Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – رئیس کمیته پارلمانی امور خارجی انگلیس پس از شکست تیم ملی ایران مقابل کشورش، با زیرکی در اظهاراتی مداخله‌جویانه خواستار حمایت لندن از فوتبالیست‌های کشورمان شد که طبق ادعای وی، از مواضع ضد نظام برخوردار هستند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست، «الیسیا کرنز» به خبرگزاری پرس‌آسوسییشن گفت: «اینکه از دولت بخواهیم فعالانه به افراد پناهندگی اعطا کند خطرناک است اما اگر بازیکنان ایرانی برای پناهندگی به ما مراجعه کنند، مطمئناً باید به دنبال حمایت از آنها باشیم زیرا می دانیم که آنها تصمیم گرفته اند یک بیانیه سیاسی بسیار جسورانه و شجاعانه ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
وی در تداوم حمایت از ناآرامی‌ها در ایران و تنفس مصنوعی به اغتشاشگران، دشمنان انقلاب را افرادی شجاع نامید و افزود که دولت لندن وظیفه دارد صدای آن را انعکاس دهد.
نماینده انگلیس در حالی این مطلب را با هدف ادامه جوسازی‌ها علیه تیم ملی ایران مطرح کرد که ملی‌پوشان کشورمان در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تاکید دارند که برای کسب پیروی و موفقیت در این دور از رقابت‌ها هم قسم شده‌اند. کریم انصاری‌فرد بازیکن تیم ملی فوتبال ایران جمعه گذشته در نشست خبری گفت: با تمام توان بازی خواهیم کرد تا بهترین نتایج را در این کشور ثبت کنیم. به دنبال تاریخ‌سازی در جام جهانی هستیم. تمام بازیکنان و کادر فنی هم قسم شدند تا تمرکزشان بر روی فوتبال باشد.
سید حسین حسینی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان هم عنوان کرد: همه بازیکنان تیم ملی یکدل هستیم تا بتوانیم در قطر روزهای خوبی را رقم بزنیم.
تیم ملی فوتبال ایران در دیدار برابر انگلیس با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد. بازی بعدی شاگردان کارلوس کی‌روش روز جمعه برابر ولز خواهد بود. کیروش دیروز در جمع خبرنگاران تصریح کرد: ما از حریف‌ خیلی چیزها یاد گرفتیم و قطعا در بازی‌های آینده بهتر خواهیم شد.
انگلیس از ابتدای ناآرامی‌ها در ایران در دو نوبت به بهانه‌ مسائل حقوق بشری، تحریم‌هایی را علیه نهادها و شخصیت‌های کشورمان وضع کرده است. ایران نیز متقابلا تحریم‌هایی را علیه شخصیت‌ها و نهادهای انگلیسی به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت از تروریسم و گروه‌های تروریستی، ترویج و تحریک به تروریسم، خشونت و نفرت پراکنی و نقض حقوق بشر وضع کرده است.
جمهوری اسلامی ایران با یادآوری تعهدات بین المللی انگلیس در زمینه مبارزه با تروریسم و نفرت پراکنی و رعایت حقوق بشر، اعلام کرده است که خودداری لندن از مقابله با اقدامات اشخاص مذکور و حمایت و تسهیل اقدامات آنان، نقض فاحش تعهدات بین المللی این کشور است.
وزارت امور خارجه کشورمان با صدور بیانیه‌ای تصریح کرد که ایران، دولت انگلیس را در قبال حمایت از تروریست‌ها و ناقضان حقوق بشر که از خاک این کشور به سازماندهی و تحریک اغتشاشات و اقدامات تروریستی در ایران مبادرت می‌ورزند، مسئول و پاسخگو می‌داند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انگلیس ، تیم ملی فوتبال ، کارلوس کی‌روش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انگلیس تیم ملی فوتبال کارلوس کی روش تیم ملی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۵۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف در محاصره رادیکال‌های اصلاح‌طلب/ پرده‌برداری ظریف از رادیکال

«دوباره یک فایل صوتی از "محمدجواد ظریف" منتشر شد و او را در صدر اخبار قرار داد اما، ترکش‌های این سخنان، بیش از هر زمان دیگری به اردوگاه اصلاح‌طلبانی خورد که بقای سیاسی خود را به خوشنامی ظریف گره زده بودند اما الان، اظهارات وی را دروغ عنوان کرده و ظریف را به عذرخواهی واداشتند.»

به گزارش ایسنا، "فرشته مسلمی"، روزنامه‌نگار، در یاداشتی که در اختیار ایسنا گذاشته، نوشته است:

«دوباره یک فایل صوتی از محمدجواد ظریف منتشر شد و او را در صدر اخبار قرار داد اما ترکش‌های این سخنان، بیش‌از هر زمان دیگری به اردوگاه اصلاح‌طلبانی خورد که بقای سیاسی خود را به خوشنامی ظریف گره زده بودند اما الان، اظهارات وی را دروغ عنوان کرده و ظریف را به عذرخواهی واداشتند.

