استاندار هرمزگان:با مدیرانی که قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را اجرا نکنند، برخورد میشود
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۴۹۰۶۵
به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی شامگاه سهشنبه در نشست شورای هماهنگی و نظارت بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هرمزگان، افزود: فرهنگ جزو مسائل اساسی جامعه است اما گاهی شاهد هستیم که در نشست های فرهنگی نیز مسائل عمرانی مطرح شده و به دنبال احداث بنا هستند؛ در حالی که باید به جلوههای نرم این حوزه بیشتر توجه کرد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی بیان داشت: تمرکز بر فرهنگ امروز جزو ضرورتهای مهم جامعه است و درک این مساله که باید با برنامهریزی مدون در این حوزه گام برداریم اهمیت بسزایی دارد و دستگاههای فعال در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت باید طرحی جامع برای این بخش آماده کنند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان تصریحکرد: برگزاری اردو و یادواره شهدا رویدادهای فرهنگی هستند که تاثیرات خاص خود را بر جامعه هدف میگذارند اما با تک رویدادها نمیتوانیم به اهداف و وظایفی که در قبال فرهنگ ایثار و شهادت داریم عمل کنیم و این برنامهها باید در قالب یک طرح جامع دیده شوند.
دوستی با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر نشست های شورای هماهنگی و نظارت بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: در رابطه با بحث استخدام فرزندان شاهد و ایثارگر نمیتوان با کلیگویی، تصمیم دقیقی را اتخاذ کرد بر همین اساس لازم است جدولی قابل رصد از مهم تدوین شود.
وی افزود: بحث تبدیل وضعیت ایثارگران، تکلیفی قانونی است و هر دستگاهی که از اجرای قانون تمکین نکند مستلزم برخورد خواهد بود و در صورت نداشتن التزام مدیران به اجرای این قانون و ترک فعل، برخورد و حتی میتوان پرونده قضایی نیز تشکیل داد.
استاندار هرمزگان بر لزوم تدوین طرح جامع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: در صورت آمادهسازی یک طرح جامع در راستای نهادینهسازی فرهنگ ایثار و شهادت میتوان نیازها و منابع مورد نیاز را احصا کرده و براساس آن تصمیمگیری و نظارت بر پیشرفت کار داشت.

منبع: ایرنا
کلیدواژه: استانداری هرمزگان هرمزگان استانداری هرمزگان هرمزگان فرهنگ ایثار و شهادت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۴۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مصادیق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه شناسایی و معرفی شود
به گزارش «ایثار»، ابراهیم بیانی در همایش معاونین فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 5 کشور اظهار کرد: از صدر اسلام تا کنون بیش از هزار و چهارصد و 40 سال گذشته اما تنها 4 حکومت اسلامی در دنیا شکل گرفته است که اولین دوره آن متعلق به زمان پیامبر اکرم (ص) بود که از زمان هجرت ایشان به مدینه، حکومت اسلامی در این شهر تشکیل شد و تا پایان عمر ایشان به مدت 10 سال ادامه داشت.
وی افزود: تشکیل حکومت اسلامی منوط به مشروعیت و مقبولیت است که مشروعیت از طرف خداوند و مقبولیت از طرف مردم حاصل می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: بعد از ارتحال نبی مکرم اسلام(ص) با غصب خلافت، در برپایی حکومت اسلامی انقطاع ایجاد شد و پس از سالها دومین حکومت اسلامی توسط امام علی(ع) تشکیل شد و چهار سال و نه ماه ادامه داشت.
بیانی تصریح کرد: سومین دوره حکومت اسلامی در زمان امامت امام حسن مجتبی(ع) شکل گرفت و تنها دو ماه طول کشید و بعد از ایشان نیز متاسفانه دیگر در زمان امامت هیچ یک از امام های بزرگوار ما حکومت اسلامی تشکیل نشد.
وی عنوان کرد: چهارمین حکومت اسلامی در دنیا در زمان غیبت امام زمان(عج) توسط ولی فقیه و جانشین ایشان به رهبری امام خمینی(ره) در سال 1357 به ثمر رسید و پس از رحلت امام خمینی(ره) نیز توسط رهبری حکیمانه حضرت آیت الله خامنه ای استمرار وادامه یافت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس ادامه داد: با وجود توطئه ها و نقشههای دشمنان برای ضربه زدن به حکومت اسلامی، این انقلاب و حکومت اسلامی با یاری خداوند و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری به صورت مقتدر و عزتمند در دنیا شناخته شده است.
بیانی در ادامه با اشاره به سخنان امام راحل(ره) که فرمودند: «اگر در کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شود چشم طمع دشمنان از آن دور خواهد شد»، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت نیز در جامعه همچون فرهنگ بسیج است که اگر توسعه پیدا کند و در جامعه حاکم شود خیلی از مسائل و مشکلات حل میشود و هرجا ضعف، قصور و کم کاری مشاهده می شود به خاطر ضعیف عمل کردن در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت هستیم.
بیانی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان یکی از متولیان ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اکنون رسالت بزرگی بر عهده دارد و می بایست مصادیق این فرهنگ غنی و ارزشمند شناسایی و احصا شود و در مکان های مختلف جامعه همچون مدارس و دانشگاهها گسترش یابد.
وی همچنین به برگزاری جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استانها اشاره و تصریح کرد: این جلسات اقدام خوب فرهنگی در زمینه ترویج و گسترش این فرهنگ ارزشمند است اما باید در استان ها به صورت جدی تر دنبال شود و مصادیق و راهکارهای ترویج این فرهنگ ارزشمند شناسایی و معرفی شود.
انتهای پیام/