Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@11:35:57 GMT

اتمام پروژه آبرسانی به سنندج

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۰۴۸۹۰

اتمام پروژه آبرسانی به سنندج

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران از اتمام پروژه آبرسانی به سنندج خبر داد و گفت: با اجرای این طرح سالانه امکان انتقال ۵۷ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه آب شهر سنندج برای جمعیتی معادل ۷۰۰ هزار نفر فراهم می شود.

کریم شیبانی یکتا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مسیر پروژه آبرسانی از منابع آبی استان کردستان به شهر سنندج حدود ۶۰ کیلومتر و ارتفاع پمپاژ ۴۸۰ متر است که در این میان  ۲۷ کیلومتر از این مسیر با لوله‌های فولادی به قطرهای ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ میلی‌متر منشعب شده، اظهار کرد: این طرح با بودجه ۸۵۰ میلیارد تومانی و با بهره گیری از توان ۶۰۰ نفر از مهندسان، متخصصان و کارگران  بومی در مدت کمتر از دو سال به ثمر نشست که ۸۰ درصد از آن در طول یک سال اخیر اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پروژه در مسیر سخت‌گذر و ارتفاع ۴۸۰ متری پمپاژ اجرا شده و با بهره‌برداری از آن مشکل بوی بد و نامطبوع آب شرب سنندج که از سال‌های گذشته وجود داشت، حل خواهد شد. پروژه تصفیه‌خانه سنندج یک پتانسیل بسیار قوی و از نوع پدافند غیرعامل است و وزارت نیرو با ظرفیت که‌ در بخش آب شرب سنندج ایجاد کرده، این شهر را از حیث تامین آب شرب باکیفیت ایمن کرده است بطوریکه در دوران خشکسالی با بهره برداری از این پروژه هیچ مشکلی برای تامین آب شرب شهر سنندج وجود نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بیان اینکه در بهره برداری از سامانه های آبرسانی سد آزاد، سیستم کنترل یکپارچه سامانه انتقال آب و همچنین ایستگاه کاهش فشار از ۳۰ اتمسفر به دو اتمسفر برای اولین بار در دیسپاچینگ انتقال آب کشور طراحی و راه اندازی شده که در نوع خود کم نظیر است، گفت: در این سیستم، اپراتور بر اساس برنامه منابع و مصارف تعریف شده در پروژه میزان دبی مورد نیاز هر بخش از سامانه اعم از انشعابات، تصفیه خانه شهر سنندج و سد قوچم را طی یک جدول به سیستم کنترل وارد نموده و سیستم به صورت اتوماتیک وارد عمل می‌شود.

شیبانی افزود: طراحی، ساخت، نصب، راه اندازی و بهره برداری این پروژه به طور کامل توسط متخصصان، کارشناسان و کارخانه‌های داخلی انجام شده و این طرح با سرمایه گذاری ۸۵۰۰  میلیارد ریال طی دو سال صورت گرفته که ۸۰ درصد از آن در طول یک سال اخیر اجرا شده است.

وی با اشاره به دلایل آبرسانی به تصفیه‌خانه سنندج، گفت: کاهش کیفیت آب مخزن سد قشلاق در طول دوره های پاییز و زمستان، پدافند غیرعامل و دارا بودن دو منبع برای تغذیه تصفیه‌خانه آب شهر سنندج، کاهش متوسط آورد سالانه رودخانه قشلاق در سال‌های اخیر، عبور جاده ترانزیت سنندج به دیواندره از مجاورت مخزن سد قشلاق و احتمال بروز مخاطرات برای مخزن و جلوگیری از برداشت آب در طول مسیر رهاسازی جریان از دلایل اجرایی این طرح تعریف شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران اهداف طرح نیز  امکان تامین ۵۷ میلیون متر مکعب آب در سال، ارتقای کیفی آب شرب شهر و تأمین آب شرب ۴۰ درصد از جمعیت استان کردستان، امکان تأمین نیاز آب شهری بیش از ۷۰۰ هزار نفر در افق ۱۴۲۵ و همچنین نیاز روستاهای میانی مسیر انتقال و  اشتغال زایی، بصورت مستقیم و غیر مستقیم در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبرسانی سنندج جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قیمت طلا تعطیلی مدارس تيم ملی فوتبال ايران بهره برداری تصفیه خانه شهر سنندج منابع آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • تنش‌های آبی در دیلم رفع شود
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه