نوری: با وجود فعالیت ۲ ماه مدارس دشمن به دنبال تعطیلی آن است
تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۴۸۱۲۱۴
وزیر آموزش و پرورش گفت: دو ماه است که مدارس باز شده و دشمن به دنبال این است که نگذارد مدارس کشور فعال بماند. سه سال مدارس در ایران بسته بود اما در جهان، آموزش حضوری استمرار داشت. - اخبار اجتماعی -
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یوسف نوری در آیین افتتاح هشتمین اجلاس مجمع عالی بسیج دانشآموزی گفت: حدود 50 درصد معلمان بسیجی هستند و بیش از یک سوم دانشآموزان نیز عضو بسیج هستند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی افزود: نقصان در تربیت معلم، نخستین ضعف ما بوده است بنابراین رفع این نقایص در دانشگاه فرهنگیان شروع شده است و از این به بعد بررسی صلاحیت معلمان فقط در دو سه روز اتفاق نخواهد افتاد و پروسهای کامل خواهد داشت. همچنین کمبود استاد با جذب 1300 نفر هیئت علمی جبران خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که برنامه درسی تربیت معلم تغییر میکند، عنوان کرد: هر دانشجو معلم باید پس از فراغت از تحصیل در 6 ساحت تربیتی دارای 12 مهارت باشد و در نهایت آزمون خواهد داد تا صلاحیت او احراز شود.
"کاهش بار مالی مدارس" بازیگران جدیدی را به آموزش و پرورش وارد میکند؟نوری با تاکید بر اینکه سابقه دانشآموزان فقط تحصیلی نیست، گفت: در بُعد اخلاقی و اعتقادی، هنری، زیباشناختی، سیاسی و اقتصادی نیز دانشآموز دارای سابقه است. باید مسائل و مشکلاتی که وجود دارد را استخراج و درباره آنها اولویتبندی کنیم. در وزارت آموزش و پرورش آنچه که مطالبه رهبر انقلاب است در دو مقوله قرار میگیرد. نخست، جذب نیروی انسانی و توانمندی نیروی موجود که در حال انجام است و دوم، اولویت راهبردی با محوریت کل برنامه درسی است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه درسی طرحوارهای وجود دارد که در حال اجرا است و گزارش آن به طور مستمر به دفتر رهبر انقلاب ارسال میشود. اگر این دو موضوع به سرانجام برسد چالش و خلأهای موجود رفع خواهد شد.
نوری ادامه داد: دو ماه است که مدارس باز شده و دشمن به دنبال این است که نگذارد مدارس کشور فعال بماند. سه سال مدارس در ایران بسته بود اما در جهان، آموزش حضوری استمرار داشت. متاسفانه دوستان ما در گذشته مدارس را بسته نگه داشتند حال که گفتیم مدرسهها را باز کنید هجمهها به سوی آموزش و پرورش روانه شد. طی زمانی که آموزش غیرحضوری بود به این دلیل که محدودیتی نداشتیم دانشآموزان در زیست بوم دیگری زندگی میکردند و بعد از حضوری شدن مدارس تازه متوجه شدیم چه اتفاقی افتاده است. باز بودن مدارس باعث دیده شدن مشکلات و حل شدن آنها میشود.
انتهای پیام/

منبع: تسنیم
کلیدواژه: دانش آموزان مدارس دولتی دانش آموزان مدارس دولتی آموزش و پرورش برنامه درسی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
اجرای طرح «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در ۳ هزار مسجد/ مسجدیها تعامل مطلوبی با مدارس دارند
نوری با اعلام اجرای طرح «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در ۳ هزار مسجد، گفت: ائمه جماعات و کارگزاران مساجد همکاری خوبی با مدارس دارند و در این زمینه تجارب مشترک مطلوبی شکل گرفته است.
«یوسف نوری» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به اجرای طرح «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» با هدف ایجاد فضای انس و گرایش به مسجد، اظهار کرد: مرحله اول این طرح با مشارکت سه هزار مسجد در حال اجرا است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما اعتقاد داریم هر جا مسجد و مدرسه همسایه و نزدیک هستند، این طرح باید اجرا شود، گفت: خوشبختانه، ائمه جماعات و کارگزاران مساجد همکاری خوبی با مدارس دارند و در این زمینه تجارب مشترک مطلوبی شکل گرفته است.
وی تاکید کرد: مسجد و مدرسه کانون تربیت هستند و باید همکاری متقابل در حوزه های فرهنگی و مذهبی داشته باشند.
نوری به برنامه های آموزش و پرورش برای توسعه و ترویج فرهنگ نماز اشاره و تصریح کرد: تلاش ما در این راستا است که در حوزه زیرساختی هیچ مدرسه ای بدون نمازخانه ساخته نشود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت بیش از ۶۹ هزار نمازخانه به صورت مستقل، کلاسی و چندمنظوره در مدارس، اضافه کرد: در پی تفاهم به عمل آمده اکنون بیش از ۴۷ هزار امام جماعت در مدارس برای اقامه نماز حضور می یابند.
وی توجه به ترویج نماز در کتب درسی آموزشی و مهارت آموزی معلمان را از برنامه های مورد توجه برای گسترس و فرهنگ سازی نماز در میان دانش آموزان به عنوان نسل آینده معرفی کرد.
پایان پیام/40