مواضع ضد و نقیض عربستان درباره نامزدی میزبانی از جام جهانی
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۰۴۰۲۴
یک مقام دولت عربستان سعودی اعلام کرد، این کشور به دنبال طرح کاندیداتوری رسمی برای میزبانی از بازیهای جام جهانی در سال ۲۰۳۰ نیست.
به گزارش ایسنا، به نوشته پایگاه شبکه بلومبرگ، یک سخنگوی وزارت گردشگری عربستان سعودی اظهار کرد، دولت ریاض هیچ کاندیداتوری رسمی برای آن که میزبان بازیهای جام جهانی شود ندارد؛ صحبتی که عقبنشینی از اظهارنظرهای روز قبل وزیر گردشگری عربستان است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
این سخنگو بیان کرد: عربستان سعودی هیچ کاندیداتوری رسمی برای میزبانی از بازیهای جام جهانی فوتبال ندارد.
وزیر گردشگری عربستان در مصاحبه ای به بلومبرگ گفته بود، عربستان سعودی در حال بررسی طرح کاندیداتوری برای میزبانی از جام جهانی ۲۰۳۰ است.
این در حالی است که عربستان سعودی توانسته میزبانی بازیهای آسیایی زمستانی ۲۰۲۹، میزبانی رقابت سالانه اتوموبیلرانی فرمول ۱ و چندین تورنمنت بوکس مهم را در راستای تقویت صنعت گردشگری خود به دست بیاورد.
سخنگوی وزارت گردشگری عربستان اظهار کرد: "عربستان سعودی همواره نامزدی برای میزبانی از برخی رخدادهای ورزشی بزرگ را در راستای حمایت از گردشگری و ورزش در این کشور پادشاهی طبق برنامه چشمانداز ۲۰۳۰ خود در نظر میگیرد."
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، چند روز قبل به همراه جیانی اینفانتینو، رییس فدراسیون جهانی فوتبال فیفا، در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر شرکت کرد. این اتفاق چند روز پس از لغو سفر او به ژاپن، مشتری بزرگ نفت عربستان رخ داد.
روزنامه تایمز انگلیس در ماه سپتامبر گزارش کرد، عربستان احتمالاً به دنبال این است که مشترکا همراه با مصر و یونان برای سال ۲۰۳۰ نامزد میزبانی از بازیهای جام جهانی شود.

منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
چرا سفارت عربستان در کابل تعطیل شد؟
برخی رسانهها و منابع افغانستانی با اشاره به تعطیلی سفارت عربستان در کابل به دلایل آن پرداختند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، بلال سروری، فعال رسانهای افغان در توئیتر خود نوشت تمامی ۱۹ کارمند سفارت عربستان در کابل، ساختمان این سفارتخانه را بدون توضیح خاصی تخلیه کردهاند.
عربستان سفارتش را در کابل بست. سفارتخانه می خواهد دارایی هایش و خودروهایش و چیزهای دیگر را بفروشد. یک مقام طالبان به من گفت اما ما دلیل این اقدام را نمی دانیم.
همزمان برخی رسانه های افغانستانی هم اعلام کردند که عربستان سعودی سفارتش در افغانستان را تخلیه کرده است.
به گزارش این رسانه ها، دیپلماتهای سفارت عربستان سعودی در کابل پس از منع ادامه فعالیت کارمندان زن این سفارت از سوی طالبان، روز چهارشنبه به کشورشان برگشتهاند.
ظاهراً سعودیها در واکنش به ممنوعیت ورود کارمندان زن به وظایفشان این کار را انجام دادهاند؛ اما گفته میشود که این کار براساس یک پلان منظم صورت گرفته است.
این رسانه ها این احتمال را نیز میدهد که سفارت عربستان سعودی در کابل ممکن است در پی افزایش تهدیدهای امنیتی تخلیه شده باشد.
کارمندان سفارت عربستان سعودی در یک پرواز توسط شرکت هوایی کامایر به ریاض منتقل شدهاند.
رسانه های افغانستانی اعلام کردند که ظاهراً عربستان سعودی در پی نادیده گرفتن تعاملات ریاض در سال ۲۰۲۱ از سوی طالبان، نسبت به این گروه، خشمگین شده است.
طالبان انتظار دارند که در جریان چند روز آینده و در پی مذاکراتی، فعالیت سفارت عربستان سعودی در کابل از سر گرفته شود.گفته میشود که طالبان ظاهراً آماده سپردن تضمیناتی به عربستان سعودی برای بازگشایی سفارتش شدهاند.
رسانه های افغانستانی همچنین، دلیل بسته شدن این سفارت را عدم مراعات موازنه طالبان با دولت قطر عنوان کرده اند.
با این حال، دولت عربستان سعودی و طالبان در این مورد بهگونه رسمی اظهار نظری نکردهاند.