عکس/ ورود پیکر مطهر ۱۱۱ شهید تازه تفحصشده به ایران
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۶۲۷۹۵
شناور میلاد حامل پیکر ۱۱۱ شهید دوران دفاع مقدس با استقبال مردم قدرشناس شهرستانهای آبادان و خرمشهر از مسیر آبراه بینالمللی اروندرود وارد اسکله بندر آبادان شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

منبع: مشرق
کلیدواژه: شهید شهدا تفحص پیکر مطهر شهدا دفاع مقدس ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۶۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تشییع وخاکسپاری پیکر شهید مدافع امنیت مختار مومنی در خمینیشهر
شهید سرهنگ دوم مختار مؤمنی ساکن خمینی شهر که در سیستان و بلوچستان مشغول انجام خدمت بود، چهارم بهمن امسال به همراه یکی دیگر از همرزمان خود در درگیری با اشرار مسلح در شهرستان بمپور این استان به شهادت رسید.
پیکر این شهید شامگاه پنجم بهمن وارد فرودگاه شهید بهشتی اصفهان شد و مورد استقبال مقامات و مردم شهیدپرور استان قرار گرفته و مراسم وداع با پیکر این شهید مدافع امنیت در مسجد جامع دستگرد شهرستان خمینی شهر برگزار شد.
مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید ظهر امروز از درب منزل شهید واقع در منطقه دستگرد خمینی شهر به سمت امام زاده سید محمد (ع) این شهرستان برگزار شد.
شهید مومنی، متاهل و دارای ۲ فرزند دختر به نامهای حلما سه ساله و راحیل سیزده ساله است.
ساعت ۲ بامداد چهارم بهمن ماه عوامل گشتی کلانتری مرکزی شهرستان بمپور حین اجرای ماموریت گشت زنی و تامین امنیت مردم در ورودی شهر مورد حمله ناجوانمردانه اشرار مسلح قرار گرفتند که در این حمله، سرهنگ مختار مومنی رئیس کلانتری ۱۱ بمپور و ستوان دوم "ابوذر امیدوار" راننده گشت بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نائل آمده و اشرار با استفاده از تاریکی هوا از محل متواری شدند.