کدام یک از مالکان میتوانند اضافه بنای تشویقی داشته باشند؟
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۵۱۱۸۶
به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از اجرای بند ۱۵ مصوبه کمیسیون ماده ۵ در خصوص اعطای طبقات تشویقی در بافت فرسوده خبر داد و گفت: بند ۱۵ کمیسیون ماده ۵ در خصوص اعطای طبقات تشویقی در بافت فرسوده به تمامی مناطق ۲۲ گانه شهر تهران ابلاغ شده است.
وی افزود: برابر این ماده قانونی در کوچههای عرض ۶ متر به بالا ساکنان بافت فرسوده با یک طبقه تشویقی میتوانند ۴ طبقه بسازند همچنین در کوچههای ۸ تا ۱۰ متر با یک طبقه تشویقی ساکنان بافت فرسوده میتوانند ساختمانشان را ۵ طبقه بسازند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
معاون شهردار تهران با بیان اینکه در کوچههای ۱۰ متر به بالا ساکنان در صورت نوسازی تابع طرح تفصیلی شهر تهران هستند، ادامه داد: با توجه به اینکه این بند قانونی ابلاغ شده است امیدواریم شهرداران مناطق نسبت به معرفی و تبلیغ این بسته تشویقی به شهروندان به ویژه ساکنان بافت فرسوده تلاش کنند.
وی در ادامه با اشاره به کاهش زمان صدور پروانه ساخت در تهران بیان کرد: در برخی از مناطق شهر تهران زمان صدور پروانه ساخت به کمتر از دو ماه رسیده است.
صارمی زاده با بیان اینکه هنوز در پروندههای بزرگ مقیاس زمان صدور پروانه ساخت کاهش چشمگیری نداشته است، یادآور شد: دلیل این مشکل نیز این است که هنوز برخی از سازمانهای متولی در این حوزه به درگاه یکپارچه صدور پروانه ساخت نپیوستهاند به همین دلیل بسیاری از استعلامها به صورت دستی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در کنار مناطق ۲۲ گانه شهر تهران حدود ۳۱ نهاد، سازمان و وزارتخانه مسئول این بخش هستند و در استعلامهای شهرداری برای صدور پروانه باید مشارکت داشته باشند؛ تاکید کرد: این در حالی است که تنها برخی از این سازمانها برخط شدهاند و هنوز بخش قابل توجهی از این مجموعهها به سامانه استعلام نپیوستهاند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه برابر قانون اگر نهادی تا دو هفته جواب استعلام شهرداری تهران را ندهد، ما میتوانیم نسبت به صدور پروانه ساخت اقدام کنیم؛ گفت: اما ما این کار را نمیکنیم به این دلیل که امکان بروز پیامدهایی وجود دارد که توجه به منافع شهر و شهروندان اقتضا میکند منتظر بمانیم.
وی افزود: از تمامی سازمانهای متولی در پاسخگویی به درخواست استعلامهای شهرداری برای صدور پروانه ساخت درخواست داریم تا سریع و در مدت زمان اندکی جواب دهند و از همه مهمتر اینکه در سامانه استعلام و صدور پروانه ساخت برخط باشند.
کد خبر 5649032
منبع: مهر
کلیدواژه: معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران معلولان اغتشاشات ایران علیرضا زاکانی مدیریت شهری سازمان داوطلبان هلال احمر بارش باران پلیس راهور سازمان محیط زیست وزارت آموزش و پرورش آلودگی هوا یونسکو صدور پروانه ساخت بافت فرسوده شهر تهران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۵۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
صدور پروانه ساختمانی برای ۱۵۰۰ واحد مسکونی
شهردار منطقه دو سیرجان با اشاره به اهتمام شهرداری در اجرای طرح جهش تولید مسکن، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۲۰۰ هزار مترمربع پروانه ساختمانی در قالب بیش از ۱۵۰۰ واحد مسکونی صادر شده است.
عبدالرضا عامری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهتمام شهرداری منطقه دو سیرجان در طرح جهش تولید مسکن، اظهار کرد: طرح جهش تولید مسکن از برنامههای دولت برای اقشار کم درآمد جامعه است.
وی افزود: در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و رفع مشکلات موجود در این حوزه، روند صدور پروانه ساختمانی و اعمال تخفیفهای این طرح در عوارض شهرسازی را با اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی دریافت پروانه ساختمان بودند همکاری خوبی انجام شده؛ و از تمام ظرفیتهای موجود به منظور تسریع در روند اقدامات استفاده و بهرهگیری شد.
شهردار منطقه دو سیرجان خاطرنشان کرد: بر اساس قرارداد دولت، طی چهار سال گذشته بیش از چهار میلیون واحد مسکونی احداث و به متقاضیان واگذار و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز بالغ بر ۲۰۰ هزار مترمربع پروانه ساختمانی در قالب بیش از ۱۵۰۰ واحد مسکونی صادر شده است.
عامری اجرای قانون و دستیابی به اهداف این طرح را مستلزم هماهنگی و تعامل با دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه مسکن دانست و تاکید کرد: روند اعمال تخفیف و تسهیل و تسریع در روند صدور پروانههای ساختمانی در قالب برنامه حمایتی این طرح همچنان در حال انجام است.
وی گفت: پروندههای متعدد دیگری در دست اقدام است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری پروانه ساختمانی بیش از ۱۵۰۰ واحد مسکونی دیگر را صادر کنیم.
کد خبر 636371