Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - این نماینده مردم در مجلس یازدهم، از موافقت مسئولان مربوطه با افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان شهرستان راسک برای تکمیل ظرفیت در آزمون سراسری 1401خبر داد.
عبدالناصر درخشان در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، ضمن اعلام خبر دستور آموزش و پرورش برای افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان شهرستان راسک، در تشریح فرآیند پیگیری این مهم، گفت: استان سیستان و بلوچستان مدت زمان طولانی است که با کمبود شدید نیروهای توانمند و ماندگار در حوزه آموزش مواجه بوده و به ناچار از راه جذب سرباز معلم یا خرید خدمات از نیروهای غیرشاغل در آموزش و پرورش با محرومیت‌ها و دشواری‌های فراوان امر خطیر آموزش فرزندان آن خطه را بر دوش کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، راسک، بمپور، دلگان، فنوج ، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس، ادامه داد: کمبود شدید نیروی آموزشی سبب شده که این استان از لحاظ موقعیت و موفقیت علمی در پایین‌ترین رده نسبت به سایر مناطق کشور قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بنابر اعلام آموزش و پرورش، سیستان و بلوچستان تاکنون بیش از 15 هزار نفر کمبود معلم داشته و این در حالی است که تعداد قابل ملاحظه‌ای از معلمان شاغل بیش از 30 سال است که همچنان مشغول تدریس هستند و بسیاری دیگر هم در آستانه بازنشستگی یا انتقال قرار دارند.
درخشان اظهار کرد: متاسفانه امسال نیز برغم نیاز گسترده در منطقه و وجود فاکتورهایی همچون وسعت زیاد، پراکندگی، بالاخص افزایش جمعیت دانش‌آموزی و نیاز بیشتر به معلمان جدید، سهمیه این استان نسبت به سال گذشته به کمتر از 50 درصد کاهش یافت که اقدامی برخلاف اهداف سند عدالت آموزشی بود.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان در سال 1400 تعداد 2805 نفر سهمیه جهت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان داشت که 330 نفر از آنها به دلایل مختلف جذب نشدند، بنابراین مقرر شد این مشکل در سال 1401 جبران شود و 20 درصد سهمیه استان بهبود یابد اما متاسفانه سهمیه پذیرش امسال به 1300 نفر و به عبارتی از 2805 نفر به 970 نفر کاهش یافت در حالی که این استان بیش از 17 هزار نفر کمبود نیروی انسانی داشته و نظر به اینکه بیش از 15 درصد بازماندگان از تحصیل کشور بیش از 147 هزار نفر هستند، پیش بینی شده است که تعداد دانش آموزان استان تا سال 1405 به رقمی بالغ بر یک میلیون و 300 هزار نفر خواهد رسید.
درخشان با یادآوری اینکه سهمیه دانشگاه فرهنگیان راسک در دفترچه آزمون سراسری سال 1401 به طور کامل حذف شده بود، بیان کرد: در دفترچه انتخاب رشته علوم انسانی سال 1401 در قسمت بوم منطقه‌ای راسک، محل خدمت این شهرستان را در حالی راسک عنوان کرده که داوطلبان این شهرستان نمی‌توانستند از آن استفاده کنند، بنابراین در راستای اجرای عدالت آموزشی و پیشگیری از تضییع حقوق دانش‌آموزان این منطقه و رفع مشکلات بعدی به منظور اعمال اصلاحات لازم و افزایش سهمیه فرهنگیان این منطقه مکاتبه‌ای با وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان سنجش کشور داشتیم.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: در نهایت به دنبال پیگیری‌های مستمر، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که مجوزهای لازم در زمینه افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان شهرستان راسک از سازمان اداری و استخدامی کشور برای تکمیل ظرفیت در آزمون سراسری سال 1401 صرفا برای استان سیستان و بلوچستان اخذ شده و مراتب به سازمان سنجش آموزش کشور جهت اجرا ارسال شد./
پایان پیام

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش آزمون سراسری هزار نفر سال 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۳۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • رییس سازمان سنجش آموزش کشور: نمرات سال گذشته کنکوری‌ها همچنان معتبر است/ انتشار کارنامه اولیه در مرداد
  • نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود
  • آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • امروز، چهارشنبه آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود