صدور ۱۳۵ هزار مجوز کسب و کار بدون مراجعه حضوری/ ۳ دستگاه هیچ مجوزی را از مسیر قانونی صادر نکردند
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۱۲۷۲۱
وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت علمی ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۱ هیچ مجوز کسب و کاری را از طریق درگاه ملی مجوزها، صادر نکردهاند. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، از ابتدای امسال تا چهارم آذرماه 1401 از تعداد 467 هزار و 276 درخواست صدور مجوز به درگاه ملی مجوزهای کشور، 135 هزار و 507 مجوز، معادل 29 درصد کل درخواستها، صادر شده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
همچنین 189 هزار و 886 مجوز رد شده، 19 هزار و 370 نفر از درخواست خود انصراف دادهاند و 122 هزار و 513 درخواست با تأخیر از سوی دستگاههای صادرکننده مواجه شدهاند.
4 هزار و 692 درخواست در صف بررسی هستند و 83 هزار و 147 درخواست معادل 17.8 درصد کل درخواستها در مرحله بررسی تأخیر داشتهاند.
وزارت بهداشت، وزارت ارشاد و معاونت علمی ریاست جمهوری از ابتدای سال 1401 تا چهارم آذر ماه هیچ مجوزی را از مسیر قانونی درگاه ملی مجوزها صادر نکردهاند.
9 دستگاه همچنان به درگاه ملی مجوزها متصل نشدند
سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور، وزارت دفاع، کانون کارشناسان رسمی، کانون وکلا، جامعه حسابداران رسمی، سازمان اداری و استخدامی، فراجا و نظام روانشناسی همچنان در فهرست دستگاههای جامانده و متصل نشده به درگاه ملی مجوزها هستند.
بر این اساس، صندوق نوآوری هیچ تاخیری در بررسی درخواستهای صدور مجوز نداشته و وزارت بهداشت با 73.4 درصد، بیشترین درصد تأخیر را در بررسی درخواستهای صدور مجوز داشته است.
همچنین وزارت تعاون در بخش مشاغل خانگی با ارتقای 16 پلهای رتبه بین 22 دستگاه و وزارتخانه، بیشترین ارتقای رتبه را در صدور مجوزها به خود اختصاص داده است و سازمان حفاظت محیط زیست با کاهش 3 پلهای رتبه، با بیشترین کاهش رتبه بین 22 دستگاه روبهرو شده است. وزارت بهداشت، وزارت صمت، وزارت تعاون (به جز مشاغل خانگی) و وزارت میراث فرهنگی قعرنشینان جدول درخواست و صدور مجوزها هستند.
انتهای پیام/

منبع: تسنیم
کلیدواژه: وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد درگاه ملی مجوزها صدور مجوز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۱۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
همه مجوزهای صنفی در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار صادر می شود
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز؛ صابر پرنیان ظهر امروز در جلسه کمیسیون نظارت بر شهرستان تبریز افزود: تسهیل امور علاوه بر نظارت پذیر شدن اصناف، موجب افزایش رضایت مردم نیز می شود بنا بر این هدف نهایی کمیسیون نظارت باید در راستای تسهیل فعالیت اصناف باشد.
وی با بیان این که در بسیاری از حوزه ها اعم از صنایع فلزی، لوازم خانگی و محصولات پتروشیمی افزایش تولید داریم، گفت: باید با نظارت مستمر و هدفمند، دلالان از جریان بازار حذف شوند.
پرنیان به اهمیت نصب برچسب قیمت بر روی کالاها در بازار اشاره کرد و افزود: درج قیمت بر روی اجناس علاوه بر تعادل قیمت، موجب اطمینان خاطر مشتریان نیز می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی در رابطه با موضوع تامین سوخت اصناف نیز گفت: به منظور تسهیل تامین سوخت اصناف به ویژه اصناف و بازاریان بازار بزرگ تبریز ضمن تدوین و تعریف فرآیند مطلوب، نظارتها نیز افزایش یابد تا اصناف بازار در این زمینه مشکلی نداشته باشند.
وی ثبت تمام اطلاعات بخش تولید در سامانه جامع تجارت را برنامه جامع حاکمیتی دانست و گفت: خوشبختانه آخرین حلقه بازار، حلقه عرضه است که در این حوزه تنها با دریافت کد شناسه می توانند در این سامانه ثبت نام کنند.
پایان پیام/