Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان در رابطه با احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن سطح معابر هشدار سطح زرد صادر شده است گفت: در پی فعالیت یک سامانه بارشی از فردا (چهارشنبه) در آسمان استان، حجم بارش‌های رگباری در طول ۴۸ ساعت آینده افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، محمدحسن باقری شکیب کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: بر اساس بررسی نقشه‌های ماهواره‌ای هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط استان همدان در ۲۴ ساعت آینده، نیمه ابری تا تمام ابری، همراه با بارش پراکنده باران، وزش باد و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: فعالیت این سامانه به صورت رگبار باران است که می تواند موجب سیلابی شدن رودخانه ها و آبگرفتگی سطح معابر در مناطق شهری و روستایی استان همدان شود.

باقری شکیب ادامه داد: فعالیت این سامانه فردا شب چهارشنبه به اوج خود می‌رسد و بارش های آن در نیمه غربی و شمالی استان بیشتر از سایر نقاط است.

وی تصریح کرد: بارش های این سامانه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی به صورت ریزش برف است.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان عنوان کرد: با توجه به بارش باران، ریزش برف و وقوع رعد و برق، کوهنوردان در این مدت از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی اظهار داشت: نهاوند و تویسرکان در ۲۴ ساعت گذشته با ۱۴ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و قهاوند با ۶ درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین دمای هوای استان را داشتند.

باقری شکیب ادامه داد: بیشینه و کمینه دمای هوای شهر همدان نیز طی این مدت به ترتیب ۱۱ درجه سانتیگراد بالای صفر و چهار درجه سانتیگراد زیر صفر به ثبت رسیده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۹۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار نارنجی برای بخش کشاورزی در استان سمنان

مدیرکل هواشناسی استان سمنان ضمن اعلام هشدار نارنجی برای بخش کشاورزی این استان، گفت: احتمال سرمازدگی باغات وجود دارد. - اخبار استانها -

ایرج مصطفوی در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، با اشاره به فعالیت سامانه بارشی و تشدید بارش‌ها در استان، اظهار داشت: این سامانه تا اوایل وقت روز پنجشنبه ششم اردیبهشت در استان فعال است.

وی گفت: احتمال بارش باران، رگبار و رعدوبرق، تشدید بارش‌ها در غالب نقاط استان با شدت بیشتر در نواحی شمالی، بارش برف و احتمال کولاک در نواحی سردسیر و کوهستانی استان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان، گفت: وزش باد شدید در برخی نقاط به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب و کاهش نسبی دما بین 5 تا 8 درجه در استان از دیگر مخاطرات این سامانه بارشی در استان است.

مصطفوی گفت: احتمال سرمازدگی باغات و احتمال خسارت ناشی از تگرگ و باد شدید وجود دارد و باید در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی بر ضرورت تأمین سوخت، تنظیم دمای شبانه گلخانه‌ها و مرغداری‌ها و کنترل سطوح پوششی و دریچه سالن‌ها تأکید کرد و گفت: باید مسیرها و کانال‌های انتقال آب به مزارع و باغات با هدف جلوگیری از آبشویی اراضی پاک‌سازی شود.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان همچنین از دامداران خواست در روزهای اخیر از چرای دام‌ها در ارتفاعات و مسیر رودخانه‌های فصلی خودداری کنند و برای دام خود از خوراک پرانرژی استفاده کرده و آن‌ها را به فضای سرپوشیده انتقال دهند.

مصطفوی همچنین از کشاورزان خواست تا از سم‌پاشی و محلول‌پاشی در مزارع و باغات خود خودداری کرده و هرس شاخه‌های شکسته شده بعد از بارندگی و ضدعفونی آن‌ها را در دستور کار قرار دهند.

وی همچنین کنترل استحکام سازه‌ها و مهار سیستم‌های آبیاری بارانی و استفاده از قیم برای نهال‌های جوان را توصیه کرد و گفت: آماده‌سازی سامانه‌های ضد تگرگ و استفاده از سایبان برای خسارت تگرگ احتمالی ضروری است.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان اضافه کرد: در مناطق شمالی و سردسیری آماده‌سازی و استفاده از روش‌های مقابله با سرمازدگی مانند استفاده از بخاری‌ها مولد مه و چاهک معکوس ضروری است.

انتهای پیام/361/

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن برخی مناطق خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن مسیل ها در برخی مناطق
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
  • پیش بینی آبگرفتگی گسترده معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در سیستان و بلوچستان
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم
  • هواشناسی فارس هشدار نارنجی داد/بارش‌های رگباری شدت می‌گیرد
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانی‌ها 
  • صدور هشدار نارنجی برای بخش کشاورزی در استان سمنان