رئیس کمیته حقوق بشر مجلس: در سفر نیویورک، واقعیت حوادث ایران را به مقامات کشورها دادیم، تعجب و بعضا تشکر کردند / گفتند این اطلاعات را مرتب به ما بدهید
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۰۹۳۴۱
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس با اشاره به سفر هیاتی از ایران به نیویورک با هدف روشنگری تحولات و اخیر و واقعیتهای داخلی کشور، گفت: شورای حقوق بشر به جایگاهی برای غرض ورزیهای سیاسی تبدیل شده است.
زهره الهیان با اشاره به سفر اخیر خود به همراه دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به نیویورک، گفت: کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل هر سال قطعنامهای به پیشنهاد کشور کانادا درباره وضعیت حقوق بشر ایران به رای میگذارد، از همین رو هیاتی از ایران به نیویورک سفر کرد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
الهیان افزود: در این سفر نشستی را با اعضای سازمان کنفرانس اسلامی در محل سازمان ملل داشتیم، همچنین نشستی را با کشورهای عضو جنبش عدم تعهد برگزار کردیم. نشست دیگری هم را با دوستداران منشور داشتیم که ۱۹ کشور هستند و با سیاستهای غرب و آمریکا مخالف هستند، جلسات جداگانهای هم با ۱۰ کشور جهت تبیین شرایط موجود کشورمان برگزار شد.
وی در ادامه با بیان اینکه این کشورها اطلاعات خود را از طریق رسانهها دریافت میکنند، اظهار کرد: برخی رسانهها هجمههای غیرمنصفانه و دروغهایی را علیه جمهوری اسلامی ایران در حوادث اخیر مطرح کردند تا اذهان مقامات دیگر کشورها را تحت شعاع قرار دهند لذا این کشورها اطلاعات صحیحی از واقعیتهای موجود نداشتند و وقتی ما توضیحاتی را درباره ماهیت حوادث اخیر به آنها میدادیم، تعجب میکردند و بعضا برای ارایه این اطلاعات از ما تشکر میکردند و خواستار استمرار گفتگوها با ایران بودند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: برخی کشورها در واکنش به این توضیحات میگفتند که این مباحث برای ما آشناست زیرا در کشورهای ما هم استکبار تلاش داشته تا چنین طرحهایی را پیاده سازی کند. برخی کشورها هم انتقاد جدی به مواضع رسانهها در این خصوص داشتند و تعدادی از کشورها اعلام کردند که چه خوب است که این اطلاعات به صورت مستمر به ما داده شود زیرا با آنچه به ما گفته میشود در فضای مجازی و رسانه عنوان میشود بسیار متفاوت است.
الهیان یادآور شد: بیانیه اعتراضی ایران هم در نشست شورای حقوق بشر قرائت شد و به بخشی از واقعیت های موجود اشاره شد.
وی ادامه داد: شورای حقوق بشر سازمان ملل به جایگاهی برای غرض ورزیهای سیاسی تبدیل شده و ماهیت خود را به لحاظ حقوق بشری از دست داده است. ما قبلا گزارشگر ویژه را داشتیم که برای ایران تعیین شد آقای احمد شهید و جاوید رحمان البته سیاست جمهوری اسلامی ایران این نبود که آنها را به کشور راه بدهد و اینها نهایتا گزارشی علیه ایران دادند.
رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: موضع اصولی و محکم خود را حفظ خواهیم کرد به فرمایش رهبری و به کسی باج نخواهیم داد و در عین حال روشنگری را برای کشورهای غیر مغرض خواهیم داشت. به تعبیر رهبری این دشمنیها تمامی ندارد.
بیشتر بخوانید:
شورای تامین سیستان و بلوچستان: فرمانده انتظامی زاهدان و رئیس کلانتری ۱۶ زاهدان برکنار شدند / جبران خسارات وارده به جانباختگان بیگناه و خانواده آنان
فاضل میبدی: مگر میشود آمریکا جوانان ما را ۷۰ روز در صحنه نگهدارد؟!/ رئیسی میگوید آمریکا از ایران راندهشده،پس چگونه میتواند این توطئه را اجرا کند؟
افروغ: وقتی فرصت اعتراض به شهروند داده نمیشود، بستر اعتراض غیرمدنی و اغتشاش فراهم میشود / رژیم پهلوی میگفت،انقلابیون میخواهند کشور را تجزیه کنند
حداد عادل: باید غفلت گذشته خود درباره زنان را جبران کنیم/ باید ارزیابی شود ، اشتباهات ما چه بوده و به تغییر روش در چه حوزههایی نیاز داریم
۲۱۲۲۰ کد خبر 1701708
منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: نیویورک زنان مجلس یازدهم دولت سیزدهم حقوق بشر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۰۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
واکنش ایران به اظهارات اخیر رئیسجمهور آذربایجان
ایرنا نوشت: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تعرض به سفارت جمهوری آذربایجان را محکوم کرد و گفت: دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی این پرونده را تا دستیابی به نتیجه نهایی پیگیری خواهند کرد.
وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تعرض به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران را محکوم کرده و در گذشت یکی از کارمندان سفارت را به ملت آذربایجان و دولت این کشور تسلیت گفت و اظهار داشت: دیپلمات های جمهوری آذربایجان در جمهوری اسلامی مهمان ما هستند و طبق معاهدات بین المللی امنیت آنها بر عهده ماست لذا این اقدام موجب تأسف است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت تعرض به سفارت جمهوری آذربایجان در ایران گفت: نیروهای انتظامی و امنیتی از لحظات اولیه این حادثه در صحنه حاضر شده و تا به نتیجه رسیدن این پرونده آن را پیگیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: موضع گیری رئیس جمهور آذربایجان پیرامون این حادثه را ملاحظه کردم. موضع بسیار عالمانهای بود انتظار ما از مقامات دولت آذربایجان این است که با خویشتنداری و با نگاه به روابط دو کشور موضع بگیرند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جمهوری اسلامی تا به نتیجه رسیدن این پرونده و شناسایی دقیق هویت عامل این حادثه موضوع را پیگیری خواهد کرد.
جلالزاده تاکید کرد: موضع گیریهای مقامات دو کشور بایستی در مورد این حادثه باید متعهدانه و به گونهای باشد که به روابط دو کشور آسیبی وارد نکند و اجازه سوء استفاده به دشمنان را هم ندهد.
وی در خصوص تروریستی بودن این حادثه نیز به خبرنگار ما گفت: اطلاعات و گزارشات اولیه بر شخصی بودن حادثه دلالت دارد ولی برای اظهار نظر قطعی در این مورد بایستی منتظر ماند تا دستگاههای ذیربط بررسی های خود را کامل و اعلام نتیجه نمایند.