ بستری کودک 4 ساله

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، در آخرین بروزرسانی شرایط کاشان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و این موضوع نشان از آن است که شرایط کرونایی در منطقه بهبود پیدا کرده است در حالی که آران و بیدگل در وضعیت آبی قرار گرفته است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته 10 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: هشت بیمار در کاشان بستری شدند که حداقل چهار و حداکثر 94 سال سن دارند و در شهرستان آران و بیدگل نیز دو بیمار با 32 و 63 سال بستری هستند.

وی با بیان اینکه 41 بیمار حاد تنفسی در شهرستان کاشان بستری شده است، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز هشت بیمار در بیمارستان این شهرستان به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده است و در مجموع 49 بیمار حاد تنفسی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدکل بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون هفت بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری در بخش مراقبت ویژه بستری  هستند، ابراز داشت: خوشبختانه موارد فوتی در منطقه طی 24 ساعت گذشته در منطقه کاشان به ثبت نرسیده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 25 مورد رسید، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد 306 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار 969 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون دز نخست ویژه افراد پنج سال به بالا 78.09 درصد جامعه هدف تزریق کردند، تاکید کرد: 71.31 درصد از جامعه هدف افراد بالای پنج سال نیز دز دوم واکسن کرونا خود را تزریق کردند اما نوبت سوم در جامعه هدف بالای 18 سال به 36.52 درصد می‌رسد و 9 هزار و 191 دز چهارم نیز تاکنون تزریق شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

گزارش در حال تکمیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گزارش خبرگزاری تسنیم بیمارستان های استان بوشهر سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دوز واکسن تزریق شده نوبت بیمار حاد تنفسی طی 24 ساعت گذشته کاشان و آران ساعت گذشته بخش مراقبت استان افزایش وزارت بهداشت استان اصفهان بیمارستان ها حاد تنفسی آران و بیدگل شمار شهر استان کرمان شهرستان ها تعداد شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان

سازمان بین‌المللی «نجات کودکان» با ابراز نگرانی اعلام کرد ۲۵۰ هزار کودک افغان پس از اخراج از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به اموزش مواجه هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سازمان بین‌المللی نجات کودکان اعلام کرد حدود 250 هزار کودک افغان پس از بازگشت اجباری از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به آموزش مواجه‌ هستند.

نظرسنجی این سازمان نشان می‌دهد که 99 درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان، غذای کافی برای خوردن ندارند.

این سازمان در گزارشی اظهار داشت از اردیبهشت سال گذشته که دولت اسلام‌آباد روند اخراج اجباری افغان‌ها را آغاز کرد تاکنون 520 هزار شهروند افغانستان به کشورشان اخراج شده‌اند.

این سازمان مدافع حقوق کودکان تاکید کرد تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان، کودکان هستند که از گرسنگی رنج می‌برند.

بر اساس این گزارش، حدود سه چهارم بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، برای اینکه کودکان خردسال بتوانند حداقل در دو روز هفته گذشته غذا بخورند، حجم وعده‌های غذایی بزرگسالان را کاهش داده‌اند.

کودکان افغان در صدر جدول کودکان آسیب پذیر جهانفعالان حقوق بشر: پلیس پاکستان زنان و کودکان افغان را بازداشت می‌کندسازمان نجات کودکان: کودکان افغان جایی برای زندگی و پول تهیه غذا ندارند

حدود چهل درصد از بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، مجبور بوده‌اند حداقل در سه روز از هفته غذا قرض بگیرند یا به دوستان و اقوام خود تکیه کنند.

طبق این نظرسنجی، نزدیک به یک ششم از خانواده‌های اخراج شده در خیمه زندگی می‌کنند و لوازم خانگی بسیار محدودی برای تأمین معیشت خود دارند یا اصلاً وسایلی ندارند.

نظر سنجی نشان می‌دهد که تنها یک سوم از پناهجویان اخراج شده توانسته‌اند دارایی‌های خود را از پاکستان به افغانستان بیاورند.

در همین حال، تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان می‌گویند که در افغانستان شغلی وجود ندارد و 81 درصد نیز هیچ مهارتی برای اشتغال ندارند.

سازمان نجات کودکان می‌گوید که تقریباً دو سوم (65 درصد) از کودکانی که به افغانستان بازگشته‌اند، در مدارس ثبت‌نام نشده‌اند.

«ارشاد ملک» رئیس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفت: «خانواده‌ها تقریبا بدون هیچ چیز به افغانستان بازمی‌گردند. اکثر آن‌ها برای حمایت از خود به اقوام یا دوستان متکی هستند و این جوامع از قبل منابع کمی برای حمایت از خود دارند».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کاهش شیوع سالک در سمنان
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • آغاز اجرای طرح تکمیل فاضلاب شهرستان کاشان
  • اولین مزد ۱۴۰۳ کارگران چقدر است؟ | نقشه افزایش دستمزد در سال جدید
  • فیلم| گلایه شدید مردم از وضعیت آزاد راه قم - کاشان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران
  • نگرانی از بروز کم آبی در ۳ استان کشور
  • نگرانی از بروز کم‌ آبی برای سه استان در تابستان ۱۴۰۳