Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از تهیه طرح بازآفرینی برای 2500 هکتار از 5 هزار هکتار اراضی بلاتکلیف و املاک فریز شده در پایتخت خبر داد. 
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، مهدی هدایت با بیان اینکه 5 هزار هکتار از املاک واقع در شهر تهران به علت اعمال ضوابط محدود کننده شهرسازی، در بلاتکلیفی به سر می برند و فاقد امکان ساخت و ساز، نوسازی و سرمایه گذاری هستند، عنوان کرد: عمده این اراضی در مناطق 15، 18، 19، 20 و 21 واقع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت‌های فرسوده واقع در مناطق مرکزی و جنوبی شهر نیز به دلیل محدودیت‌های ساخت و ساز ایجاد شده از سال 1398 دچار رکود مضاعف شده‌اند.
وی یادآور شد: شهرداری تهران به منظور حل این معضل و رفع محدودیت ها در بافت های فرسوده با اصلاح بند 15 طرح تفصیلی، شرایط مساعدی را برای رونق نوسازی ایجاد کرده است. برای احیا و بازتوسعه اراضی و عرصه‌های ناکارآمد نیز برای حدود 2500 هکتار از این محدوده‌ها، طرح های بازآفرینی تهیه کرده که با تصویب آنها، املاک مذکور امکان نوسازی و توسعه پیدا خواهند کرد.
سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه 537 هکتار از این اراضی در محدوده خیابان فدائیان اسلام در مناطق 15، 16 و 20 قرار گرفته اند، از تهیه طرح بازآفرینی این محدوده و تبدیل آن به پهنه فعالیت، سکونت و خدمات خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این طرح، اتفاقات مثبتی در جهت ارتقاء کیفیت زندگی برای شهروندان ساکن در این محدوده رقم بخورد.
هدایت متذکر شد: طرح بازآفرینی برای سایر اراضی بلاتکلیف و املاک فریز شده از جمله کوره های آجرپزی، شن چاله ها و اراضی وقفی به مساحت 758 هکتار در منطقه 19، اراضی مزروعی و بلااستفاده منطقه 18 به مساحت 841 هکتار، محلات کن، فرحزاد و محلات تاریخی منطقه 12 و همچنین اراضی و پادگان های نظامی دوشان تپه  به مساحت 225 هکتار، پادگان جی به مساحت 68 هکتار و پادگان کوهک به مساحت 130 هکتار تهیه شده است که پس از تصویب امکان ساخت و ساز، توسعه و نوسازی در محدوده های مذکور فراهم می شود.
سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از مرتفع کردن محدودیت های ساخت برای بقیه محدوده ها که شامل حدود 11000 پلاک هستند با اجرایی کردن طرح TDR (حق توسعه) و تبدیل 3 طبقه ها به 4 طبقه خبر داد. موضوعی که براساس آن بر محدودیت های ناشی از قرارگیری در حرائم بافت تاریخی، عناصر طبیعی و ... فائق خواهیم آمد.
هدایت ابراز امیدواری کرد که 5 هزار هکتار املاک بلاتکلیف تهران تا پایان سال جاری تعیین تکلیف شود تا شهروندان بتوانند نسبت به نوسازی و بازتوسعه املاک خود در این محدوده ها اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نوسازی سازمان نوسازی شهر تهران هزار هکتار محدودیت ها محدوده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به شهرهای کشور