اطلاعات تکمیلی درباره اقدام به خودکشی یک دانشجو
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۲۲۰۷۶
آفتابنیوز :
«زهرا.ج» دانشجوی مقطع دکتری رشته برق دانشگاه تهران پیش ازظهر امروز از راهپله طبقه دوم دانشکده برق قدیم واقع در دانشکده فنی(امیرآباد شمالی)به پایین میپرد. بررسیها حاکی از آن است که این دانشجو در مخالفت با درخواست استاد مبنی بر درج نام یک فرد در مقالهاش که هیچ ارتباطی با مقاله وی ندارد، اقدام به خودکشی میکند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
این دانشجو بلافاصله پس از برگزاری جلسه با استاد و اقدام به خودکشی به بیمارستان منتقل میشود و حال وی وخیم است.
یک منبع آگاه در گفتوگو با ایسنا ضمن تایید این خبر گفته بود: در جریان این حادثه که پیش از ظهر امروز، در محیط دانشگاه اتفاق افتاد، یک دانشجو با استاد خود در ارتباط با اسامی که در مقاله ثبت میشود، بحث میکند. گفته میشود که استاد برای ثبت نام یک فرد که هیچ ارتباطی با مقاله ندارد، پافشاری میکند اما دانشجو نمیپذیرد.
وی ادامه داد: برخی از منابع اظهار میکنند، دانشجو به استاد میگوید اگر از ثبت نام آن شخص خودداری نکند، به خودش آسیب میرساند که با ادامه بحث با استاد، متاسفانه این دانشجو اقدام به خودکشی میکند.
این منبع آگاه درباره آخرین وضعیت دانشجوی مصدوم گفت: این دانشجو در حال حاضر در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار دارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
منبع: آفتاب
کلیدواژه: خودکشی خودکشی نافرجام دانشگاه تهران اقدام به خودکشی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۲۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تجمیع اطلاعات کلیدیترین اقدام در مقابله با فرار مالیاتی است/ برآورد دقیقی از فرار مالیاتی نداریم!
مدیر کل دفتر بازرسی سازمان امور مالیاتی، تجمیع اطلاعات را کلیدیترین اقدام برای مقابله با فرار مالیاتی عنوان کرد و افزود: این امر سالهاست که به دلیل مقاومت ذی نفعان به طور کامل محقق نشده است. وجود معافیتهای مالیاتی گسترده و همچنین نبود محاسبه و برنامهریزی دقیق در امر مالیات ستانی و مقابله با فرار مالیاتی نیز از دیگر دلایل وضع نابسامان موجود است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بهرام مردان مدیر کل دفتر بازرسی سازمان امور مالیاتی، در این نشست گفت: در حال حاضر وضعیت فرار مالیاتی در کشور نابسامان است. از دهه ۱۳۶۰ طرحهای زیادی در حوزه مالیاتی اجرایی شده است اما مسئله تجمیع اطلاعات آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است. تجمیع اطلاعات مالیاتی یکی از کلیدی ترین اقدامات برای مقابله با تخلفات و فرارهای مالیاتی است. اما تجمیع اطلاعات و مقابله با تخلفات مالیاتی و غیره، ذی نفعان جدی دارد که در گاهی اوقات در دولتها نیز وارد شدهاند و تلاش کردهاند برای نفع شخصی خودشان از تجمیع اطلاعات جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: مسئله دیگر بحث معافیتهای مالیاتی گسترده است که حتی به دغدغه مراجع تقلید نیز تبدیل شده است. دولت و مجلس نباید معافیتهای گسترده و بی قید و شرط به هیچ بخش اقتصادی کشور اعطا کنند و این معافیتها باید کاملا موردی و مبتنی بر شرایط خاص و مقطعی اعطا شود. حتی سیره عملی امیرمومنان (ع) در چهار سال حکومتشان هم اینگونه بوده است.
مدیر کل دفتر بازرسی سازمان امور مالیاتی افزود: یکی دیگر از نقاط ضعف دیگر نظام مالیاتی ما عدم محاسبه مواردی همچون میزان فرار مالیاتی و شکاف مالیاتی است. کشورهای پیشرفته همچون بریتانیا علاوه بر برنامهریزی برای مقابله با فرار مالیاتی، میزان آن را محاسبه میکنند و برای برنامهریزیها نیز هدفگذاری دقیقی تعیین میکنند. در حالیکه در ایران اینطور نیست و ما در برنامه ریزی و محاسبه و هدفگذاری نیز کاستیهای جدی داریم.