Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: با پیگیری و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مرکز تحقیقات علوم اعصاب و شرکت هما طب تبریز برای نخستین بار اقدام به تکثیر، تولید و ارائه حیوانات آزمایشگاهی در سایت دانشگاه کرد.

دکتر مهدی فرهودی، یکشنبه، ششم آذرماه، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با برشمردن مزیت های این مرکز تاکید کرد؛ تامین حیوانات آزمایشگاهی در استان مشکلاتی داشت و محققین مجبور به آن از تهران یا سایر استان‌ها بودند که علاوه بر زمانبر بودن و هزینه‌های حمل نمونه از مبداء تا تبریز، احتمال تلف شدن و وارد شدن استرس به نمونه‌های مورد آزمایش را نیز در پی داشت که با راه اندازی این شرکت این موارد مرتفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت؛ عدم دسترسی سریع به حیوانات مورد نیاز، هزینه و مشکلات مربوط به نقل و انتقالات حیوانات آزمایشگاهی، عدم اطمینان از خلوص نمونه های آزمایشگاهی و تحمیل استرس به نمونه‌ها و امکان اختلال درتحقیق، از جمله این موارد بود که با تامین حیوانات در داخل استان توسط شرکت هما طب تبریز این موارد رفع خواهد شد.

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز امیدواری کرد که با این اقدام درحوزه  استانداردسازی تحقیقات آزمایشگاهی استان  گام های موثری برداشته شود.

فرهودی تاکید کرد از برنامه‌های توسعه‌ای و آینده این شرکت، تکثیر گونه‌های دیگر حیوانات آزمایشگاهی است و اقداماتی نیز در این خصوص انجام یافته است که بعد از تکمیل فرایند اعلام خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر فنی شرکت هماطب تبریز در این نشست با بیان تاریخچه فعالیت های این شرکت گفت: شرکت هما طب تبریز در سال 1398 ثبت  شد و از سال 1401 مراحل اجرایی آن با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مرکز تحقیقات علوم اعصاب و مرکز بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جانمایی در سایت دانشگاه و جنب دانشکده بهداشت آغاز به کار کرد.

دکتر جواد محمودی گفت: در حال حاضر در این شرکت نژادهای مختلف جوندگان از جمله رت و موش تکثیر و تولید و ارائه می شود.

وی خاطرنشان کرد: هسته اصلی شرکت هما طب، اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستند و این مجموعه با تکیه بر پتانسیل اساتید فعال در حوزه پژوهش که تحصیلات و تجربیات مرتبط با حوزه کار با حیوانات آزمایشگاهی را دارند، راه اندازی شد.

محمودی فلسفه تشکیل این شرکت را استانداردسازی و تسهیل تحقیقات عنوان کرد و افزود: تمام استاندارها برای تکثیر و ارائه حیوانات آزمایشگاهی  خالص در این شرکت فراهم شده است.

وی در پاسخ به این سوال که جامعه هدف برای ارائه حیوانات آزمایشگاهی و سازو کار مراجعه و دریافت نمونه حیوانات آزمایشگاهی در این شرکت چیست اعلام کرد: این شرکت  در محلی مشرف به دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سایت دانشگاه مستقر است و تمام محققین استان آذربایجان شرقی و استان های همجوار می توانند با مراجعه حضوری یا با تماس تلفنی با شماره های همراه؛ 091430905355 و 09149038689 اقدام به ثبت سفارش و تامین نمونه حیوانات آزمایشگاهی کنند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز مرکز تحقیقات علوم اعصاب حیوانات آزمایشگاهی طب تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۸۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم

همزمان با موافقت وزارت بهداشت با تأسیس دانشکده داروسازی در کردستان، هدف‌گذاری پذیرش دانشجوی داخلی و بین‌المللی در این رشته در استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آموزش بخش مهم و حائز اهمیتی است که دارای حوزه اثرگذاری بسیار وسیعی در همه نهادها و بخش‌های پزشکی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است. دانشگاه‌ها در همه جوامع از یک طرف با تربیت تخصصی افراد، آیندگان جامعه را در همه بخش‌ها آماده می‌سازد و از طرف دیگر با رشد توانایی‌ها، نبوغ و پتانسیل فکری انسان سبب توسعه مرزهای دانش بشری می‌گردد. 

البته در سال‌های اخیر در کشور و به تبع آن در استان کردستان، به دلیل تأکید بیش از حد بر حوزه پژوهش، موضوع آموزش سال به سال کم‌رنگ‌تر شده و انتظار می‌رود که این حوزه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

آموزش یکی از معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان است که خبرنگار تسنیم عملکرد این حوزه را مورد بررسی قرار داده است.

محمد باقر خادم عرفان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارائه آموزش به بیش از 3500 دانشجو در 5 دانشکده در استان خبر داد و اظهار داشت: 230 دانشجوی بین‌الملل نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته 8 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی PHD و ریزیدنتی بالینی به رشته‌های این دانشگاه اضافه شده است، افزود: خوشبختانه مقدمات تأسیس دانشکده داروسازی در کردستان نیز به خوبی پیش رفته و موافقت‌های کلی اخذ شده و امیدواریم بتوانیم در نیم سال آینده پذیرش دانشجوی داخلی و بین‌المللی در این رشته را داشته باشیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی تایمز نیز جایگاه بسیار خوبی دارد، عنوان کرد: افزایش تعداد دانشجویان و ارتباطات بین‌المللی جزو برنامه اولویت‌دار این دانشگاه بوده که به جد دنبال می‌شود.

در ادامه این گفت‌وگو را به صورت ویدئویی می‌بینید:

.

انتهای پیام/481

دیگر خبرها

  • مسمومیت پنج نفر با گاز مونوکسیدکربن در اردبیل
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • بهرمندی ۱۵۰ هزار نفر از مراکز سلامت محور گیلان
  • ارائه خدمت به ۱۵۰ هزار نفر در مراکز سلامت‌محور گیلان در طرح سلامت نوروزی
  • ثبت بیش از ۳۵ هزارزایمان در هرمزگان در سال گذشته
  • تولد نخستین دوقلو‌های سال ۱۴۰۳ در استان سمنان
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • ۸۰ درصد کیت‌های آزمایشگاهی مورد استفاده تولید داخل هستند