سهیمه آرد نانوایان استان قزوین بر اساس عملکرد آنها تعیین میشود
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۶۰۵۸۰
مسئول نظارت هوشمند بر نانواییهای استان قزوین گفت: سهمیه آرد نانوایان این استان پس از اجرای فاز سوم سامانه نانینو بر اساس عملکرد آنها تعیین میشود.
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ آزیتا اسدی در این باره اظهار کرد: سامانه هوشمند فروش نان (نانینو) وارد فاز سوم شده و قزوین استان پایلوت اجرای آن در کشور است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی اضافه کرد: در فاز جدید این سامانه با برقراری پیوند بین سامانه خرید آرد و سامانه فروش نان، میانگین عملکرد نانوایان در هر دوره مبنای خرید آرد برای دوره بعد محاسبه خواهد شد.
اسدی با بیان اینکه استان قزوین در اجرای سامانه نانینو بسیار موفق عمل کرده است، گفت: از آنجایی که تیم نظارت هوشمند نانواییهای استان در ۶ ماه گذشته، گزارشات منظم تحلیلی از سامانه استخراج کرده و پیشنهادات راهبردی ارائه داده است، توانسته راهکارهای خوبی به مقامات ارشد استانی و وزارتخانههای مرتبط منعکس کند.
این مسئول در ادامه به مشکل خرید نان با تعداد بالا برای برخی از صنوف اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه خرید نان بیش از حد متعارف با یک کارت تخلف محسوب میشود، برای کسب و کارهایی مانند صبحانهسراها و کبابیها قرار شده پس از انجام فرآیند ثبت درخواست و تایید توسط فرمانداران محترم امکان خرید از کارتخوان هوشمند فراهم شود.
اسدی خاطرنشان کرد: به واسطه سامانه نانینو که نظارتهای هوشمندی بر نانوایی ها اعمال کرده است، میزان تخلفات در صنوف کاهش پیدا کرده و موجب رضایتمندی شهروندان شده است.
انتهای پیام
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا
کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۶۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
همه نازلها فعال نیستند
رئیس صنف جایگاهداران کشور گفت: طی چند سال اخیر تاکنون متاسفانه به سامانه هوشمند سوخت و خصوصا تجهیزات مربوطه در جایگاهها توجه نشده به حدی که مستهلک شدهاند و هم اکنون خرابیهای زیادی در کارتخوانها داریم و همه نازلها فعال نیستند.
اسدالله قلیزاده در گفت و گو با ایران اکونومیست، اظهار کرد: بیش از ۶۰ هزار نازل عرضه فراوردههای نفتی در جایگاههای سوخت کشور داریم که قطعا باید برای کیفیت پایدار خدمات توزیع سوخت، کاهش مدت زمان سوختگیری و جلوگیری از زیان جایگاهداران همه نازلها فعال باشند، ولی در اثر تاخیرها و ترک فعلها شاهدیم که مردم و جایگاهداران با مشکل مواجهند و مسئولان مربوطه نیز به جز انتشار خبرهایی مبنی بر وعده وعید و تئوریک، اقدام عملیاتی مهمی در این حوزه نداشتهاند.
وی افزود: ما احتمال میدهیم برخی تصمیم گیران احساس میکنند که به این خرابیهای نازلها عادت شده و نیازی نیست تلاش زیادی بکنند، پیگیریهای ما نشان میدهد هر بخشی قصور را متوجه دیگری میکند و با اصراری که بر تسلط دولتی روی همه بخشهای سامانه هوشمند سوخت وجود دارد، ولی حاضر به اقدامات پایدار نیستند. برای ما سوال است که آیا کسانی از وضع موجود در بخش سامانه هوشمند و کارت سوخت نفع میبرند!؟ متعجبیم که حل و فصل مسالهای به این سادگی چرا اینقدر طولانی شده است و کسی پاسخگو نیست؟
قلیزاده با بیان اینکه اکنون ما از مسئولان دولت سیزدهم انتظار داریم پاسخگو باشند و شفاف با مردم و بخش خصوصی صحبت کنند تا روند فعلی تصحیح شود، گفت: هم اکنون در اقصی نقاط کشور بسیاری از کارتخوانهای هوشمند را داریم که خراب هستند و اصلا فراموش شدهاند. خصوصا بعد از حمله سایبری تلاشهای بسیاری کردیم که برای حل مشکل کمک کنیم ولی متاسفانه برخی نگاه بسته و تعصبی به موضوع دارند و کار پیش نمیرود.
قلیزاده با بیان اینکه مردم باید بدانند جایگاهداران نه تنها توان مالی بابت تعمیرات و نگهداری تجهیزات سامانه هوشمند ندارند بلکه تعهدی هم ندارند و اصولا شرکتهای تابعه وزارت نفت باید پاسخگو باشند و وظیفه آنهاست که این کارتخوانها را در سرویس نگه دارند، گفت: دستگاههای نظارتی جدی و بدون مماشات ورود کنند، این مداخله میتواند به حل مساله کمک کند و همه چیز شفاف شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بنزین