Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز در حالیکه قیمت خرده‌فروشی گاز و برق اوج می‌گیرد، میلیون‌ها نفر از مردم در سراسر اروپا مقدار بی‌سابقه‌ای از درآمدشان را بری انرژی خرج می‌کنند.

فیلیپ کیتلی در شهر گریمسبی در شرق انگلستان در موج گرمای بی‌سابقه‌ این تابستان پنکه خنک‌کننده‌اش را روش نکرده است. نگاهی به حساب بانکی‌اش نشان داد که از عهده مخارج آن برنمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید:‌«هزینه زندگی بالا رفته است و هنوز انتظار از شما این است که با پول که در هنگامی نبود بحران به دست می‌آوردید، زندگی کنید. بنابراین یا باید یا هیتر را روشن کنم یا اجاق را برای غذا پختن.»

شهروندان در سایر کشورهای اروپایی نیز به طور داوطلبانه اقداماتی برای کاهش مصرف انرژی انجام می‌دهند، چرا که قیمت گاز، برق  و سوخت به علت جنگ در اوکراین، تحریم‌های وضع‌شده بر ضد روسیه و پیامدهای پاندمی کرونا به شدت بالا رفته است.»

شاخص قیمت گاز در اروپا در ۱۲ ماه گذشته ۵۵۰ درصد افزایش یافته است. هزینه انرژی برای مصرف‌کنندگان بریتانیایی از ماه اکتبر (مهر) گذشته تا ۸۰ درصد افزایش یافته است و میانگین صورت‌حساب سالانه خانوارها به ۳۵۴۹ پوند (۴۱۸۸ دلار) رسیده است.

دولت‌های اروپایی برای ارائه کمک به مردم دست به اقداماتی زده‌اند، اما داده‌ها نشان می‌دهند که این کمک تفاوت چندانی برای خانوارها ایجاد نکرده است.

بحرانی شدیدتر از بحران انرژی دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ در راه است

محاسبات رسمی نشان می‌دهند که بریتانیایی‌ها این زمستان ۱۰ درصد از درآمند خانوارشان را صرف گاز، برق و سایر سوخت‌های گرم‌کننده و نیز سوخت‌ وسائل نقلیه خانگی عمدتا بنزین و گازوئیل خواهند کرد که دو برابر مقدار سال ۲۰۲۱ است.

این میزان افزایش باعث می‌شود بحران انرزی فعلی بسیار شدیدتر از بحران انرژی دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ شود. تحریم نفتی بوسیله کشورهای تولیدکننده نفت و انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ باعث بروز خاموش‌های برق و صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها در کشورهای غربی شد. در اوج بحران در سال ۱۹۸۲ مردم در بریتانیا ۹/۳ درصد از درآمدشان را صرف انرژی کردند.

تخمین زده می‌شود که ۵/۸ میلیون خانوار بریتانیایی پس از ماه اکتبر امسال و افزایش سقف قیمت انرژی به «فقر سوختی»‌ دچار شوند، در حالیکه این میزان در اکتبر سال قبل ۵/۴ میلیون بود.

خانواری در بریتانیا دچار فقر سوختی شمرده می‌شود که کم‌درآمد باشند و مجبور باشند که به میزان ۱۰ درصد یا بیشتر درآمدشان را صرف انرژی کنند. این تعریف معمولا به طور غیررسمی در سایر کشورهای اروپایی هم به کار می‌رود.

غذا بخور یا خودت را گرم کن

کیتلی شغلش به عنوان مشاور شورا را در ماه آوریل از دست داد و اکنون با دریافت ۶۰۰ پوند در ماه از یک یک برنامه تامین اجتماعی زندگی می‌کند. نیمی از این پول صرف اجاره می‌شود و پول باقیمانده به زحمت مخارج اساسی او را پوشش می‌ٔهد.

او اکنون یک وعده در روز غذای گرم می‌خورد و با وجود کاهش مصرف انرژی به حداقل، بیش از ۱۵ درصد درآمدش صرف صورت‌حساب‌های انرژی می‌شود.

یک سوم خانوارها در بریتانیا مصرف اجاق برقی و گازی‌شان را کاهش داده‌اند و یک سوم تعداد دوش‌هایی را که در هفته می‌گیرند را کاسته‌اند و نیمی هم دماهای خانه‌هایشان را پایین آورده‌اند.

داون وایت که دچار نارسایی کلیوی است، می‌گوید نگران است که هزینه‌های فزاینده انرژی باعث شود که او دیگر نتواند از پس مخارج درمان حیاتی‌اش برآید.

این زن ۵۹ ساله که در جنوب شرق انگلستان زندگی می‌گوید: «بدون استفاده از ماشین دیالیزم پنج بار در هفته، ۲۰ ساعت، خواهم مرد.»

کد خبر 700794 برچسب‌ها قیمت نفت و گاز روسیه - اوکراین اتحادیه اروپا اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت و گاز روسیه اوکراین اتحادیه اروپا اقتصاد صرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل : ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند

دفتر امور انسانی سازمان ملل در اراضی فلسطینی اعلام کرد که ۷۰ درصد از ساکنین شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند.

به گزارش تسنیم، سخنگوی دفتر امور انسانی سازمان ملل در اراضی فلسطینی امروز دوشنبه ضمن اعلام این موضوع تاکید کرد که هرگونه حمله زمینی به رفح خطرناک و فاجعه‌بار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه میزان ویرانی‌ها در خان یونس بی‌سابقه است، افزود که هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و ساکنان رفح جایی برای رفتن ندارند.

بر اساس داده‌های سازمان ملل، در ماه ژانویه، روزانه حدود 100 کامیون حامل کمک‌های انسانی وارد جنوب نوار غزه می‌شد و این درحالی است که حتی در وضعیت غیرجنگی هم مردم غزه برای تامین نیازهای خود روزانه به حدود 500 کامیون کمک‌های انسانی نیاز داشتند. این درحالی است که بعد از ماه ژانویه تعداد کامیون‌های حامل کمک به 66 کامیون کاهش یافت.

با توجه به تشدید بحران انسانی و گسترش قحطی در غزه، اپیدمیولوژیست‌های ارشد بین‌المللی ارزیابی می‌کنند که اگر بحران انسانی در غزه به همین شکل ادامه داشته باشد، تعداد قربانیان بحران گرسنگی و بیماری‌های واگیردار در ماه تابستان به 100 هزار نفر خواهد رسید و اگر این بحران بدتر شود، انتظار می‌رود بیش از 120 هزار نفر در غزه جان خود را بر اثر اپیدمی‌ها و گرسنگی از دست بدهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • برق خورشیدی بالکنی راهکار نوین آلمان برای انرژی سبز
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • چرا اورانیوم ۶۰ درصد غنی می کنیم؟ | پاسخ رییس سازمان انرژی اتمی+ فیلم
  • سازمان ملل : ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند
  • وقتی زلزله می‌شود در اعماق زمین چه خبر است؟
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران