نباید پیش پای خیرین مدرسهساز سنگاندازی شود
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۱۲۷۲۹
ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: اهمیت کار خیرین مدرسهساز باید در جامعه معرفی و این کار خداپسندانه ترویج شود.
مرادی همکار:
استاندار کرمانشاه:
استاندار کرمانشاه بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ مدرسه سازی در استان تاکید کرد.
بهمن امیری مقدم در بیست و چهارمین جشنواره خیران مدرسه ساز استان کرمانشاه، از خیرین کرمانشاه به عنوان یک مجموعه فعال و پویا در کشور در امر مدرسه سازی یاد کرد و گفت: باید فرهنگ مدرسه سازی به عنوان یک کار ماندگار را بیش از گذشته به جامعه معرفی کنیم.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
امیریمقدم گفت: خیرین مدرسه ساز از مال خود برای مدرسه سازی و ارتقای سطح سواد انسانها استفاده می کنند و این کار ارزشمند جای تقدیر و افتخار بسیار دارد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر ضرورت رفع موانع پیش روی خیرین مدرسه ساز، گفت: از مدیرانمی خواهم که در مسیر خیرین سنگ اندازی نکرده و همه باید به این عزیزان در اجرای کارهای خیرخواهانه کمک کنند.
وی در ادامه با اشاره به مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان گفت: در سفر آقای رئیسی اعتبارات خوبی برای حوزه آموزش و پرورش مصوب شد که ۵۵ میلیارد تومان آن برای خرید تجهیزات و ۳۵ میلیارد تومان هم برای جمع آوری مدارس کانکسی اختصاص یافته است.
وی در ادامه اشاره ای هم به اقدامات انجام شده در استان در حوزه های مختلف در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی داشت و گفت: با تلاش هایی که در دوران جمهوری اسلامی صورت گرفته، وضعیت کنونی استان و شهرستان هایی مثل جوانرود با سالهای پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست و این پیشرفت ها باید برای مردم تبیین شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا
کلیدواژه: كرمانشاه استاندار كرمانشاه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قیمت طلا تعطیلی مدارس تيم ملی فوتبال ايران استاندار کرمانشاه خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۱۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
امیدواری برای راهاندازی «اسیدسیتریک» کرمانشاه تا پایان سال
ایسنا/کرمانشاه با گذشت بیش از ۱۵ سال از افتتاح و بعد از مدت کوتاهی تعطیلی کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه، حالا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان سفر خود به استان بازدیدی از این پروژه داشت و برای راهاندازی این طرح تا پایان سال وعده داد.
اسیدسیتریک به نمادی از پروژههای بلاتکلیف کرمانشاه تبدیل شده، طرحی که بعد از چند سال تعطیلی، یک بار در سال ۱۳۹۹ افتتاح شد و حالا دوباره تعطیل است.
این کارخانه سال ۱۳۸۶ توسط شرکت کیمیاورزان مهر غرب و با سرمایه گذاری "شستا" در کرمانشاه راهاندازی شد. واحدی که سرمایه اولیه آن ۶۰ میلیارد تومان و ظرفیت اسمی آن نیز ۱۲ هزار تن در سال بود.
این کارخانه که در زمان خود تنها کارخانه اسیدسیتریک ایران بود، قرار بود نیاز کشور به اسیدسیتریک را مرتفع کند و برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی داشته باشد.
تلاشهای زیادی برای راهاندازی این طرح صورت گرفت. از افزایش تعرفه واردات اسیدسیتریک خارجی تا جلسات مکرر و حتی در آخرین مراحل وعده افتتاح آن در سال گذشته داده شد.
به گزارش ایسنا، روز گذشته (۱۳ بهمن) صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به مناسبت هفته دولت سفری یک روزه به کرمانشاه داشت از این پروژه بازدید کرد.
او که به نوعی متولی کارخانه اسیدسیتریک است- شستا به عنوان سرمایهگذار این طرح از زیرمجموعههای وزارت کار میباشد-، ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال شاهد راهاندازی مجدد این پروژه باشیم و به کارگران این کارخانه نیز این وعده خوب را داد.
وی با بیان اینکه راهاندازی اسیدسیتریک در جریان سفر رئیس جمهور نیز مورد تاکید بود، خاطرنشان کرد: این طرح اکنون در مرحله پیش راهاندازی بوده و به زودی تولید آن از سر گرفته خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پیگیری جدی این وزارتخانه برای راهاندازی اسیدسیتریک کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: این کارخانه به دلیل ضعف در برنامهریزی به رکود کشیده شد.
مرتضوی معتقد است، راهاندازی اسیدسیتریک کرمانشاه علاوه بر تامین نیازهای داخل کشور میتواند بعد صادراتی هم داشته باشد.
انتهای پیام