Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، برنامه تلویزیونی «جهان آرا»، شب گذشته با موضوع «بررسی کارنامه یکساله وزارت میراث فرهنگی و گردشگری» و با حضور عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دولت سیزدهم روی آنتن شبکه افق سیما رفت.

گلایه از نظام اداری فسادآفرین

عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در رابطه با چگونگی تصمیمات مدیریتی وزارت تحت نظر خود بیان کرد: نظام اداری فسادآفرین، اجازه نمی‌دهد درست کار کنیم؛ مثلا برای بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها باید در هزارتوی پیچیده وزارتخانه‌ وارد و درگیر امضاهای طلایی شد، مثل صدور مجوز دفاتر گردشگری یا تصمیم‌گیری در مورد معماری یک بافت و حریم آن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس نهضت تفویض اختیار را در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به راه انداخته‌ایم تا بخشی از وظایف به صف در استان‌ها منتقل شود.

 

 

وی ادامه داد: در یک سال گذشته، از 299 مورد، 260 مورد از صنایع دستی نیازی به اخذ مجوز ندارند و صرفا شروع فعالیت خود را در سایتی که معرفی شده ثبت می‌کنند؛ نظارت ما هم پسینی خواهد بود. گاهی رئیس یک سازمان، تحولاتی را مد نظر دارد ولی در ادامه بدنه آن مجموعه، یاری نمی‌کنند، ایراد اینجاست که آن رئیس، بدنه سازمان را با خود همراه نکرده است. در حوزه معماری تازه شروع کرده‌ام به زیر میز زدن، حالا مشخص شده چه کم کاری‌هایی صورت گرفته است. 

بر اساس توافق صورت گرفته، امروز همه رایزنان فرهنگی ایران در کشورهای مختلف، بخشی از مدیران ما (وزارت میراث فرهنگی و گردشگری) هم هستند و زمینه سفر توریست‌ها را به ایران فراهم می‌کنند.

 

 

2.5 میلیارد دلار درآمدزایی صنعت گردشگری

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: در گردشگری خارجی، اولین کاری که کردم این بود که ویزای گردشگری را دوباره راه انداختم. در این مدت 2.9 میلیون نفر وارد کشور شدند و 2.5 میلیارد دلار درآمدزایی برای ایران داشتند. بلیت و مراکز اقامتی ارزان‌ را شناسایی و هماهنگ کرده‌ایم تا بتوانیم یک سفر ارزان‌قیمت را برای همه حتی اقشار فرودست از نظر اقتصادی فراهم کنیم. آژانس‌هایی به صورت تخصصی برای این کار در نظر گرفته می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی عزت الله ضرغامی گردشگری خارجی صنایع دستی جهان آرا وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • پتانسیل های گردشگری استان کرمانشاه هنوز بخوبی معرفی نشده اند
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • موافقت با ۱۴ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • جشنواره فرهنگی، ورزشی و تفریحی سلماس برگزار می‌شود
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت میراث فرهنگی در سمنان
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد