Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به سهم ۲۲ درصدی ساوه از میزان وقوع آسیب های اجتماعی در این استان گفت: آمار معتادان متجاهر در سال‌جاری در سطح استان نسبت به سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

محمد زیدوند در گفت‌وگو با ایسنا، به توجه جدی بهزیستی استان مرکزی به کاهش آمار وقوع آسیب‌های اجتماعی در شهرستان ساوه اشاره کرد و افزود: اختصاص اعتبارات ویژه و نیز حمایت از مراکزی که برای کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه زنان، کودکان، اعتیاد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعالیت می کنند از برنامه‌های اولویت دار بهزیستی استان مرکزی در ساوه است.

وی افزود: در جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی در حوزه اعتیاد، بویژه بانوان معتاد، کودکان کار و بیماران اعصاب و روان که با حضور دادستان ساوه و برخی مسئولان شهرستان تشکیل شد، مقرر شد با توجه به نیاز ساوه، نسبت به تاسیس مرکز حمایتی آموزشی کودکان کار و خیابانی اقدام شود. با مصوبه فرمانداری و شناسایی کودکان کار این ظرفیت وجود دارد که مرکز نگهداری از کودکان کار در ساوه تاسیس شود.

وی به تاسیس کمپ بانوان در قالب تبصره ۲ ماده ۱۶ به عنوان مصوبه دیگر این جلسه اشاره کرد و افزود: مقرر شد تامین اعتبار برای احداث کمپ بانوان از طریق منابع مالی بهزیستی و دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر استان انجام شود.

زیدوند با بیان اینکه محدودیت منابع مالی و نداشتن ردیف اعتباری مانع تخصیص اعتبار برای تجهیز شلتر و مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شده و بر این اساس فعالیت این مراکز برون سپاری می‌شود، افزود: در حال حاضر ۳۲۴ مرکز، تحت نظارت بهزیستی در حوزه پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی و توانبخشی در سطح استان فعالیت دارند.

وی همچنین گفت: تاسیس گرمخانه از وظایف شهرداری ها بوده و نباید در گرمخانه اجازه پذیرش و اسکان افراد معتاد را داد بلکه در مراکزی نظیر شلتر که با نظارت سازمان بهزیستی احداث می‌شود خدمات اسکان به معتادین ارائه می‌شود که شامل اسکان، غذای گرم و خدمات بهداشتی است.

زیدوند افزود: بهزیستی با همکاری ضابطین قضایی آمادگی لازم را در خصوص اجرای مصوبه شورای پیشگیری از وقوع جرم به منظور جمع آوری بانوان کارتن خواب در ساوه دارد.

وی با بیان آنکه در سطح استان کمپ بانوان وجود ندارد، افزود: برخورداری ساوه از یک کمپ بانوان ضروری است و بهزیستی فرآیند فراخوان را در این رابطه انجام داده و با جذب اعتبارات لازم ملی، زمینه برخورداری ساوه از یک کمپ بانوان را فراهم خواهد کرد. به عنوان بخش دولتی وظیفه و تکلیف در خصوص راه اندازی و احداث کمپ بانوان نداریم و باید با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی و حمایت‌های لازم از طریق تسهیلات تبصره ۲ در این رابطه اقدام شود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با بیان اینکه در صورت اعلام متقاضی در سریعترین زمان ممکن(حداکثر یک ماه) مجوز احداث کمپ بانوان صادر می‌شود، افزود: در حال حاضر یک متقاضی اعلام آمادگی کرده است که پس از بررسی و معرفی مسئول فنی، پروانه فعالیت کمپ بانوان در ساوه در کوتاهترین زمان ممکن برای وی صادر خواهد شد.

وی در خصوص ساماندهی کودکان کار در جامعه گفت: شرایط فعلی به گونه‌ای شده که برخی آسیب‌ها مستمر شده‌اند و نمی‌توان تعیین کرد که یک آسیب در بازه زمانی معینی جمع می‌شود چرا که شرایط اجتماعی موجود در جوامع بشری موجب شده که این آسیب‌ها در کنار زندگی بشر حضور داشته باشد.

وی به ساماندهی متکدیان اشاره کرد و افزود: ساماندهی زنان سرپرست خانوار و کودکانی که با تکدی‌گری در معرض آسیب قرار دارند از تکالیف سازمان بهزیستی است و ساماندهی بخش دیگری از متکدیان از تکالیف سایر دستگاه هاست که با غربالگری مشخص می‌شود.

زیدوند با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی با تمام توان در تلاش است تا کودکان از چرخه کار رها شده و به چرخه زندگی برگردند، افزود: خدماتی که سازمان بهزیستی به کودکان کار ارائه می‌دهد شامل مداخلات خانوادگی، پیگیری مسائل آموزشی و تحصیلی، حمایت مالی، پوشش بیمه‌ای، اشتغال و توانمدسازی خانواده‌هاست تا خانواده نیازی به درآمد حاصل از کار کودک نداشته باشد. با وجود حمایت هایی که از کودکان کار و توانمندسازی خانواده‌های آنان صورت گرفته، اما همچنان شاهد بازگرداندن کودکان به چرخه کار در جامعه توسط خانواده‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۸ هزار خانوار تحت پوشش خدمات حمایتی بهزیستی استان مرکزی قرار دارند، افزود: وظیفه این سازمان صرفا خدمات رسانی به جامعه هدف نیست، بلکه بخش مهمی از خدمات بهزیستی به عموم جامعه ارائه می‌شود که شامل پیشگیری از معلولیت‌ها، ژنیتکی و ... است. با توجه به وظیفه اجتماعی که سازمان بهزیستی دارد طبیعی است که در قبال کل جامعه مسئولیت اجتماعی دارد و محدود به جامعه هدف نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسيب هاي اجتماعي سازمان بهزیستی ساوه استانی اجتماعی استانی شهرستانها جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قیمت طلا تعطیلی مدارس تيم ملی فوتبال ايران بهزیستی استان مرکزی آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کودکان کار کمپ بانوان آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساوه میزبان آزمون کشوری درجه ایثار شد

علیرضا شهرجردی روز سه شنبه در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری آزمون اظهار کرد: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی استان مرکزی در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر در شهرستان ساوه به صورت منطقه‌ای و با حضور نجاتگران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز برگزار می‌شود.

افزود: تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است تا استان مرکزی چون سال‌های گذشته میزبانی شایسته‌ای برای این آزمون مهم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تست دریافت درجه ایثار در ۲ مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی برگزار می‌گردد، گفت: در نخستین بخش آزمون شرکت کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تایید هیات داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت های تخصصی و مهارتی امدادگران است،‌ راه می یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اعلام جزئیات این آزمون گفت: مرحله آمادگی جسمانی با آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن برگزار می شود.

وی افزود: در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جستجو و نجات در جاده، جستجو و نجات در آوار، جستجو و نجات در کوهستان، جستجو و نجات در محیط های آبی انجام می‌شود.

سیاوش غلامی رئیس امور امدادگران سازمان امدادونجات کشور نیز با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون های کشور در حوزه امداد ونجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

وی افزود: به همین جهت سازمان امدادونجات کشور با توجه‌ ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیات داوران و کادراجرایی اقدام نموده است.

نماینده سازمان امدادونجات کشور فرشید بنی دیدار را به عنوان سرتیم هیات داوران معرفی کرد و گفت: وحید آستارکی، سید جمال هشمی، مهدی نظری، سجاد حیدریان، امین جعفر بیگی، یونس حسنوند، بهداد برزویی، ابراهیم مهدی پور، مصطفی احمدتبار دیگر اعضای هیات داوران این آزمون خواهند بود.

وی در پایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالابردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجاتگران برای حضور موقثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه برلی خدمت‌رسانی به شهروندان در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

گفتنی است پس از برگزاری آزمون ویژه برادران، آزمون ویژه بانوان نیز از ۲۲ اردیبهشت ‌ماه به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی هلال احمر ساوه به میزبانی استان مرکزی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ساوه میزبان آزمون کشوری درجه ایثار شد
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است
  • دستگاه ها وظایف ذاتی خود را در بحث کودکان کار و خیابان جدی تر دنبال کنند
  • اکثر کودکان کار استان یزد اتباع هستند