به نظر می‌رسد محمدجواد ظریف رکوددار مصاحبه‌هایی است که فایل آن لو می‌رود و معتقد است که از این اتفاق متنفع می‌شود اما این‌که فردی همچون محمدجواد ظریف با آن سبقه دیپلماتیک دچار این خطای تکراری شود، کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ مگر این‌که باور کنیم سهل‌انگاری‌های رخ‌داده در برجام را هم گاف آقای وزیر بدانیم که بعدها اعتراف کرد که متن برجام را نخوانده و از تعلیق بی‌خبر است. بگذریم که این دست توجیهات نمی‌تواند پاسخگوی صدمات دولت تدبیر و امید و حوزه سیاست خارجی آن باشد. اما حرف‌های ذکرشده در این فایل صوتی که از قضا به دست یک رسانه ضدانقلاب رسیده است، پرده از مسائل جالب توجهی برمی‌دارد و نشان می‌دهد که گفتمان اصلاح‌طلبی به چنان قهقرایی سقوط کرده است که حالا ظریف هم که روزی قبله آمال اصلاح‌طلبان بود و اعضای آن طی بیانیه‌های مختلف از وی حمایت کرده و مخالفانش را متهم به معرکه‌گیری، بهره‌برداری مغرضانه و تحریف می‌کردند هم، به آنها تاخته و اذعان می‌کند که «جریان اصلاحات در سال ۷۸ رفت به سراغ حذف. یعنی گفتش که من می‌خوام «قانون اساسی» رو عوض کنم. بعد از این که انتخابات، مجلس ششم بود. معلومه توی حذف شما اگه بیای، این‌جا قواعد رئالیستی حاکمه. وقتی شما بقای یک‌طرف رو تهدید می‌کنید، اون هم می‌آد بقای شما رو تهدید می‌کنه. اگر نه، بین ۷۶ تا ۷۸، واقعا زمینه برای پیشرفت بود... یعنی اشتباهات خودمون رو به پای اشتباه دموکراسی نذاریم. به نظر من جناح چپ توی انحصارطلبی، دست جناح راست رو از پشت می‌بنده. یه بار من به آقای خاتمی گفتم. گفتم این رفیق‌های شما وقتی که تند بودن، با ما مخالف بودن؛ می‌گفتن این لیبراله. الان هم که اومدن، از ما لیبرال‌تر شدن، هنوز هم با ما مخالفن.»

این اظهارات به وضوح گویای مشی اصلاح‌طلبان در بزنگاه‌های سیاسی و انتخاباتی است. همان‌ها که در کلام مدعی شعار «زنده‌باد مخالف من» هستند اما در عمل از هیچ اقدامی برای حذف و انکار افراد و جریان‌هایی که نظری غیر از آنها دارند، فروگذار نیستند و حتی السابقون خود را هم برای حضور در قدرت، کنار می‌زنند و دل به گزینه‌های نیابتی و اجاره‌ای می‌دهند.

موضوع قابل‌توجه دیگری که در گفته‌های ظریف وجود دارد، «رادیکالیسم ایدئولوژیک» است. مقطع انتخابات و اقدامات کج‌دار و مریز اصلاح‌طلبان در بی‌رغبتی مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای، شرایطی را فراهم کرد که عملکرد شورای عالی اصلاح‌طلبان و ریاست آن در کانون توجه رسانه‌ها قرار گیرد. لذا نقد این رفتار انتخاباتی از سوی فردی که مورد وثوق اصلاح‌طلبان است، نوید اصلاح رویکردها از سوی برخی از چهره‌های این جناح را می‌دهد. جریانی که در گذشته‌ای نه‌چندان دور از دل قانون و مردمسالاری به مسند قدرت رسیده، در صدد تقابل با حاکمیت و قانون اساسی است. لذا این نقدهای درون‌گفتمانی برای مدعیان دموکراسی که پرونده سیاهی در تبعیت از قانون و اصول مردمسالارانه دارند، امری ضروری است و لو این‌که با بی‌توجهیِ اعضای جبهه اصلاحات مواجه شود.

البته برخی نیز اقدام ظریف در طرح این مسائل را اعلام حضور زودهنگام برای انتخابات ریاست‌جمهوری و استارت تحرکات انتخاباتی برای جذب آراء خاکستری دانسته‌اند که این را هم به فال نیک می‌گیریم. چراکه بازیگر اصلی این میدان مردم هستند و با نقش‌آفرینی خود، می‌توانند عیار افرادی که یکی به نعل می‌زنند و یکی به میخ را، عیان کرده و شرایطی را ایجاد کنند که آقای ظریف سخنانش را در تریبون‌های رسمی اعلام کرده و نگران لو رفتن فایل‌هایش در رسانه‌های مدعی آزادی بیان که برخلاف همه اصول حرفه‌ای با دستکاری، تقطیع، جابه‌جایی و تیترسازی‌های فرامتنی آن را منتشر می‌کنند، نباشد و طبق روال مجبور به عذرخواهی نشود آن‌هم از سوی کسانی که روزگاری وی را سردار دیپلماسی می‌نامیدند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسی از همه فوتبالیست‌ها شش قدم جلوتر است
  • انگلیس ۳ نفتکش ایران را توقیف کرد، شاه گفت انگلیس دو نفتکش را بردارد و یکی را برگرداند
  • گذشت زمانی که آمریکا و انگلیس بتوانند نفت این ملت را بدزدند
  • پرده‌برداری ظریف از رادیکالیسم
  • ظریف در محاصره رادیکال‌های اصلاح‌طلب/ پرده‌برداری ظریف از رادیکال
  • دکتر مصدق در روز ملی شدن صنعت نفت ایران، به مطبوعات چه گفت؟
  • واکنش رئیس سابق فدراسیون فوتبال به اکران فیلم پرویز خان
  • واکنش علی کفاشیان به اکران فیلم «پرویزخان»
  • حملات متوالی آمریکا و انگلیس به جنوب الحدیده یمن
  • خطر در کمین فوتبالیست های قمارباز ایران؛ سردسته باند شرط بندی به دام افتاد