Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، در یکی از بازی‌های هفته اول رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور، تیم‌های سایپای تهران و دریای بابل در ورزشگاه شهید دستگردی تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار بعد از ۹۰ دقیقه تلاش با نتیجه ۲ بر ۰ به سود نارنجی پوشان سایپا به پایان رسید. تقابل محمود فکری مازندرانی با تنها نماینده لیگ یکی مازندران یکی از جذاب ترین و حساس‌ترین دیدارهای هفته اول را شکل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود فکری باتجربه که حالا برای احیای سایپا وارد این تیم شده، موفق شد در گام نخست موفق ظاهر شود و نشان داد تیمش را برای بازگشت به لیگ‌برتر بسته است. در سوی مقابل دریایی که از رایکا این سهمیه را به ارث برده این فصل با سر و شکلی تازه اولین تجربه لیگ یکی خودش را تجربه می‌کند و باید دید در آینده چه اتفاقی برای تنها سهیمه مازندران در لیگ دسته اول فوتبال کشور خواهد افتاد. شهر بابل عاشقان زیادی در فوتبال دارد آنها هم به مانند همسایه‌های قائم‌شهری خود تشنه حضور در لیگ برتر هستند!

اما در این بازی در نیمه اول این دیدار شاگردان محمود فکری در تیم سایپا سعی داشتند از همان ابتدا توپ و میدان را در اختیار بگیرند که همین گونه نیز شد و در دقیقه ۱۱ عارف حاجی عیدی با پاسی که به مجتبی ممشلی داد، سایپا را به گل اول مسابقه رساند.

تا دقایق پایانی بازی، نتیجه همچنان یک بر صفر به سود شاگردان محمود فکری بود که در دقیقه ۸۸ سایپا توانست توسط حامد کتاب به دومین گل خود دست یابد تا برخلاف فصل گذشته شروع خوبی در رقابت‌ها داشته باشد.

دریای بابل که این فصل به جای تیم رایکا وارد لیگ دسته یک شده،  تمرینات آمادگی خود را دیر شروع کرده و وحید بیاتلو باید برای هفته‌های آینده، برنامه‌ریزی درستی داشته باشد تا مثل فصل‌های گذشته، از مدعیان سقوط نباشد. هواداران بابلی انتظارات زیادی از بیاتلو و تیم دریا دارند و باید دید چه اتفاقاتی برای این نماینده مازندران رخ خواهد داد.

* سایپا مازندرانی‌تر از دریا !

هرچقدر بیشتر به تیم رقیب دریا دقت می‌کنیم متوجه موضوع جالبی می‌شویم که سایپا در تهران بیشتر از دریای کاسپین بابل بازیکن مازندرانی در تیم خودش دارد. نکته‌ای که جای تعجب دارد که چرا نمایندگان مازندران در تیم خودشان به بازیکنان و عوامل بومی اعتماد نمی‌کنند. معظلی که سال‌هاست تیم‌های مازندرانی دچار این چالش هستند و با وجود استعدادهای مازندرانی فراوان، غیربومی‌های جای بومی‌ها را در تیم‌ها می‌گیرند.

در مجموعه سایپا ۱۶ مازندرانی حضور دارند که نشان از تعصب بالای محمود فکری و اعتماد این مربی باتجربه مازندرانی به بازیکنان استانش است. محمود فکری بعنوان اسطوره باشگاه استقلال، حالا دیگر به اندازه کافی در مربیگری باتجربه شده و قطعا آینده درخشانی در عرصه مربیگری از این مربی مازندرانی شاهد خواهیم بود.

در سایپا علاوه بر محمود فکری به عنوان سرمربی و حسینی‌پور به عنوان مدیرعامل، شبیر لطفی (مربی) و مرتضی همتی (پزشک) تیم هستند. در سوی دیگر بازیکنانی چون نیما علیپور، حمید دیوسالار، مجتبی ممشلی، رضا فرجی، حسن نجفی، امیرحسین موسی زاده، عارف حاجی عیدی، عارف محمد علیپور، محمد حسین باباگلی، مهرشاد  صیدی، رضا خالقی‌فر و محمد مهری از جمله بازیکنان مازندرانی سایپا در تهران هستند که در تیم‌های مازندرانی اعتمادی به آنها نشده بود.

به گزارش فارس؛ ستاره‌های زیادی در استان مازندران هستند که متاسفانه به دلیل عدم توجه تیم‌های مازندرانی در شهرها و استان‌های دیگر کشور حضور موفق دارند و همین امر سبب شده تا این سال‌ها فرار ستاره‌های مازندرانی از استان افزایش چشمگیری داشته است.

انتهای پیام/ ۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: سایپا رایکای دریای کاسپین بابل لیگ یک محمود فکری تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • (عکس) تهران قدیم؛ کاخ گلستان ۷۷ سال قبل
  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • (ویدئو) وقوع سیل در مازندران با آمل و بابل و سوادکوه چه کرد؟
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • کاسپین آبی ساری قهرمان مینی فوتبال زیر ۱۴ سال مازندران
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • جزئیات اعزام زائران مازندرانی به حج عمره
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه