Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@10:42:18 GMT

تحریم بیماران ایرانی در تاریخ بی سابقه است

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۰۸۶۱۸

تحریم بیماران ایرانی در تاریخ بی سابقه است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در نشستی با نمایندگان سازمان‌های بین المللی مقیم ایران که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: اعمال تحریم‌های غیر قانونی، مربوط به قرون وسطی و عقب گرد به آن دوران است که سازمان‌های بین المللی باید در جهت رفع محدودیت‌های اعمال شده از سوی نظام سلطه به کشورهای مستقل کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعمال تحریم‌ها دیگر جواب نمی‌دهد، افزود: مردم ایران در صورتی به سازمان‌های بین المللی اعتماد بیشتری خواهند کرد که کارکرد و خروجی داشته باشند؛ به خصوص که وجود تحریم‌ها باعث می‌شود این سازمان‌ها نتوانند به وظایف اصلی خود عمل کنند. البته تحریم‌ها دوام نخواهد داشت و تنها سوابق ومواضع سازمان‌های بین المللی نسبت به این محدودیت هاست که در تاریخ و اذهان عمومی باقی می‌ماند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: در طول تاریخ سابقه نداشته که بیماران را تحریم کرده باشند که این کار نسبت به بیماران ایرانی انجام شد؛ کاری ناجوانمردانه که در هیچ فرهنگ و دین و آئینی مرسوم نبوده است و ما انتظار داریم که سازمان‌های بین المللی، رسالت ذاتی و اخلاقی خود را نشان دهند چراکه سلامت نباید مشمول تحریم شود.

عین اللهی با بیان اینکه تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا و نظام استکبار در تاریخ، ثبت می‌شود، افزود: اخیراً گزارش فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به ایران چاپ و ارائه شد که در آن، آثار مخرب تحریم‌ها بر خدمات بهداشتی، درمانی، دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی، روش‌های تشخیصی، پژوهش و همکاری‌های دانشگاهی احصا شده است.

وی گفت: برخی از شرکت‌های خارجی تحت تأثیر تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران امتناع می‌ورزند که رفتاری غیراخلاقی و غیرانسانی است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در فرهنگ ما وقتی فردی بیمار می‌شود، به ملاقات او می‌روند و به بیمار کمک می‌کنند که امیدواریم این فرهنگ در جهان، رواج یابد. البته تفکر مردم جهان با حاکمان زورگو تفاوت دارد و تحریم‌ها در شرایط کنونی از نظر هیچ ملتی، قابل قبول نیست.

وی با اشاره به برگزاری ۴ نشست قبلی با نمایندگان سازمان‌های بین المللی در وزارت بهداشت با موضوعاتی مانند دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت و انجام اقدامات مشترک، خاطرنشان کرد: موضوع نشست بعدی، سلامت اتباع بیگانه در ایران است که در همین زمینه گروه (G5) اقدامات خوبی را انجام داده و در دستور کار قرار دارد.

عین اللهی یادآور شد: در منطقه‌ای قرار داریم که بیماری‌ها و مشکلات حوزه سلامت کشورهای همسایه، ما را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد و اگر با همسایگان خود همکاری و تعامل نکنیم، مشکلات حوزه سلامت آنها به ایران نیز منتقل می‌شود.

وی به واکسینه کردن رایگان تمام اتباع خارجی در ایران اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد توانمندی‌های خود در حوزه سلامت را با کشورهای منطقه به اشتراک بگذارد.

وزیر بهداشت یادآور شد: ایران در تولید واکسن کرونا خودکفا شده و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، صادرات به سایر کشورها را آغاز کرده و آمادگی دارد واکسن مورد نیاز کشورهای مختلف را با همکاری سازمان‌های بین المللی تأمین کند.

کد خبر 5644417 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی بیماران خاص روز پرستار کمبود دارو آمار کرونا ویروس کرونا سازمان غذا و دارو سازمان نظام پرستاری جامعه پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا تجهیزات پزشکی سرطان دارو شیوع کرونا سید حیدر محمدی سازمان های بین المللی حوزه سلامت سازمان ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور