تکذیب خبر فوت امامعلی حبیبی + فیلم
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۶۱۲۹۵
متاسفانه خبرهایی دیشب از فوت ببر مازندران در فضای مجازی دست به دست شد که صحت ندارد و نزدیکان حبیبی این خبر را تکذیب کردند.
امامعلی حبیبی در ویدیویی که منتشر کرد گفت: هنوز قسمت نشده از این دنیا به دنیای دیگر بروم.
او گفت: ادعای فوتم چندین بار تکرار شده، اما هنوز قسمت نشده است.
امامعلی حبیبی ۵ خرداد ۱۳۱۰ در روستای درزی کلای بابل به دنیا آمد و در ۶ سالگی فنون کشیت محلی را از ننه بیگم ملاباجی معلم این مکتبخانه فرا گرفت.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
او در ۱۲ سالگی برای کار به قائمشهر مهاجرت کرد مدتی در آهنگری و پس از مدتی در کارخانهٔ نساجی قائمشهر استخدام شد و در باشگاه همان کارخانه زیر نظر اسکندر متولی، تمرین کشتی را به صورت رسمی شروع کرد.
امامعلی حبیبی نخستین مدال طلای بازیهای المپیک را در سال ۱۹۵۶ در ملبورن استرالیا برای ایران کسب کرد و دارندهٔ سه عنوان قهرمانی در رقابتهای قهرمانی جهان، نشان طلای بازیهای آسیایی ۱۹۵۸ و همچنین پنج عنوان قهرمانی ایران است.
در سال ۲۰۰۷ نام امامعلی حبیبی در فهرست تالار مشاهیر فدراسیون جهانی کشتی ثبت شد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: امامعلی حبیبی پلنگ مازندران کشتی ایران امامعلی حبیبی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۶۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
جوانان باید با فرهنگ ایثار و شهادت پیوند داشته باشند
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با تاکید بر لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان، گفت: جوانان باید با فرهنگ ایثار و شهادت پیوند داشته باشند تا به خودباوری، خوداتکایی، دشمنستیزی و پایداری بر ارزشها برسند .
به گزارش ایمنا و به نقل از دفاعپرس، سرهنگ حسن حبیبی امروز_ شنبه ششم خردادماه_ در نشست هماندیشی شورای پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس استان گیلان، مأموریتهای این ادارهکل را در دو بعد سختافزاری و نرمافزاری دانست و اظهار کرد: در بعد سختافزاری، ساخت مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس استان گیلان دنبال میشود.
وی با بیان اینکه فاز نخست این مرکز فرهنگی در هفته دفاع مقدس امسال افتتاح میشود، افزود: فاز نخست شامل کتابخانه و مرکز اسناد و ساختمان اداری و دو هکتار محوطهسازی است و تا پایان سال نیز سالم آمفی تئاتر چندمنظوره با ظرفیت ۴۰۰ صندلی را راهانداری خواهیم کرد و در فازهای بعد ساختمان گالری و دریاچه مصنوعی هشت هزار مترمربعی در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان، باغ موزه دفاع مقدس را پذیرای علاقهمندان در عرصههای مختلف دانست و متذکر شد: در این مرکز فرهنگی از آلبویه تا نهضت جنگل و نقش مردم گیلان در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و محور مقاومت به نمایش گذاشته میشود و روایتگری، خاطرهگویی، نمایش اسناد و برنامههای اثربخش هم دنبال میشود.
حبیبی تدوین دانشنامه دفاع مقدس گیلان را یکی از فعالیتهای نرمافزاری مهم و ماندگار دانست و بیان کرد: در سال ۱۴۰۴ دایرهالمعارف دفاع مقدس کشور رونمایی میشود که برشهای استانی آن تحت عنوان دانشنامه به استانها سپرده شده است و در این راستا پنج جلد ۵۰۰ صفحهای در گیلان با سه کارگروه اشخاص و شهدا، فرهنگی و اجتماعی و جغرافیا تدوین خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد اسناد دوران دفاع مقدس از محرمانگی خارج شدهاند، از رونمایی سامانه جامع اسنادی در هفته دفاع مقدس خبر داد و بیان کرد: تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار سند شامل وصایا، دست نوشتهها، یادداشتها، نامههای شهدا و رزمندگان را جمعآوری کردیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان همچنین از اخذ مجوز نشریه علمی و پژوهشی انقلاب و دفاع مقدس در گیلان خبر داد و اضافه کرد: تا سال ۹۶ فقط ۷۰۰ جلد کتاب دفاع مقدس داشتیم، اما در حال حاضر ۷ هزار جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس به چاپ رسیده و مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است البته تولیدات هنری و رسانهای دفاع مقدس هم پر مخاطب هستند که نشان میدهد هنوز جای کار داریم و علاوه بر خط مقدم باید به زوایای دیگر جنگ از جمله وحدت، انسجام، تابآوری و سبک زندگی شهدا نیز بپردازیم.
وی الگوی دفاع مقدس را راهکار حل بسیاری از مشکلات امروز دانست و بیان کرد: دفاع مقدس به فرهنگ و ادب ایران غنا بخشیده و باید به معرفی الگوهای دفاع مقدس برای نسل جوان بپردازیم.
حبیبی، روحانیت را یکی از اقشار پیشرو و اثرگذار در دوران دفاع مقدس دانست و متذکر شد: بانک اطلاعاتی خوبی از روحانیون شهید، جانباز و ایثارگر در دست داریم و در تلاش هستیم که از ظرفیت والدین شهدای روحانی برای تدوین کتب دفاع مقدس استفاده کنیم.
وی با تاکید بر لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان، گفت: جوانان باید با فرهنگ ایثار و شهادت پیوند داشته باشند تا به خودباوری، خوداتکایی، دشمنستیزی و پایداری بر ارزشها برسند و لذا باید از دستاوردهای دفاع مقدس برای جوانان و نوجوانان بگوییم تا به گذشته افتخار کنند و هم به ایران قوی امید داشته باشند.
کد خبر 663807