Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، از چهارشنبه  این هفته؛ نهم شهریورماه، ۳ فیلم بانک‌زده‌ها، پسر دلفینی و آر.آر.آر به روی پرده می‌روند که هر یک از این فیلم‌ها، بنا به مختصات خود، می‌توانند اتفاق‌های خوبی را برای گیشه سینمای ایران رقم بزنند.

این اتفاق در حالی می‌تواند زمینه‌ساز استقبال بیشتر مخاطبان شود که سینماهای کشور به دلیل ایام محرم و صفر، از استقبال مطلوبی برخوردار نیستند و این جریان، با توجه به عدم‌اکران کمدی‌های پرمخاطب، زمینه را برای خلوت شدن سالن‌های سینمایی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود بانک‌زده‌ها در شرایط تشنگی سینماها برای یک فیلم کمدی

کمدی بانک‌زده‌ها در سال ۹۹ جلوی دوربین رفت و جزو آخرین کارهای علی انصاریان به حساب می‌آید. فیلم جواد اردکانی تلاش بسیاری کرده تا موردتوجه مخاطبان قرار بگیرد. از بهره‌گیری نام گروه موسیقی بی‌تی‌اس تا فضای موزیکال و استفاده‌هایی که فیلم می‌تواند از نام‌هایی چون علی انصاریان و سحر قریشی به عمل بیاورد.

تهیه‌کننده این فیلم، علی روئین‌تن است که حالا قرار است پس از بیش از یک‌دهه، یک اکران نرمال و طبیعی را پشت سر بگذراند. البته که انتشار یک تیزر کوتاه از این فیلم، موجی از واکنش‌ها را از سوی طرفداران گروه موسیقی بی‌تی‌اس به همراه داشت.

اهمیت نمایش این فیلم به این جهت است که سینماها در شرایط فعلی، تشنه آثار کمدی هستند و به همین دلیل، بانک‌زده‌ها، می‌تواند در صورت اقبال، روند حضور مخاطب در سینماهای ایران را به نوبه خود افزایشی کند.

فیلم، داستان چند دزد بانک و اختلافات بین آن‌ها را نشان می‌دهد که پس از دزدی بزرگ از بانک، حال زمان تقسیم‌بندی پول فرارسیده است اما هیچ‌کدام به یکدیگر اعتماد ندارند و همگی به دنبال فردی مطمئن و عادل می‌گردند که در این راه، اتفاق‌های جالبی برای این چند نفر رخ می‌دهد.

در این فیلم، زنده‌یاد علی انصاریان، نسرین مقانلو، میرطاهر مظلومی، سحر قریشی، بیژن بنفشه‌خواه و الناز عبدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

تداوم استقبال یک‌دهه‌ای از انیمیشن، این‌بار با پسر دلفینی

انیمیشن پسر دلفینی قرار بود از چهارشنبه هفته گذشته به روی پرده برود که نمایش این فیلم به چهارشنبه این هفته موکول شد. فیلمی که عصر جمعه در ایران‌مال رونمایی شد و توانست با فروش ۵۰ میلیونی خود، از چند فیلم جدید که چهره‌های سرشناسی داشتند نیز بیشتر بفروشد.

البته که پیشتر، اخباری مبنی بر استقبال خیره‌کننده مخاطبان روسی از نمایش این فیلم منتشر شد؛ اخباری که طی آن ادعا شده بود این انیمیشن توانسته حدود ۵۰ میلیارد تومان در سرزمین تزارها فروش داشته باشد.

حال اما این رونمایی نشان داده که نباید از کنار این فیلم به سادگی عبور کرد علی‌الخصوص اینکه ۳ فیلم کودک اکران‌شده در گیشه امسال، با استقبال چندانی از سوی مخاطبان مواجه نشدند. به همین دلیل احساس می‌شود انیمیشن پسر دلفینی در امتداد روندی که انیمیشن‌هایی چون تهران ۱۵۰۰، شاهزاده روم، فیلشاه و بنیامین طی یک دهه اخیر داشته‌اند، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شود.

داستان این انیمیشن به کارگردانی محمد همدانی با سقوط یک هواپیما در دریا آغاز می‌شود. یک دلفین و مادرش، نوزاد پسری که در دریا افتاده‌ است را نجات داده و از او مراقبت می‌کنند. این پسر بزرگ شده و پس از اینکه متوجه هویتش می‌شود، برای پیداکردن مادرش از دریا خارج شده و راهی جزیره می‌شود. پس از آن ناخدا مروارید و دخترش شیرین، وارد داستان می‌شوند و دزدان دریایی برای دزدیدن پسرک نقشه می‌کشند.

