Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز ایجاد کارگروه‌های تخصصی حوزه‌های مختلف در بدنه شهرداری را بستری برای استفاده از دانش نیروهای متخصص این مجموعه دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار در دیدار با دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دوره دکترای شاغل در شهرداری تبریز با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های علمی این مجموعه، اظهار کرد: ایجاد کارگروه‌های تخصصی با حضور مدیران قدیمی صاحب تجربه در زمینه های مختلف اعم از خدمات شهری، سرمایه‌گذاری، شهرسازی، عمرانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و همچنین نیروهای متخصص و کارشناسان و مدیران فعلی می‌تواند اهداف مجموعه را به شکل مطلوبی اجرایی کند.

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد تغییر ابتدا باید دیدگاه نسبت به محیط اصلاح شود، گفت: مجموعه شهرداری، یک سیستم بدون اشکال نیست اما از نیروهای فرهیخته و تحصیلکرده‌ انتظار داریم که به عنوان صاحبان فکر و دانش، عملکرد موثری داشته باشند. 

شهردار تبریز در ادامه به ضرورت پرورش و تقویت نیروها و مدیران متخصص اشاره کرد و افزود: بحث ناحیه محوری در مناطق، بر اساس همین دیدگاه مدیر پروری ایجاد شده و مدیریت در شهرداری های نواحی فرمالیته و تشریفاتی نیست.

وی شروع ایجاد فرهنگ سیستمی و اقناع سازی رفتاری را از داخل مجموعه شهرداری دانست و گفت: موضوعاتی همچون جایگزینی نمک پاشی در هنگام بارش برف یا مباحثی همچون ترافیک، آلودگی هوا، پسماند، حامل‌های انرژی و ... مواردی هستند که نیاز به اقناع سازی و فرهنگ دارد.

هوشیار بودجه ریزی سال آینده شهرداری تبریز را هدفمند، منطبق بر نیازهای شهری و مبتنی بر فرهنگ به معنای عام ارزیابی کرد و افزود: عقیده داریم که اجرای کامل پنج پروژه و بهره‌برداری بموقع از آن، بهتر از شروع ۵۰ پروژه و نیمه‌تمام گذاشتن آن است چراکه مردم در اثر پروژه‌های ناتمام و راکد دچار مشکل می‌شوند.

شهردار تبریز همچنین از پیوست فرهنگی ۱۵ پروژه در سال آینده خبر داد و اظهار کرد: این برای نخستین بار است که پروژه‌ها در شهر تبریز با پیوست فرهنگی اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز پروژه عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۴۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های عمرانی و صنعتی باید پیوست محیط زیستی داشته باشند

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اهمیت توجه به مسائل محیط زیست در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی، بر برخورد با پروژه‌هایی که پیوست محیط زیستی ندارند، تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس، علی سلاجقه امروز، اول اردیبهشت در جمع مدیران محیط زیست استان‌ها و کشور در شیراز با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست، گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.

وی از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و افزود: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

سلاجقه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست خبر داد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگه‌داری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است و راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکار‌ها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود. 

معاون رئیس جمهور با یادآوری اینکه محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است، افزود: هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهر‌های سالم‌تری دسترسی داشته باشیم. 

سلاجقه با اشاره به اینکه نکته مهم در مورد بحث محیط زیست افزایش مشارکت اجتماعی در حفاظت از آن و فعال کردن انجمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه است، افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بیان کرد: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است. 

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کار‌های بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره‌مند شود و در آیین‌نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است. 

سلاجقه با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر شود. 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جزو حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

وی گفت: مشکلات زیست محیطی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ‌سازی هستیم. 

سلاجقه با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقای آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارند، گفت: اطلاع‌رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست موثر است. از این‌رو همه کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

سلاجقه با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود؛ به طور حتم اطلاع‌رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تاثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • اجرای ۱۵ پروژه جدید بخش خصوصی در تبریز
  • اجرای ۵ آیتم عمرانی برای تکمیل پروژه تقاطع غیر همسطح آذربایجان
  • آغاز اجرای ۱۵ پروژه هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در تبریز
  • تکمیل تقاطع غیرهمسطح آذربایجان در دستور کار مدیریت شهری تبریز
  • بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی محله خلجان تا پایان نیمه نخست ۱۴۰۳
  • پروژه‌های عمرانی و صنعتی باید پیوست محیط زیستی داشته باشند
  • اجرای ۹۰ پروژه عمرانی در منطقه ۲ شهرداری قم
  • اجرای ۹۰ پروژه عمرانی در منطقه دو شهرداری قم