ارائه اولین خدمات بانکداری اسلامی در بنگلادش
تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۴۹۵۹۱۱
به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از ایکنا، این خدمات که NCC Islamic Banking نام دارد روز یکشنبه، ۶ آذر معرفی شد.
به گفته رئیس این بانک، این خدمات بانکداری اسلامی مبتنی بر شریعت به توسعه اقتصاد کلی کشور و همچنین بخش بانکی کمک خواهد کرد.
گزارش آژانس رتبهبندی اعتباری فیچ (Fitch Ratings) نشان میدهد که نظام تأمین مالی اسلامی در میانمدت در بنگلادش به رشد خود ادامه خواهد داد که این امر ناشی از افزایش تقاضای عمومی، افتتاح شعب جدید مالی اسلامی و سیاستهای حمایتی دولت است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
بانک NCC در سال ۱۹۸۵ به عنوان یک شرکت سرمایهگذاری تأسیس شد. این بانک با دریافت مجوز از بانک مرکزی بنگلادش در سال ۱۹۹۳ به یک بانک تجاری تبدیل شد. در حال حاضر محمد ممدودر رشید مدیر عامل این بانک است.
انتهای پیام/

منبع: تقریب
کلیدواژه: بانکداری اسلامی بنگلادش
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۹۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
«اقتصاد اسلامی» راهکاری برای برون رفت جهان از بحرانهای اقتصادی
دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان تاکید کرد: باتوجه به شکست اقتصاد نظام سرمایه داری و نظام سوسیالیستی، اقتصادی اسلامی می تواند راهحل هایی برای برون رفت از بحرانهای اقتصادی جهان ارایه دهد.
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، «علی القره داغی» دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان در برنامه موازین الجزیره که درباره اقتصاد اسلامی بود، گفت: اقتصاد اسلامی می تواند مشکلات بزرگ اقتصادی مانند فقر، بیکاری و تورم را برطرف کند.
القره داغی افزود: اقتصاد اسلامی می تواند برای بحرانهای اقتصادی جهان مانند فقر و بیکاری و تورم در جهان راه حلهایی ارایه دهد. اسلام با زکات و وقف اسلامی که نقش بسیاری در مبارزه با این پدیده دارد، مقابله کند. اما اسلام درباره بیکاری معتقد است که مسئله اشتغال برعهده دولت است. این مسئله مطالبه برای شغل مردم است. اسلام همچنین به مسئله تورم نیز پرداخته است که پول به خودی خود ارزشی مانند نقره و طلا دارد. اگر ارز کاغذی است، قرار است جایگزین آن در طلا آماده باشد.
دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان با اشاره به موفقیت تجربه بانکهای اسلامی که مهمترین مظهر اقتصاد اسلامی است، گفت: پس از بحران مالی جهانی سال 2005 میلادی، جهان به سمت اقتصاد و بانکداری اسلامی حرکت کرد. زیرا برخلاف بانکهای ربوی سنتی ضرر نکرد.
وی گفت: در آن زمان چهار مشاور نخست وزیر انگلیس و همچنین کریستین لاگارد، وزیر پیشین اقتصاد فرانسه درباره نحوه استفاده از بانکداری اسلامی با او ملاقات کردند.
القره داغی با دفاع از اقتصاد اسلامی گفت: اسلام با یک نظریه اقتصادی کامل آمده است. قرآن کریم دارای 360 اصطلاح اقتصادی و سنت نبوی دارای 700 اصطلاح است.
وی از کسانی که اقتصاد اسلامی را به بانکداری اسلامی محدود می کند، انتقاد کرد و گفت: بانکداری اسلامی تنها پنج درصد از اقتصاد اسلامی را تشکیل می دهد.
«خالد العبدالمنعم» عضو هیئت مدیره مرکز اقتصاد اسلامی کویت درباره جایگاه اقتصاد اسلامی بین نظریههای سرمایه داری و سوسیالیستی گفت: اقتصاد اسلامی یک اقتصاد میانه بین دو نظریه است. اگر اقتصاد سرمایهداری آزادی بازار را تقویت می کند، اقتصادی سوسیالیستی مفهوم مالکیت جمعی را تقویت می کند. اما اقتصاد اسلامی، بازار آزاد را افزایش می دهد و نقش آن را تقویت می کند و دولت تنها در مورد کنترل قیمت که ممکن است به مردم آسیب برساند، دخالت می کند.
پایان پیام/44