پای بالیوود به اکران قانونی سینمای ایران باز شد

فیلم آر.آر.آر یا همان خیزش، غرش، آتش، یکی از پرمخاطب‌ترین آثار یک سال اخیر سینمای هند است که خانه فیلم با خرید رایت آن، قرار است پس از سال‌ها، یک فیلم خارجی را به شکل قانونی در سینماهای کشور نمایش دهد؛ اتفاقی که در صورت استقبال، به نمایش بیشتر آثار خارجی در سینمای ایران خواهد انجامید تا جایی که عنوان شده در صورت استقبال خوب، این شرکت پخش، ماهانه یک فیلم خارجی را با خرید حق رایت، به نمایش می‌گذارد.

ساخت این فیلم، از سال ۲۰۱۸ آغاز و به دلیل مشکلات مربوط به کرونا و بودجه نسبتا زیاد آن، تا سال ۲۰۲۱ به طول انجامید. این فیلم که به مبارزات مردم هند با استعمار انگلیس می‌پردازد، پس از یک اکران موفق در سینماهای هند، اروپا و آمریکا، حالا راهی ایران می‌شود، باید دید علاقمندان سینمای هند، چه استقبالی از این فیلم به عمل می‌آورند.

بنابراین هر یک از این ۳ فیلم جدید، از شرایطی برخوردار هستند که می‌توانند به‌زعم خود، مخاطبان بسیاری را به سینماها بکشاند تا سینماها، در ابتدای ماه صفر، مخاطبان بیشتری را به نسبت ماه محرم تجربه کنند.

برچسب‌ها خیزش غرش آتش سحر قریشی بانک زده ها پسر دلفینی علی انصاریان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سحر قریشی بانک زده ها سحر قریشی بانک زده ها پسر دلفینی علی انصاریان علی انصاریان بانک زده ها پسر دلفینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت یکی از خدمه‌ های هندی کشتی توقیف‌شده در ایران به کشورش

سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه هند، از بازگشت یکی از خدمه‌های هندی کشتی توقیف‌شده «ام‌اس‌سی آریز» در ایران به کشورش خبر داد.

به گزارش ایسنا، «راندهیر جایسوال» (Randhir Jaiswal) سخنگوی وزارت خارجه هند اعلام کرد امروز خانم «آن تسا جوزف» یکی از خدمه‌های کشتی توقیف‌شده «ام‌اس‌سی آریز» (MSC Aries) به کشورش بازگشت. 

سفارت هند در ایران با حمایت مقامات ایرانی، بازگشت این خدمه کشتی را تسهیل کرد. البته ماموریت برای اطمینان از سلامت ۱۶ خدمه باقی‌مانده با طرف ایرانی ادامه دارد و تماس‌ها برقرار است.

«سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند اخیرا در گفت‌وگو با حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به وضعیت ۱۷ خدمه هندی در کشتی توقیف‌شده از سوی ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار مساعدت از سوی جمهوری اسلامی در این زمینه شده بود. 

امیرعبداللهیان نیز در این خصوص گفت: ما در حال پیگیری جزئیات مربوط به کشتی توقیف‌شده هستیم و به‌زودی امکان ملاقات نمایندگان دولت هند با خدمه کشتی مذکور فراهم خواهد شد.

نیروی دریایی سپاه شنبه گذشته کشتی باری مرتبط با رژیم صهیونیستی را در منطقه خلیج‌فارس توقیف کرد.

برخی منابع خبری گزارش دادند که این کشتی باری با نام «ام‌اس‌سی‌ آریز» (MSC Aries) با پرچم پرتغال فعالیت می‌کند و مرتبط با شرکت «زودیاک مریتایم» مستقر در لندن است که مالک آن یک میلیاردر اسراییلی به نام «ایال اُفر» است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فروش ۳۱ میلیاردی سینما در هفته پایانی فروردین ۱۴۰۳
  • استقبال از هفته کار و کارگر با مسابقات متنوع ورزشی در استان البرز
  • بازگشت یکی از خدمه‌های هندی کشتی توقیف شده در ایران به کشورش
  • بازگشت یکی از خدمه‌های هندی کشتی توقیف‌شده در ایران به کشورش
  • بازگشت یکی از خدمه‌ های هندی کشتی توقیف‌شده در ایران به کشورش
  • داستان‌های عامه ما، ریشه در واقعیت دارند/ ردّپای کهن الگوها در روایت‌های زنان/ مضامین متنوع لالایی‌ها و شعرهای زنانه
  • تسخیر «سینمای ایران» با کمدی اتفاق خوبی نیست
  • جزئیاتی تازه درباره سال گربه و بهرام افشاری | کمدی متفاوت در سینمای ایران
  • یاداشت|متنوع سازی مبادی واردات یک ضرورت است
  • اکران آنلاین غیرمنصفانه و ناعادلانه است/ چرا «کاپیتان» قربانی شد؟